...

Koi Gate

Autor: Gabi

Actualizat: 15 ianuarie 2024

Koi Gate demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Koi Gate demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
32 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.9/5 – (12 votes)
Structură
5×3
Linii de plată
18
RTP
96.6%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Februarie 2017
logo mr bit casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 650 Rotiri Gratuite

Ești fan al culturii japoneze? Dacă da, atunci te invităm să încerci slotul Koi Gate demo, produs de Habanero. Cu o grafică sugestivă și o sonoritate potrivită, vei fi captat într-o nouă lume, unde te vei putea bucura de o aventură în stil japonez.

Bineînțeles, dacă dorești să încerci și alte păcănele asiatice demo, vei putea alege dintr-o gamă variată pe Joc Păcănele. Te vei putea bucura de sloturi precum: Shogun’s Secret, Dragon Warrior sau Eastern Gold gratis.

De ce să joci Koi Gate demo?

Cum am spus și mai sus, Koi Gate demo este un slot Habanero. Dacă ai mai jucat și altele de la acest provider, precum Dragon Tiger Gate sau Taiko Beats, știi bine că păcănelele sunt de calitate. Te vei bucura de grafici simple, dar inedite și, în același timp, vei avea parte de o experiență unică și plăcută. 

Așadar, hai să vorbim puțin despre jocul principal de astăzi, și anume Koi Gate demo! Cu acest slot ai parte de distracție pe o structură simplă, cu 5 role și 18 linii de plată. Volatilitatea medie pe care jocul o are îți va aduce câștiguri mari și dese. 

Pentru că am menționat că Koi Gate slot este unul simplu, vei putea da spinuri indiferent de experiența pe care o ai cu păcănelele. Pe lângă volatilitatea pe care am adus-o în discuție, este important să știi că păcăneaua are și RTP generos, de 96,6%, lucru care îți sporește șansele de a avea câștiguri multiple. 

Plățile în Koi Gate demo se fac pe 18 linii, iar simbolurile sunt simple și avantajoase. Marele atuu al jocului este faptul că poți avea parte de câștiguri cu doar minium 3 simboluri de același fel, de la stânga la dreapta, dar și de la dreapta la stânga. Despre plăți vom vorbi mai pe larg puțin mai târziu. Până atunci, trebuie să menționăm faptul că te poți juca și pe bani reali în mai multe cazinouri online, precum NetBet și Mr Bit.

Dacă dorești să joci Koi Gate online pe bani reali, poți să-ți faci cont oricând la unul dintre cazinourile de mai sus. Ai, la înregistrare, oferte extrem de generoase, cu bani bonus și runde gratis. Citește cu atenție T&C ofertei pe care o dorești, pentru că, de regulă, există cerințe speciale de revendicare și rulaj.

Păcănele Koi Gate demo – cum se joacă?

Koi Gate demo are mai multe butoane pe care poți să le utilizezi. În principiu, tot ceea ce trebuie să faci este să setezi pariul și să pornești runda. Sunt mai multe feluri de a face aceste operațiuni, după cum vezi mai jos:

  • Apasă pe – și + pentru a seta nivelul pariului și pentru a seta moneda;
  • Jocul Koi Gate free îți poate afișa creditul în bani sau fise. Apasă pe regiunea creditului/pariului pentru a schimba din bani în fise sau invers;
  • Dacă vrei să joci automat, apasă pe butonul “play” care este reprezentat prin 2 săgeți circulare. Tot aici, îți poți alege numărul de învârtiri automate și poți bifa căsuța care să oprească runda automată, atunci când este declanșată funcția re-învârtiri;
  • Butonul “i” deschide fereastra despre plăți, reguli și funcții speciale de la păcănele Koi Gate demo.
  • Din butonul setări, poți seta efectele sonore, sunetul ambiental, dar și funcția de învârtiri rapide. 

Koi Gate demo – simboluri și plăți

Păcăneaua Koi Gate demo plătește pe 18 linii, de la stânga la dreapta, dar și invers. Coeficientul RTP este de 96.6%, iar simbolurile aduc următoarele câștiguri:

  • Peștele este simbolul principal, plătind pâna la 750 de fise. Acesta este Wild și poate înlocui oricare alt simbol în Koi Gate slot. Poate să apară doar pe rolele 2, 3 și 4. Când se găsește într-o combinație câștigătoare, peștele se extinde pe toată rola, înlocuind celelalte simboluri. În momentul în care ai prins simbolul principal, ți se va acorda un re-spin și, dacă mai prinzi înca o dată peștele în momentul re-învârtirii, ve mai obține un re-spin. 
  • Dragonul este al doilea simbol ca plată. Acesta poate da până la 750 de fise și poate fi și Wild în același timp.
  • Restul simbolurilor pot plăti între 75 și 600 de fise, dar nu le neglija, deoarece le vei întâlni cel mai des.

Este Koi Gate free un joc pe placul tău? Dacă da, atunci sunt șanse mari să-ți placă și Koi Princess online. Este tot gratis și nu e necesar să-ți faci cont pentru a-l juca.

Concluzii

Acum, că am ajuns la final, nu îți putem ura decât să te bucuri de experiența pe care Koi Gate demo ți-o va oferi. Și, dacă vrei să încerci și alte jocuri Habanero, te invităm să accesezi site-ul nostru, Joc Păcănele, ori de câte ori simți nevoia să te relaxezi puțin. Ai multe opțiuni în această categorie, dar poți juca și în altele, deoarece avem peste 35 producători de jocuri ca la aparate gratis. Baftă!

Alte păcănele recomandate

EGT
Flaming Hot Extreme
3.7/5 – (43 votes)
Novomatic
Almighty Reels Power of Zeus
3.9/5 – (10 votes)
Play’n Go
Legacy of Dead
3.9/5 – (7 votes)
Novomatic
African Stampede
3.3/5 – (18 votes)
Autor