testare Păcănele Midnight in Tokyo gratis - Wazdan - Joc Păcănele
d-none iframe-link Wazdan producator pacanele
Midnight in Tokyo gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Midnight in Tokyo

Producator

Wazdan

Rating

Ce se întâmplă în Tokyo nu rămâne în Tokyo! Intră în aventura din Midnight in Tokyo gratis pe Joc Păcănele pentru a descoperi un joc spectaculos, ce te va duce pe meleagurile asiatice! Păcăneaua semnată de Wazdan are o temă inedită și funcții cu totul și cu totul speciale.

Joacă slotul Midnight in Tokyo demo și citește articolul nostru pentru a învăța cum să îți faci cele mai bune strategii la el! Un alt aparat cu tematică japoneză, pe care îl poți încerca tot la noi, este Shogun’s Secret demo.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,16%5×3243Simboluri PisicăHold the Jackpot, Gamble

Despre Midnight in Tokyo gratis

În principal, tematica în Midnight in Tokyo gratis este inspirată din Japonia. Poți vedea fundalul cu capitala Japoniei și simbolurile ce provin din cultura acestei țări. Personajele jocului sunt câteva pisici care au roluri foarte importante, așa cum vei vedea în capitolul de speciale.

Structura Midnight in Tokyo free este de 5 role, a câte 3 rânduri fiecare. Acesta este un lucru destul de rar pentru Wazdan, care obișnuiește să vină cu structuri mai neobișnuite. Oricum, chiar și așa, jocul nu este unul banal, mai ales prin prisma temei și a specialelor.

Așa cum era de așteptat, Midnight in Tokyo gratis este un joc modern. Este optimizat pentru orice dispozitiv și pentru orice sistem de operare. Deci, îl poți juca de pe PC, dar și de pe telefoanele sau tabletele cu Android sau iOS. Iar dacă îți plac jocurile cu acest fel de tematică, poți încerca mai multe păcănele gratis de aventură la noi pe site, tot în orice format vrei tu!

Midnight in Tokyo online – plăți și simboluri

Plățile la Midnight in Tokyo gratis au loc pe 243 de direcții și returnarea la jucător este 96,16%, un procent destul de mare, putem spune. Cât despre simbolurile din acest joc, acestea iau forma unor medalioane și au următoarele valori:

 • Medalionul cu floare: până la 1.000 de fise;
 • Medalionul cu bufniță: până la 500;
 • Medalionul cu bonsai: până la 250;
 • Medalionul cu pește: până la 150;
 • A: până la 120;
 • K: până la 90;
 • Q: până la 60;
 • J: până la 40.

Midnight in Tokyo gratis – speciale

Midnight in Tokyo gratis impresionează prin specialele sale, așa cum vei vedea mai jos:

 • Simbolul Pisică Ninja: este un Wild care substituie simbolurile cu plată și divizează simbolurile adiacente pe orizontală. Vor fi 2 sau 3 simboluri pe o poziție.
 • Simbolul Pisică Karatistă: este tot un Wild, dar împarte simbolurile din Midnight in Tokyo gratis pe verticală, tot câte 2 sau 3.
 • Simbolul Pisică Bonus: 3 simboluri Bonus pe rolele 1, 3 și 5 declanșează secvența Hold the Jackpot.
 • Hold the Jackpot: se joacă numai cu simboluri Lună și Bonus, care rămân fixe în 3 reînvârtiri. Dacă apare un simbol nou, contorul de rotiri este resetat. Secvența se termină atunci când contorul ajunge la 0 sau când toate cele 15 poziții sunt ocupate. Vei primi valorile de pe simbolurile Lună. La 5 simboluri Bonus primești Jackpotul Mai Mare (150 x miză). La 6 simboluri Bonus, primești Jackpotul Mare (1.000 x miză).
 • Cumpără speciala: poți cumpăra în Midnight in Tokyo demo speciala, la valoarea de 55 x pariul curent.
 • Gamble: funcția de risc/dublaje poate fi jucată cu suma câștigată dintr-o rundă. Alege grămada de plăci pe care vrei să o spargă pisica. Dacă le sparge, vei avea câștigul dublat. Dacă nu reușește, pierzi câștigul din rundă.

Păcănele Midnight in Tokyo demo – cum se joacă?

Modul de joc la Midnight in Tokyo gratis nu are de ce să-ți facă probleme. Iată cum se joacă!

 • În bara de jos, stabilești miza dorită între 0,20 și 100 de fise. Folosește-te și de „-” și „+”.
 • Apasă pe ardeii iuți pentru setarea volatilității.
 • Apasă pe animal (țestoasă, iepure și cal) pentru rapiditate.
 • Apasă pe Spin pentru redarea rundei la Midnight in Tokyo gratis.
 • Butonul ”Play” este pentru funcția de joc automat.
 • Apasă coșul de cumpărături pentru cumpărarea secvenței Hold the Jackpot.
 • Butonul x2 apare la o rundă câștigătoare, în stânga sumei câștigate. Apasă pentru a deschide secvența Gamble.
 • Pentru detalii despre jocul Midnight in Tokyo online, apasă butoanele „i” și „?” pentru două secțiuni de informații.

Joacă Midnight in Tokyo slot pe bani reali!

NetBet este un loc excelent pentru Midnight in Tokyo gratis, dar și pe bani. Datorită promoțiilor extraordinare, contul tău va fi plin de resurse, deci vei avea cum să joci mult și bine. De asemenea, portofoliul de jocuri conține tot ce este mai bun și mai nou în industria păcănelelor. Îți recomandăm și mesele de casino live NetBet, unde te poți delecta cu o mulțime de jocuri de ruletă și blackjack.

Toate operațiunile se desfășoară rapid și fără dificultăți, datorită modului excelent de funcționare al platformei. Netbet are și o aplicație de mobil excelentă, deci te poți delecta oricând, oriunde și oricum cu jocurile de păcănele preferate. Citește mai multe despre bonus de bun venit NetBet pentru a te convinge și tu de avantajele deschiderii unui cont!

Concluzii

Jocul de păcănele online Midnight in Tokyo gratis este unul simplu, captivant și atractiv datorită plăților excelente și nu numai. Din ghidul nostru deja ești destul de sigur de aceste calități. Dar joacă-l gratuit, pentru a elimina orice dubiu!

Alte sloturi


Black Gold Megaways
Super Heroes
Mega Burning Wins
100 Burning Hot