Skywind producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Mystery Bells gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Mystery Bells

Producator

Skywind

Rating

3.6/5 - 16 voturi

Dacă îți plac jocurile cu fructe, trebuie să încerci și Mystery Bells gratis. În afară de simbolurile gustoase ce oferă premii mari, vei avea și funcții speciale inedite. Citește articolul pentru a vedea despre ce este vorba la păcănele Mystery Bells! Poți încerca varianta demo a jocului, chiar aici, pe Joc Păcănele. De asemenea, avem și o colecție faină cu cele mai bune păcănele cu pepeni. Joci gratuit, oricât ai chef!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,03%5×320Clopot, BonusLucky Wheel

Despre Mystery Bells gratis

Mystery Bells gratis este un joc ca la aparate aparent banal, cu fructe și diamante. Dar lucrurile nu stau tocmai așa. În afară de grafica excelentă și de optimizarea pentru orice dispozitiv, găsești în el și funcții speciale atractive. Despre ele vom discuta însă pe larg într-un alt capitol.

Deocamdată, menționăm că structura Mystery Bells demo este cea clasică, de 5 role și 3 rânduri. Modul de joc este și el simplu, cu câteva butoane care te ajută să setezi pariul și să rotești rolele. Acest mod este specific furnizorului Skywind. Astfel, butoanele se află în partea de jos:

 • Setezi pariul total dorit cu butoanele „+” și „-”. Pariul este în valuta folosită.
 • Pornești runda din Mystery Bells slot cu butonul mare și verde din dreapta.
 • Poți juca și automat cu butonul din stânga acestuia.
 • Folosește modul turbo cu butonul din stânga celui de spin automat.
 • Informațiile despre Mystery Bells free se consultă de la butonul „i” din stânga.

După cum vezi, este simplu să joci Mystery Bells free slot! La fel de simplu este și de pe telefon, unde ecranul de joc este optimizat pentru ecranul mai mic. Încearcă și alte jocuri Skywind pentru a te bucura de aceeași experiență de top!

Păcănele Mystery Bells online – simboluri și plăți

Plățile de la Mystery Bells gratis au loc pe 20 de linii, de la stânga la dreapta. Coeficientul RTP este de 96,03%, unul foarte bun am zice noi. Vedem mai departe plățile maxime ale simbolurilor:

 • Diamante: până la 900 de fise;
 • Pepeni: până la 540;
 • Struguri: până la 360;
 • Prune: până la 310;
 • Mere: până la 180;
 • Portocale: până la 144;
 • Lămâi: până la 90;
 • Cireșe: până la 54.

Este nevoie de cel puțin 3 simboluri de același fel pentru generarea unei plăți în Mystery Bells gratis. De asemenea, câștiguri frumoase se fac și cu ajutorul specialelor. Despre ele vom vorbi mai departe.

Mystery Bells free – caracteristici speciale

Mystery Bells gratis are acest nume și datorită unei funcții speciale extrem de interesante. Să discutăm despre ea și despre mai multe funcții!

 • Simbolul Clopot: este un simbol mister care declanșează secvența Mystery Switch. Simbolurile de acest fel apar oriunde pe role și se copiază pe pozițiile consecutive, în orice direcție. Apoi, toate simbolurile devin același simbol cu plată.
 • Simbolul Bonus: poate apărea oriunde pe rolele din Mystery Bells gratis și un singur simbol declanșează funcția Lucky Wheel. Numărul de învârtiri este dat de numărul de simboluri Bonus.
 • Lucky Wheel: roata norocului poate oferi mai multe premii. Cel mai des întâlnit este multiplicatorul de pariu (2x, 3x, 4x, 6x, 8x sau 10x). „Dublează Tot” îți va dubla toți multiplicatorii de pe roată. „+3 Învârtiri” îți acordă acest număr de învârtiri. „+5 la toate” îți acordă un multiplicator 5x suplimentar la multiplicatorii acumulați. „?” acordă un premiu aleatoriu dintre cele menționate. La finalul învârtirilor din Mystery Bells demo se acumulează toți multiplicatorii și se oferă premiul total.

Joacă Mystery Bells slot pe bani reali!

Dacă ai văzut cât de bine plătește Mystery Bells gratis, atunci joacă-l și cu miză reală! Trebuie doar să-ți deschizi un cont la NetBet și să te delectezi cu portofoliul bogat de jocuri de păcănele și nu numai.

Deschiderea unui cont nu va dura mai mult de 3 minute, iar de acolo posibilitățile de câștig sunt numeroase. Este foarte simplu să joci aici și datorită platformei foarte bine puse la punct. De asemenea, te poți bucura și de aplicația de mobil. După cum am mai spus, Mystery Bells demo este optimizat și pentru smartphone.

La NetBet te vei putea bucura de o sumedenie de promoții pentru toate gusturile. Chiar de la primul depozit, primești un bonus consistent care te va ajuta să te joci mai mult. Și șansele de câștig vor crește considerabil cu aceste oferte de nerefuzat.

Concluzii

Slotul online marca Skywind Mystery Bells gratis reprezintă șansa ta pentru distracție și plăți excelente. Trebuie doar să îl testezi pe site-ul nostru și să-l joci apoi la un cazino licențiat pe bani reali. După cum ai văzut, este simplu de folosit chiar și de începători. Un alt joc cu fructe pe care îl recomandăm este 20 Dazzling Hot free. Joacă-te cât vrei pe Joc Păcănele, la cele mai bune aparate cu fructe online!

Alte sloturi


Lucky Dragons
4/5 - 28 voturi
Beowulf
3.9/5 - 16 voturi
Witchcraft Academy
3.7/5 - 4 voturi
Title Shot
3.6/5 - 5 voturi
Queen of Embers
3.3/5 - 3 voturi
Diamond Mine
4.2/5 - 14 voturi