...

Lucky Symbols

Autor: Gabi

Actualizat: 8 decembrie 2023

Lucky Symbols slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Lucky Symbols slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
44 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.5/5 – (4 votes)
Simboluri Speciale
Scatter
Linii de plată
27
RTP
96,12%
Funcții
Rotiri gratuite, Gamble
unibet casino
Bonus Cu Depunere

200 Rotiri Gratuite La Păcănele

Iată-ne vorbind din nou despre păcănele excelente precum va fi cea de azi. În acest articol îți aducem în atenția ta Lucky Symbols gratis. Vei descoperi pe parcurs că ar putea fi încadrată fără probleme în categoria celor mai bune păcănele asiatice. Cei de la BF Games au reușit din nou să scoată pe piață un produs foarte reușit. Așadar, îți recomandăm să fii cât mai pe fază pe parcursul articolului. Vei putea afla numeroase detalii foarte importante, pe care ai face bine să nu le ratezi!

Lucky Symbols gratis – informații generale

Lucky Symbols gratis este o păcănea cu tematică asiatică și are tot ce te-ai putea aștepta de la această tematică în ceea ce privește grafica. Există o mulțime nuanțe de roșu și auriu, cu dragoni foarte bine elaborați, care se îndoaie pe marginea rolelor. De asemenea, poți auzi și o coloană sonoră inconfundabilă, cu influență chinezească. Ceea ce diferențiază acest joc de altele este nivelul de detalii oferit simbolurilor și animațiilor captivante, care însoțesc rotirile câștigătoare. 

După cum știi, cultura asiatică este omniprezentă în lumea jocurilor de noroc, mai ales în cea a păcănelelor. Astfel, poți încerca pe site-ul nostru un joc ca la aparate recent, inspirat din cultura asiatică precum Sakura Fortune gratis. Te vei distra pe cinste și vei avea o experiență de joc fantastică.

Revenind la păcăneaua noastră, trebuie să menționăm că are o structură de 3 role și 3 rânduri. Pe lângă acestea, sunt prezente și 27 de linii de plată fixe. Tot pe acest calapod, trebuie să menționăm că RTP-ul are valoarea de 96,12%, fiind una destul de ridicată. Volatilitatea Lucky Symbols free este medie, favorizând și aceasta apariția câștigurilor de toate felurile. 

Cum joci Lucky Symbols gratis? 

Lucky Symbols gratis este o păcănea foarte accesibilă și ușor de jucat, cum este și Luck Ness The Slot Game gratis. În cele ce urmează îți vom prezenta care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a ajunge să dai spin. Să nu mai pierdem vremea și să vedem! 

 1. Dă-i click pe butonul Joacă Gratis, iar interfața păcănelei se va încărca; 
 2. Din acest moment, este nevoie să setezi valoarea mizei pe care dorești să joci. Aceasta are valori cuprinse între 0,50 și 1000 de credite;
 3. După ce ai setat și miza, mai este nevoie doar să apeși pe butonul de Spin, iar distracția va începe. De asemenea, te poți bucura și de funcția de Autoplay, pentru o experiență de joc cât mai completă la Lucky Symbols gratis.

Lucky Symbols slot – simboluri și plăți

După cum am menționat mai sus, Lucky Symbols gratis este o păcănea inspirată din cultura asiatică. Așadar, simbolurile vor face parte din același segment. În cele ce urmează, îți vom prezenta care sunt acestea și cum vor plăti pe o miză de 10 credite. 

 • Țestoasă, Pește, Broască, Câine – 3x(5,00); 
 • Oală, Monede – 3x(50,00); 
 • Sfoară – 3x(100,00); 
 • Buddha – 3x(200,00); 
 • Dragon – 3x(500,00). 

Lucky Symbols gratis – speciale

Păcănelele cu speciale au întotdeauna un plus față de celelalte. Pe lângă experiența de joc mai completă, vei avea ocazia să dai spin și pentru niște câștiguri fantastice. Lucky Symbols gratis este una dintre aceste păcănele. Tocmai de aceea, este printre cele mai atractive jocuri din ultima vreme. Acestea fiind spuse, hai să vedem care sunt principalele funcții speciale ale acestui slot!

Rotiri gratuite: După cum probabil știți, există zeci de moduri diferite în care funcția de rotiri gratuite poate fi utilizată și activată într-o păcănea. În Lucky Symbols gratis, litera chinezească Scatter va declanșa 15 jocuri gratuite, dacă va apărea pe role de trei ori. Rotirile gratuite sunt jucate cu aceeași miză pe care ai stabilit-o la începutul jocului. Poți reactiva încă 15 jocuri gratuite în timpul rundei de rotiri gratuite, în același mod în care le-ai declanșat inițial.

Gamble: Dacă dorești să adaugi un mic risc în plus jocului tău, Lucky Symbols gratis vine cu funcția Gamble. Dacă ai mai întâlnit acest element la păcănele, vei ști că este o șansă opțională de a-ți dubla câștigurile, dar cu posibilitatea de a pierde banii pariați. Tot ce trebuie să faci este să ghicești corect dacă o carte va fi roșie sau neagră. 

Unde poți juca Lucky Symbols online pe bani reali?

După cum vei vedea, Lucky Symbols gratis are numeroase avantaje, oferindu-ți șansa să descoperi toate particularitățile acesteia. Pe lângă asta, vei putea dezvolta numeroase strategii eficiente, ce te pot ajuta pe parcurs. Tocmai de aceea, vei putea trece la următorul nivel cu încredere. Acela este jocul pe bani reali, care va reprezenta adevărata provocare, dar va fi o provocare tentantă. Tocmai din acest motiv îți vom expune toate cazinourile unde poți juca Lucky Symbols online, dar și alte păcănele de la BF Games. Acestea sunt printre cele mai populare cazinouri din România, licențiate la ONJN, așa că totul va fi foarte sigur. 

 • Baumbet; 
 • Unibet;
 • Vlad Cazino; 
 • Winbet;
 • Fortuna; 
 • Netbet; 
 • Mr Bit; 
 • MaxBet. 

Concluzii

Acum că ți-am prezentat toate aceste detalii, suntem siguri că Lucky Symbols gratis va deveni una din păcănelele tale preferate. Așadar, nu mai sta pe gânduri și încearcă atât varianta demo, cât și cea pe bani reali pentru un plus de adrenalină. Dar îți recomandăm să joci cât mai responsabil! Acestea fiind spuse, îți dorim mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Wazdan
Infinity Hero
4.2/5 – (6 votes)
GAMING1
Slot of Madness
3.6/5 – (11 votes)
Nolimit City
San Quentin xWays
4.1/5 – (15 votes)
Novomatic
Crazy Birds
3.9/5 – (7 votes)
Autor