Barcrest producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran rainbow riches gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Rainbow Riches

Producator

Barcrest

Rating

Tema irlandeză este foarte apreciată în lumea pacanelelor online, fiind considerată a aduce noroc. Jocurile de acest tip sunt foarte distractive și chiar aduc câștiguri bune, așa că merită să le ai în vedere. Astăzi îți prezentăm Rainbow Riches, un joc pacanele plin de surprize plăcute. Simbolurile de spiriduși, curcubee și cazane de aur creează o atmosferă propice acumulării de câștiguri.

Joc Pacanele cu 20 de linii de plată și elemente speciale

Rainbow Riches este creat de Barcrest și are o structură de 3 x 5. Jocul are o serie de elemente speciale, dintre care trebuie să menționăm neapărat bonusul Road to Riches, bonusul Wishing Well și bonusul Pots of Gold. Primul bonus este declanșat de simbolul spiridușului. Atunci când prinzi 3 spiriduși pe role va începe runda specială. Runda are o structură Nu te supăra frate. Vei da de o roată pentru a afla cum înaintezi pe hartă și ce premii strângi. Vei avea parte de premii bune și multiplicatori, așa că îți vei dori să prinzi această rundă bonus cât mai des.

Bonusul Wishing Well este declanșat de fântâna norocoasă. În timpul rundei primești un multiplicator care te ajută să îți crești cu atât mai mult câștigurile.

Nu în ultimul rând, runda Pots of Gold este activată atunci când ai 3 simboluri de cazane cu aur pe ecran. Și în cadrul ei te alegi cu câștiguri și multiplicatori, așa că norocul se ține la tot pasul.

Mai trebuie să știi că moneda de aur joacă rol de simbol wild și poate înlocui orice alt simbol, cu excepția celor bonus, pentru a te ajuta să completezi linii de plată.

Rainbow Riches este un joc foarte atractiv, plin de elemente speciale. Pe măsură ce joci vei vedea că ești mereu în priză, iar surprizele vin una după alta. Încearcă și tu Rainbow Riches pe Joc Pacanele!

Alte sloturi


7 Monkeys
Beauty and the Beast
American Roulette
Sizzling Hot Extreme
40 Super Hot
Lucky Angler