...

Resident

Autor: Gabi

Actualizat: 27 februarie 2024

resident demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
resident demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
18 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (3 votes)
Structură
5×3
Linii de plată
9
RTP
95%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Februarie 2007
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Resident gratis este un joc care poate la prima vedere nu-ți inspiră prea multe. După ce dai câteva spinuri, suntem siguri că vei ajunge să îndrăgești jocul. Stilul celor de la Igrosoft este unic, cu simboluri 2D și cu jocuri tematice care spun mereu o poveste. 

În acest slot este vorba despre un cercetaș (rus, presupunem) din Al Doilea Război Mondial. Pare că se află într-o misiune de spionaj. În jocul de bază îl vezi stând sub role și făcând poze la diferite documente. În secvențele speciale are roluri mult mai importante. Dacă ești fan jocuri cu teme unice, atunci e clar că-ți va plăcea slotul de azi, dar și The Bowery Boys de la Hacksaw.

Ce trebuie să știi despre Resident gratis?

Resident gratis este un joc cu grila de 5X3 și cu o interfață intuitivă. Ca orice alt aparat al acestui furnizor, nu încearcă să-ți ia ochii cu fel și fel de animații. Grafica simplă și inedită nu te obosește, dar în același timp, nici nu te plictisește.

Este foarte ușor să joci Resident free de pe orice dispozitiv. Butoanele sunt aceleași în orice versiune. Alege să joci cu 1, 3, 5, 7 sau 9 linii, apoi apasă BET ca să stabilești un pariu cuprins între 1 și 90 de fise per linie. În final, apasă START ca să începi.

În acest moment este destuld e greu să găsești jocul la un cazino pentru joaca pe bani reali. Dar suntem destul de siguri că aceasta va apărea la un moment dat. Candidate bune pentru achiziționarea Resident slot și a altor păcănele Igrosoft sunt Netbet, Mr Bit și Princess.  Un joc cu temă similară pe care îl găsești în majoritatea cazinourilor este Rex slot gratis. Până una alta, îl poți încerca pe acesta!

Simbolurile și plățile Resident demo

Resident gratis plătește pe cel mult 9 linii, dar așa cum ai văzut, poți reduce numărul lor. Rata de plată este de 95%, iar simbolurile sale plătesc în ambele sensuri, la minim 3 de-un fel. Simbolurile standard, care aduc plăți pe linii sunt moneda, extinctorul, gradele, mitraliera, steaua, cartea, masca de gaze și pistolul. 

Moneda aduce cele mai bune câștiguri, de 5.000 de fise la un pariu de 1 fise per linie. Cele mai mici plăți sunt aduse de pistol. Extinctorul joacă și rolul simbolului Wild, deci substituie alte simboluri pe liniile de plată. Excepție este simbolul monedă – acesta nu poate fi substituit.

Specialele Resident gratis

Resident gratis are secvența de risc specifică jocurilor Igrosoft. Atunci când câștigi într-o rundă, ai posibilitatea să apeși butonul TAKE, deci vei colecta plata. Poți apăsa  RISK și vei deschide un mini-joc unde alegi una dintre cele 4 cărți. Dacă va fi mai mare decât cea deja extrasă a dealerului, ai plata dublată. Dacă nu, atunci pierzi câștigul pariat. În caz de egalitate, joci din nou runda gamble.

Jocul de păcănele Resident are și o secvență bonus. Este declanșată cu minim 3 simboluri seif. Cercetașul deschide seifuri în care se pot afla recompense între 1x și 50x miza totală. Dacă deschide un seif în care se află o bombă, secvența se termină și primești toate recompensele anterioare. De asemenea, poate avea un extinctor care stinge o bombă. Acesta se obține dacă o rundă în jocul de bază plătește minim 40 de fise.

În cazul în care ofițerul reușește să deschidă toate seifurile, atunci jocul acordă secvența Super Bonus. Alege oricare dintre cele 2 uși. Dacă iese operatoarea radio Kat, atunci e de bine. Te bucuri de un câștig cuprins între 50x și 500x miza. Dacă dai de ofițerul cel supărat, atunci nu vei câștiga nimic.

Concluzii

Resident gratis este un joc semnat de Igrosoft pe care abia așteptăm să apară și în versiunea pe bani. Oferă plăți excelente și are câteva speciale unde cercetașul trece prin mai multe peripeții. Pe noi ne-a cucerit, mai ales că ne-a dat speciala din primele 10 spinuri. Dă și tu câteva spinuri ca să vezi dacă ești mai norocos decât noi.

Mai încearcă și alte jocuri inedite, cum ar fi Basic Instinct de la iSoftBet. Facem tot posibilul ca să-ți aducem aparate diverse care să nu te plictisească. Le poți testa pe moca la noi, iar dacă-ți plac te poți muta în versiunea pe bani pentru și mai multă adrenalină.

Alte păcănele recomandate

Stakelogic
The Book
3.6/5 – (9 votes)
Novomatic
Crazy Birds
3.9/5 – (7 votes)
EGT
Ice Valley
4.7/5 – (7 votes)
Pragmatic Play
Zombie Carnival
3.9/5 – (15 votes)
Autor