ÔÇő
Playtech producator pacanele

100 Rotiri Gratis F─âr─â Depunere

Prinde Oferta NetBet
Panther Moon

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
F─éR─é BANI

Nume

Panther Moon

Producator

Playtech

Rating

Panther Moon este un joc pacanele simplu ╚Öi clasic, cu 5 role ╚Öi p├ón─â la 15 linii de plat─â. Simbolurile cu valorile cele mai mari sunt ├«n num─âr de 5. ├Änt├ólnim aici o bufni╚Ť─â, un c├óine s─âlbatic, dou─â flori tropicale ╚Öi un fluture. Simbolurile cu valoare mai mic─â sunt 10, J, Q, K ╚Öi A. Crezi c─â meri╚Ťi un premiu generos? D─â-i bataie, autorii acestui joc au preg─âtit un jackpot mare pentru tine.

Panther Moon gratis: temă și grafică

Panther Moon este un joc pacanele ce are ca tem─â jungla s─âlbatic─â. Jocul are un aspect unic, oferind juc─âtorului sentimental prezen╚Ťei ├«n jungle nocturn─â datorit─â existen╚Ťei culorilor negru ╚Öi mov, o combina╚Ťie extrem de placut─â care transorm─â un joc pacanele online ├«ntr-un joc extrem de atractiv. Linia melodic─â de pe fundal, ├«mpreun─â cu grafica jocului ╚Öi anima╚Ťiile ajut─â la completarea temei. ├Än plus, prezen╚Ťa creaturilor nop╚Ťii precum pantera, bufni╚Ťa sau lupul creeaz─â un efect inedit. Simbolurile includ flori ╚Öi animale exotice, iar numerele ╚Öi literele sunt argintii, av├ónd nuan╚Ťe de violet.

Jackpot-ul cel mare este de 10,000 coins și în plus, jocul oferă o rotire gratuită. Câștigul este unul stabilit, iar suma câștigata crește odată cu numărul de simboluri scatter rotite.

Noaptea este momentul perfect pentru a vâna premii în Panther Moon!

Odat─â cu apropierea apusului, ├«╚Ťi cresc ╚Öansele de a ├«nt├ólni gardianul comorii, simbolul wild, ce este reprezentat de o panter─â. Acesta poate ├«nlocui orice simbol ├«n afar─â de cel scatter. De asemenea, simbolul de panter─â dubleaz─â c├ó╚Ötigul la formarea c─âruia contribuie. Simbolul scatter este reprezentat de o lun─â plin─â care se reflect─â ├«ntr-o ap─â. La alinierea de 3 sau mai multe simboluri de lun─â plin─â se declan╚Öeaz─â 15 rotiri gratuite. ├Än cazul ├«n care oricare rotire gratuit─â determin─â un c├ó╚Ötig, acesta se va tripla. Un num─âr infinit de rotiri gratuite poate fi c├ó╚Ötigat ├«n cazul ├«n care 3 simboluri de lun─â plin─â se aliniaz─â din nou.

P─âc─ânele Panther Moon – ce aduce acest joc pacanele ├«n plus?

Acest joc pacanele are, de asemenea, o caracteristic─â ce poate fi pornit─â ap─âs├ónd pe butonul ÔÇ×GambleÔÇŁ dup─â orice combina╚Ťie c├ó╚Ötig─âtoare. ├Ä╚Ťi vor fi prezentate 4 c─âr╚Ťi cu fa╚Ťa ├«n jos al─âturi de cartea dealer-ului av├ónd fa╚Ťa ├«n sus, fiind vizibil─â valoarea. Scopul este s─â alegi una dintre c─âr╚Ťile cu fa╚Ťa ├«n jos ╚Öi dac─â valoarea de pe cartea aleas─â este mai mare dec├ót cea de pe cartea dealer-ului, c├ó╚Ötigul va fi dublat.

Jocul de pacanele online Panther Moon este un joc pacanele foarte captivant, care atrage at├ót juc─âtori ├«ncep─âtori, c├ót ╚Öi juc─âtori cu experien╚Ť─â deopotriv─â. Efectele audio-video sunt extrem de interesante, iar rata de profit pentru juc─âtori de 95.17% face acest joc pacanele online cu at├ót mai atractiv.

Concluzie

În cazul în care preferi simplicitatea și ești atras de jocurile de pacanele online cu un aspect foarte plăcut, Panther Moon este jocul perfect pentru tine! În cazul în care ai ajuns aici în căutarea de jocuri clasice și simple, nu uita să încerci și jocurile de pacanele online Book of Ra, Sizzling sau Fruit Cocktail ! Încearcă de fiecare dată un joc nou în pagina Joacă și bucură-te de pacanele gratis.

Alte sloturi


Mega Joker
Katana
Unicorn Legend
Giant’s Gold
Boost Racers
Lucha Maniacs