Gamevy producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Pizza Time gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Pizza Time

Producator

Gamevy

Rating

4.2/5 - 9 voturi

Iubești pizza? Îți plac și păcănelele? Vrei multe felii de distracție? Gata, te-am servit! Azi joci Pizza Time gratis, slot produs de Gamevy ce ne încântă prin tot. În cele ce urmează vorbim despre toate aspectele sale, de la cum se joacă, la cum plătește și ce speciale picante are. 

Un alt joc, de la același provider, este Retropia Gamevy. Îl poți juca și pe acesta gratis pe Joc Păcănele, fără download și fără înregistrare. Joci inclusiv de pe telefon, oricând ai chef de puțină acțiune!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,15% Felii Pizza 243 Wild, Bonus  Rotiri Gratuite, Pizza Speciale

Despre jocul de păcănele Pizza Time gratis

La jocul de păcănele Pizza Time gratis nu ai role, așa cum te-ai obișnuit la alte jocuri de acest gen. În schimb, ai o pizza cu 5 felii, iar pe fiecare felie sunt câte 3 linii. Acest detaliu te ajută să înțelegi cum se fac plățile. 

Simbolurile din Pizza Time free sunt reprezentate de diferite toppinguri, precum: măsline, ciuperci, ardei, salam, bacon și altele. Vei câștiga atunci când toppingurile de același fel sunt pe minim 3 felii adiacente.

Feliile de pizza apetisante de la slotul Pizza Time demo îți oferă, așadar, o experiență unică. Creatorul jocului, Gamevy, este recunoscut mai ales pentru jocuri care înclină mai mult spre tradiție. Dar după cum vezi și în cazul nostru, nu este neapărat o regulă, întrucât te poate surprinde cu orice. De aceea, îți recomandăm să mai explorezi portofoliul acestui creator de jocuri, întrucât vei întâlni mereu jocuri spectaculoase. Intră și de pe mobil pentru distracție cât cuprinde de oriunde. Indiferent de forma în care se prezintă un joc Gamevy, acesta va fi optimizat pentru smartphone.

Pizza Time demo – plăți

Jocul ca la aparate de păcănele Pizza Time gratis plătește pe 243 de direcții de plată. Coeficientul RTP este un excelent 96%, deci este ideal și pentru mize reale. Poți deci, după ce ai exersat free la noi, să îl joci într-un cazino online licențiat. Simbolurile din Pizza Time demo aduc următoarele plăți maxime, pe 5 simboluri pe o singură direcție:

 • Salam: până la 1.200 de fise;
 • Bacon: până la 960;
 • Șuncă: până la 800;
 • Piept de pui: până la 640;
 • Cubulețe de vită: până la 480;
 • Ardei roșu și Ardei verde: până la 400;
 • Ciuperci, Ceapă și Măsline: până la 320.

Sună delicios, nu-i așa? Dar stai să vezi și specialele din Pizza Time gratis! Sigur vei da și o comandă în timp ce lași păcăneaua pe Autoplay.

Joc Pizza Time free – speciale

Să vedem mai departe care sunt acele caracteristici speciale care condimentează experiența la Pizza Time gratis.

 • Simbolul Wild: este ilustrat prin ananas. Știm că îl urăști pe pizza, dar în acest caz va putea deveni toppingul tău preferat. Substituie orice alt simbol pe direcțiile de câștig, mai puțin ardeiul iute.
 • Simbolul Bonus: e ilustrat prin ardei iute. Iar minim 3 declanșează funcția de rotiri gratuite din Pizza Time gratis.
 • Rotiri gratuite: primești 8 runde gratuite. Colecționează diferite simboluri pentru a le elimina și pentru a primi câte 2 runde suplimentare. Primești și alte runde gratuite cu noi simboluri Bonus.
 • Pizza Veggie: dacă primești apel pentru Pizza Veggie, toate toppingurile cu carne vor fi eliminate dintr-o rundă.
 • Pizza cu Carne: dacă primești apel pentru Pizza cu Carne, toate simbolurile vegetariene vor fi eliminate dintr-o rundă.
 • Pizza Picantă: dacă primești apel pentru Pizza Picantă, primești un multiplicator de câștig x2, x3 sau x4. Toate apelurile sunt primite în mod aleatoriu, în timpul jocului de bază la Pizza Time slot free.

Păcănele Pizza Time gratis – cum joci?

Modul de joc la Pizza Time gratis e același ca la mai toate păcănelele – deci simplu și intuitiv. Dă prima dată click pe Joacă Gratis, apoi fă următoarele:

 • Apasă săgețile înainte și înapoi pentru a stabili pariul dorit, cuprins între 0,80 și 320 fise.
 • Apasă butonul de Spin din dreapta pentru a începe o rundă la Pizza Time online. Lângă acesta este și butonul de joc automat.
 • În stânga secțiunii de jos a butoanelor, vezi butonul de meniu, cel de volum, informații și mod turbo.

Este important să citești secțiunea de Informații înainte de a lua o felie din distracție. În aceasta vei vedea clar cum plătesc simbolurile, dar și alte detalii care te vor ajuta să-ți faci strategia de devorat câștiguri. 

Unde joci Pizza Time slot pe bani reali?

Cel mai bun loc pentru a te distra la păcănele Pizza Time gratis este la NetBet. Aici afli că premiile colosale chiar există, datorită portofoliului plin cu jocuri avantajoase. Și promoțiile te ajută în acest sens! De la pachetul de bun venit la turneele spectaculoase, totul va fi pe placul tău.

Deschiderea unui cont durează numai câteva minute, deci hai să încerci și tu o pizza gustoasă pe NetBet! Glumim, găsești doar Pizza Time online cu câștiguri gustoase – pizza adevărată o comanzi din altă parte. Alături de acest joc, mai găsești la cazino și altele semnate de Gamevy. Furnizorul nu este prezent la mulți operatori, ceea ce e păcat, având în vedere calitatea de top a jocurilor sale.

Concluzii

Și-am terminat și această recenzie! Dar tu sigur nu vei termina prea curând cu Pizza Time gratis, pentru că are niște condimente care creează dependență. Și mai e și una dintre acele păcănele cu RTP mare, ce plătește des și frumos. Totuși, nu uita că, dacă alegi să bagi bani reali în slot, trebuie să ai echilibru. Joacă responsabil și bucură-te de distracție!

Alte sloturi


Pixies of the Forest
3.8/5 - 10 voturi
Peking Luck
3.8/5 - 5 voturi
Roulette Advanced
3.8/5 - 6 voturi
6 Wild Sharks
4/5 - 11 voturi
Maaax Diamonds
3.6/5 - 13 voturi
Queen of Hearts Deluxe
4.5/5 - 6 voturi