...

King’s Honour

Autor: Gabriel

Actualizat: 27 martie 2024

King's Honour slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
King's Honour slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
36 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3/5 – (1 vote)
Structură
5×4/5×12
Linii de plată
100
RTP
97,75%
Volatilitate
Medie
Data lansării
August 2018
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

King’s Honour gratis plătește regește, așa cum urmează să afli din recenzia noastră. Atunci când este în joc onoarea regelui, nimic altceva nu mai contează. Așadar, joacă King’s Honour la noi pe site și familiarizează-te cu aventura medievală. Jocul amintește puțin și de legenda regelui Arthur. Oricum, este un joc cu și despre monarhie, ceea ce nu-i deloc de mirare. Jocul este un produs din gama de păcănele Barcrest, un furnizor britanic de top.

Despre King’s Honour gratis

Ce poți observa din prima este că jocul King’s Honour gratis are o structură inedită. Sunt două seturi de role la acest slot. Primul set, cel din stânga, are o grilă de 5×4, adică 5 role și 4 rânduri. Al doilea set are tot 5 role, dar 12 rânduri (5×12). 

Muzica, designul, simbolurile și fundalul unde vezi un castel te îmbie să pășești în acea lume medievală numaidecât. Este și foarte simplu să te joci. Deși sunt două seturi de role, acestea au aceleași butoane:

 • Setezi pariul cu butoanele – și +. Dacă ești pe mobil, apasă pe cele două săgeți din dreapta, iar apoi pe butonul de miză.
 • Pornești expediția și dai spin la King’s Honour free cu butonul mare reprezentat printr-o săgeată circulară.
 • Apasă pe butonul PLAY înconjurat de săgeți circulare pentru funcția de joc automat.
 • Secțiunea de informații se găsește la butonul „?”. 
 • Butonul BB deschide secțiunea de pariuri secundare. Îți povestim pe larg despre acestea într-un alt capitol. 

King’s Honour demo este un joc cu temă medievală foarte distractiv, care plătește în multe moduri. Aceasta este o temă foarte populară, de aici și multitudinea de păcănele de acest gen. Un alt aparat de top care se încadrează în categorie și presupunem că ți-ar plăcea este Medieval Mania gratis. Deci, aruncă un ochi și la acesta când ai chef!

Simboluri și plăți la păcănele King’s Honour

La King’s Honour gratis ai parte de un coeficient RTP foarte mare, de 97,75%. Iar cele două seturi de role au în total 100 de linii de plată. În ambele, simbolurile plătesc numai de la stânga spre dreapta, pe role adiacente.

Cele mai mari câștiguri sunt oferite de simbolul Rege. Și femeia războinic oferă câștiguri frumoase. Aceste simboluri pot apărea pe 4 poziții în setul mic și pe 8 în setul mare. Alte simboluri tematice, care plătesc și ele foarte bine, sunt pocalul, Stonehenge, coroana și scutul. Grilele sunt completate cu cele 4 suite ale cărților de joc. Aceste simboluri au valorile cele mai mici.

Specialele King’s Honour slot

După cum era normal pentru un astfel de joc, King’s Honour gratis abundă de speciale:

 • Simbolul Wild: înlocuiește pe linii simbolurile standard. Dacă 4 simboluri Wild sunt stivuite pe o rolă din primul set, se transferă pe rola corespondentă din setul 2. În al doilea set, simbolul Wild va ocupa toate cele 12 poziții.
 • Bonusul King’s Charge: este selectat un simbol la întâmplare. Acesta va apărea apoi pe mai multe poziții pe cele 2 seturi.
 • Bonusul Siege Spin: dacă apar 2 simboluri Bonus, există o șansă pentru o reînvârtire. Rolele cu simbolurile Bonus vor sta pe loc. De asemenea, reînvârtirea poate avea loc atunci când apare o stivă de 4 simboluri Wild.
 • Simbolul Bonus: este ilustrat chiar prin sabia Excalibur. 3-6 simboluri declanșează secvența Reel of Honour.
 • Reel of Honour: poți primi rotiri gratuite sau un câștig instant.
 • Rotiri gratuite: pe setul standard (5X4) poate apărea un simbol Bonus special. Atunci când pe grila aterizează cel puțin un astfel de simbol, declanșezi bonusul Colossal Reels. Alege un scut dintre cele 5 și vezi ce funcție specială primești.
 • Colossal Reels: are 7 tipuri de funcții speciale extrem de interesante. Poți să primești simboluri Wild și rotiri suplimentare, dar și multiplicatori de câștig. De asemenea, pot transforma simboluri cu valoare mică în simboluri cu valoare mare. 
 • Big Bet Game: poți activa 2 antebeturi cu care îți mărești considerabil șansele de câștig.

Concluzii

Așadar, putem clasa King’s Honour gratis ca fiind un  joc excepțional pentru fanii temei medievale. Are și o suită considerabilă de funcții speciale, ceea ce este un mare plus. Oferă practic de toate: multe simboluri Wild, rotiri gratuite, multiplicatori și premii instant.

La momentul scrierii articolului, King’s Honour online nu era disponibil la cazinouri. Dar suntem siguri că va apărea pe platforme tari precum Mr Bit sau Netbet. Între timp, poți juca Knights Quest demo, un aparat de la Novomatic foarte des întâlnit la cazinouri. Distracție plăcută!

Alte păcănele recomandate

Play’n Go
Frozen Gems
4/5 – (4 votes)
Nolimit City
Thor: Hammer Time
5/5 – (2 votes)
Pragmatic Play
Cash Patrol
5/5 – (2 votes)
Gaming Corps
Lucky O’Miner
3.5/5 – (4 votes)
Autor