1x2 Gaming producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Queen of Embers gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Queen of Embers

Producator

1x2 Gaming

Rating

3.3/5 - 3 voturi

Aventurează-te în lumea focului din Queen of Embers gratis și distrează-te! La fiecare rotire vei vedea cum se înfierbântă situația, până când următorul Big Win apare ca dintr-o explozie. Iar dacă te întâlnești cu regina jarului, câștigul va fi și mai mare. Îți vom prezenta noi tot ce trebuie să știi despre aceasta și restul de elemente ale jocului, în cele ce urmează.

Iar dacă păcănelele cu regine sunt pe placul tău, recomandăm să mai încerci și Queen of Atlantis demo. Acolo nu vei găsi foc, ci o regină la fel de frumoasă și comori nedescoperite. 

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,02% 5×3 243 Wild, Scatter Rotiri Gratuite

Queen of Embers gratis – despre joc

Noi clasificăm jocul Queen of Embers gratis în mai multe categorii. E un slot cu RTP mare, o păcănea cu regine, are o tematică inedită și poți să și cumperi specialele. Probabil îți dai seama deja că e un joc bun. Noi îți vom prezenta toate avantajele sale în textul de față, dar vom începe cu începutul și vom spune de structură.

Queen of Embers gratis are 5 role și 3 rânduri. Dacă te așteptai să aibă maxim 40 de linii de plată, atunci te înșeli amarnic. Jocul are 243 direcții de plată, deci 243 de linii pe care simbolurile se pot așeza ca să plătească.

De asemenea, numele jocului e strâns legat de unul din simbolurile speciale. Regina este Scatter și te vei simți foarte norocos când o întâlnești. Îți vom spune exact de ce în secțiunea dedicată specialelor. Dar, dacă tot vorbim de roialitate, credem că e timpul pentru o altă recomandare. Așadar, te invităm să joci și alte păcănele cu coroane gratis pe site-ul nostru!

Queen of Embers demo – cum joci?

Între tine și prima rundă la jocul de păcănele sexy Queen of Embers gratis stau doar câteva clickuri. Vei intra în lumea focului în doar câteva secunde, iar tot ce trebuie să faci este să urmezi cei 3 pași de mai jos:

Deschide jocul

Începe prin a da click pe butonul „Joacă Gratis”, din mijlocul ecranului de mai sus. Odată ce l-ai apăsat, în câteva secunde se încarcă Queen of Embers gratis și e gata de distracție.

Setează pariul

Următorul pas este alegerea mizei cu care vrei să joci. Pentru asta, dă click pe butonul cu monede, apoi folosește „+” și „-”. Poți juca cu minim 0,20 credite și maxim 20 de credite.

Învârte rolele

Odată ce ești fericit cu miza, trebuie doar să începi distracția în Queen of Embers gratis. Pentru asta, dă click pe butonul mare și rotund din dreapta jos. Apoi, fă la fel pentru rundele următoare.

Queen of Embers gratis – simboluri și plăți

După cum spuneam mai sus, jocul de păcănele cu femei Queen of Embers gratis are 243 linii de plată. Ca să câștigi, va trebui să nimerești minim 3 simboluri identice pe ele, unul lângă altul. Având în vedere că RTP-ul este de 96,02%, e destul de posibil să faci asta mai des. Dar, hai să vedem cât îți poate aduce fiecare simbol!

  • Lupul: până la 200 de fise;
  • Vulcanul: până la 140;
  • Cristalele, Flacăra și Explozia: până la 100;
  • A și K: până la 80;
  • Q și J: până la 60;
  • 10 și 9: până la 40.

Joacă Queen of Embers gratis și descoperă specialele!

În Queen of Embers gratis ai mai multe moduri de câștig. Pe lângă simbolurile prezentate mai sus, producătorul 1×2 Gaming a introdus în dezvoltarea acestui joc mai multe speciale. Ele sunt aici pentru a spori câștigurile. Hai să le descoperim!

  • Simbolul Wild: este reprezentat de un tigru fioros și poate înlocui orice simbol în afară de cele speciale. Va face asta atunci când poate completa o formație câștigătoare.
  • Simbolul Scatter: este reprezentat chiar de regina jarului. Dacă nimerești minim 3 astfel de simboluri într-o rotire vei primi rotiri gratuite. Cu cât mai multe, cu atât mai bine.

De obicei, simbolurile și funcțiile speciale sunt declanșate la întâmplare. Nu și în acest joc! În Queen of Embers gratis poți să cumperi speciala cu rotiri gratuite, dacă dai click pe butonul cu un coș de cumpărături din dreapta sus.

Queen of Embers slot – ce mai trebuie să știi?

Slotul Queen of Embers gratis este un joc de păcănele creat de 1×2 Gaming. Providerul este bine cunoscut pentru atenția pe care o acordă detaliilor, pentru grafica extraordinară a jocuriloe și pentru specialele din acestea. Dacă vrei să te convingi de asta, recomandăm să încerci la noi Queen of Embers gratuit, Pirate Kingdom Megaways, Megaways Jack, Blirix’s Workshop, Classic Fruits și alte jocuri 1×2.

De asemenea, dacă vrei să joci și să stai confortabil, te poți distra cu Queen of Embers 1×2 Gaming de pe mobil. Toate jocurile producătorului sunt compatibile cu HTML5 și, astfe, pot fi jucate foarte ușor și de pe mobil.

Concluzii

În concluzie, Queen of Embers gratis este un joc cu vulcani și mult foc, în care câștigurile pot erupe la orice spin. Vei simți adrenalină la fiecare rotire, când simbolurile înflăcărate se rotesc pe cele 5 role. Un alt exemplu de păcănea cu multă acțiune este Theseus Rises 1×2 Gaming, joc în care vei urmări aventura lui Tezeu și bătălia sa cu minotaurul.

Alte sloturi


Mega Moolah
5/5 - 1 voturi
Second Strike
3.8/5 - 11 voturi
Wild West Gold
3.7/5 - 7 voturi
Frozen Gems
4/5 - 4 voturi
Jackpot Rango
5/5 - 2 voturi
Asian Attraction
3.9/5 - 8 voturi