Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Sizzling-hot-deluxe

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Sizzling Hot Deluxe

Producator

Novomatic

Rating

4.2/5 - 657 voturi

Sizzling Hot Deluxe este fratele mai mare al jocului de legendă Sizzling Hot. Am putea spune de altfel că nici versiunea Deluxe nu este mai prejos. Sizzling Hot Deluxe este unul din cele mai faimoase jocuri de pacanele online și este prezent în mai toate cazinourile. Varianta online este disponibilă și pe mobil, așa că putem juca de oriunde în orice moment. Incearca bonusuri de top pentru majoritatea operatorilor din Romania.

Cum arată acest joc de pacanele online

pacanele online paytable

Încă de la prima vedere ne putem da seama că varianta Deluxe prezintă îmbunătățiri la nivel grafic. Simbolurile de fructe sunt desenate într-un mod mai atractiv, iar efectele curg mai lin. Printre simboluri găsim pepeni, prune, lămâi, cireșe sau portocale. Care sunt fructele cele mai norocoase? Pepenii și strugurii. Îți vei dori să prinzi cât mai des câștiguri formate cu ele pentru a-ți crește profitul. În topul câștigurilor la acest joc de pacanele se află însă șeptarii. Șeptarii sunt cei care îți pot aduce un câștig 1000x. Prinde 5 șeptari pe o linie de plată și o să ai motive de sărbătoare!

Jocul este unul foarte simplu și nu are prea multe elemente de animație. De asemenea, nu există o rundă bonus. Găsim totuși un simbol scatter, reprezentat de o steluță. Steluța nu este un simbol scatter propriu-zis, întrucât nu declanșează o rundă bonus. Totuși, aceasta este foarte utilă întrucât plătește, ori de câte ori apare, de cel puțin 3 ori pe ecran, în orice poziție.

Câștigurile din acest joc ating un nivel foarte atractiv. Slotul are un payout de peste 95% și 5 linii de plată fixe. Liniile de plată sunt pozițiile în care simbolurile trebuie să apară ca să avem un câștig. Acest parametru, RTP (Return to Player rate), este unul dintre cele mai importante aspecte de care e bine să ții cont atunci când alegi jocul de pacanele online.

Revendică-ți un bonus cu rotiri gratuite și începe să câștigi la pacanele online!

De ce ne place Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe este un joc clasic, deloc complex la nivel grafic sau al structurii. Farmecul său constă însă tocmai în acest lucru. Jocul arată la fel ca unul din sălile de joc de cartier și funcționează foarte simplu. Slotul nu are elemente care să îți ia ochii și se concentrează mai degrabă pe structura clasică de joc de noroc. E distractiv totuși să vedem fructele jonglând de pe o linie de alta pe ecran. Totodată, rata de payout de peste 95% adaugă o miză foarte captivantă.

Nu e nevoie să fii specialist pentru a înțelege că jocul poate fi distractiv mai ales atunci când miza este distracția în sine. Foarte multe cazinouri online din România îți iau ochii cu acest joc din oferta lor. Sizzling Hot Deluxe este o variantă extraordinară a vechiului joc. Îl poți juca la Admiral, la Unibet, Maxbet, dar și la alte cazinouri cu licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Joacă și tu Sizzling Hot Deluxe și descoperă universul clasic Gaminator!

Alte sloturi


European Roulette
3.6/5 - 7 voturi
Blazing Bull 2
5/5 - 3 voturi
European Roulette Small Bets
3.7/5 - 7 voturi
Blackjack Twins and Crazy Twins VIP
2.9/5 - 8 voturi
Panther Queen
3.7/5 - 7 voturi
40 Hot & Cash
4.3/5 - 273 voturi