Gamevy producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Retropia gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Retropia

Producator

Gamevy

Rating

3.4/5 - 7 voturi

Viitorul arăta diferit în anii 60 față de acum, iar asta poate fi văzut clar în Retropia gratis. Pregătește-te pentru un slot cu o tematică deosebită! Gamevy a creat un joc complet diferit de ceea ce am mai văzut până acum. Un joc care ne-a captat curiozitatea încă din primele momente! De aceea, vrem să împărtășim cu tine tot ce are de oferit Retropia slot. Cine știe, poate chiar te vei simți ca într-un viitor alternativ! 

Pe Joc Păcănele poți juca gratis, fără cont și fără download. O altă păcănea recent adăugată, pe care o recomandăm cu drag, este Cosmix Dance free. Tot recente sunt și: Karak Forge, Boost Racers City Edition, Relic Heroes, Luck Ness The Slot Game și  Myth of Medusa Gold.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95.35% 5×3 25 Wild, Scatter Multiplicatori, Rotiri Gratuite

Retropia gratis, slotul care aduce trecutul și viitorul la un loc

Retropia gratis are sloganul „Păcăneaua viitorului, astăzi!”. În joc totul pare familiar pentru un motiv sau altul. Ești întâmpinat de o grafică interesantă, de la simbolurile tematice la fundal. Este vorba despre un oraș ”al viitorului”! Cum își imaginau oamenii în trecut că vor arăta astăzi orașele? Ei bine, ca niște ouă de găină!

Jocul de păcănele Retropia demo are un total de 25 linii de plată pe o schemă de 5×3. Până acum nu este nimic deosebit, dar RTP-ul face lucrurile mai interesante. Asta fiindcă acesta variază între 95.35% și 92.06%. Ți se pare mai puțin decât la jocurile cu care ești familiarizat? Ei bine, în aceste circumstanțe trebuie să-ți ajustezi strategia astfel încât să obții câștiguri serioase. Jocul plătește bine, doar că puțin mai greu.

Păcănele Retropia demo – simboluri și plăți

În ceea ce privește simbolurile, în Retropia gratis acestea sunt potrivite tematicii retro-futuriste. Plățile variază în funcție de câte simboluri identice aterizează pe linia de plată. Mai jos ai o listă cu simbolurile jocului și plățile pentru 5 simboluri pe aceeași linie:

 • Simbolul Wild – 12x miza
 • Femeia Blondă – 8x miza
 • Bărbatul – 6x miza
 • Nava Spațială – 5x miza
 • Roboțelul – 4x miza
 • Trenul futuristic, camera spațială – 3x miza
 • A, K – 2.40x miza 
 • Q, J – 2x miza

Simbolurile din jocul de păcănele Retropia free nu sunt singurele care merită atenție. Mai este vorba, bineînțeles, și despre funcțiile speciale. Mai ales că ne așteaptă o funcție WOW! 

Retropia gratis – funcții speciale

Slotul Retropia gratis are o funcție specială pe care dorim s-o prezentăm mai pe larg. Asta datorită faptului că este diferită de tot ceea ce am văzut până acum și reprezintă cheia marilor câștiguri în acest joc. 

Este vorba despre Dispozitivul de Transmutare. Sună interesant? Asta pentru că așa și este! Acesta poate apărea oriunde pe ecran și chiar de mai multe ori în aceeași rotire. De fiecare dată când apare, se rotește pentru a arăta către alte simboluri și a le transforma în Wild-uri. Spre exemplu, dacă se rotește spre simbolul Wild, acesta va deveni un simbol Wild cu multiplicatori. Astfel, cu puțin noroc îți poți umple ecranul de multiplicatori și simboluri Wild. Este cea mai bună metodă de a aduna câștiguri la aparate Retropia casino!

Aceasta nu este, însă, singura funcție specială de care avem parte. Poți obține și rotiri gratuite dacă ai 5 sau mai multe simboluri Scatter pe ecran. Pentru 5 simboluri ai parte de 7 rotiri gratuite. Mai mult, rotirile gratuite îți vor asigura și un Dispozitiv de Transmutare la fiecare rotire. Poți obține maxim 15 rotiri gratuite în Retropia gratis.

Cum se joacă Retropia free?

Sigur ești deja obișnuit cu modul de joc, mai ales dacă ai ajuns pasionat de păcănele de nișă precum Retropia gratis. Lucrurile stau foarte simplu. Iată ce trebuie să faci pentru a juca!

 • Apasă pe ”Joacă Gratis” din caseta jocului de pe pagina aceasta. Așa poți testa Retropia gratis fără să cheltui vreun ban. 
 • Folosește butonul din dreapta jos pentru a roti tamburii. Alternativ, cu butonul cu două săgeți poți seta numărul de rotiri automate pe care le dorești. Dacă alegi să joci cu Autoplay, poți selecta până la 100 rotiri automate. 
 • Dacă vrei ca totul să se desfășoare rapid, poți apela la butonul cu fulgerul pentru a accesa opțiunea de joc rapid. 

Nu uita să citești secțiunea de informații din meniu! Aici vei vedea mai în detaliu informații despre jocul de păcănele Retropia gratis. 

Concluzii

Dacă până acum ne-am obișnuit cu sloturi fantastice și cu păcănele cu fructe, Retropia gratis ne schimbă ziua. Ai parte de un joc cu adevărat retro care te va scoate în totalitate din rutină. Ce mai aștepți? Începe distracția cu una dintre cele mai interesante păcănele apărute în ultima vreme!

Îți plac mult păcănelele cu tematici ieșite din tipar? Joacă atunci și Emaki and The Sevens gratuit pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Zeldar’s Fortunes
3.7/5 - 14 voturi
Lost Relics
4.4/5 - 5 voturi
Dwarven Gold Deluxe
5/5 - 3 voturi
Midnight in Tokyo
4.8/5 - 5 voturi
Crown of Avalon
4/5 - 5 voturi
Caramel Hot
4.4/5 - 26 voturi