Stakelogic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Encharmed Quattro gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Encharmed Quattro

Producator

Stakelogic

Rating

3.7/5 - 11 voturi

Cu Encharmed Quattro gratis explorezi o lume fantastică, frumoasă și plină de speciale. Totul gratuit la noi pe site, unde ai ocazia să vezi cum funcționează jocul casino. Iar după ce ai descoperit toate secretele ascunse în această păcănea de la Stakelogic, poți trece la jocul în cazinourile online!

La fel poți face și la Lucky Lady’s Charm Deluxe gratis, una din păcănelele de renume de la Novomatic, îndrăgită de mulți jucători. Dar până treci la această păcănea, hai să aflăm mai multe despre Encharmed Quattro demo, vedeta de astăzi!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,14%5×310Wild, ScatterFree spins

Encharmed Quattro gratis – cum se joacă?

Când vei începe să joci Encharmed Quattro gratis primul buton care ar trebui să te intereseze este cel din stânga, sus, care reprezintă meniul. De acolo îți iei informațiile privitoare la simboluri și regulile jocului. Apoi, jocul va fi mult mai clar și simplu.

Totuși, iată câteva detalii pe care ar trebui să le știi atunci când începi distracția la Encharmed Quattro gratis!

 1. Din dreapta, jos, îți alegi valoarea mizei la rotire. Jocul Encharmed Quattro gratuit are mize pentru toată lumea. Cel mai mic pariu are valoarea de 0,1 credit, maximul ridicându-se la 100 credite. Menționăm că atunci când activezi cele patru jocuri concomitente miza crește de patru ori.
 2. Pentru rotiri automate vei folosi butonul cu o săgeată pe el. Din acel mini meniu alegi numărul total de rotiri și îți impui valori la care jocul se oprește automat dacă pierzi sau câștigi.
 3. Ultimul și cel mai important pas rămas este să pornești rolele. Pentru a le declanșa apeși butonul de „Start”. Este cel mai mare de pe ecran, așa că nu ai cum să-l ratezi.

Despre Encharmed Quattro free

La Encharmed Quattro gratis ai un design atractiv, un fundal romantic cu luna rozalie alături de o cascadă și o apă liniștită. Din când în când vei observa frunze care zboară în vânt, pentru a păstra atmosfera relaxantă a jocului. Relaxarea este menținută și de o melodie foarte romantică, de aceea îți recomandăm să lași jocul cu sunet.

Jocul de păcănele Encharmed Quattro online are o structură atipică, prezentând, de fapt, patru jocuri într-unul. Vei avea posibilitatea de a juca în patru sloturi concomitent sau ai opțiunea de a activa numai două sau trei dintre ele. Bineînțeles, câștigurile sau pierderile nu se împart, totul depinzând de noroc. Cât despre structura acestora, există trei rânduri și cinci role care te așteaptă, cu 10 linii de plată fixe la fiecare.

Encharmed Quattro gratis are o rată teoretică de returnare destul de mare, de 96,14%, cu volatilitate mică spre medie. Păcăneaua este potrivită pentru jocurile cu mize adevărate, bucurându-te frecvent cu câștiguri. Dacă ai puțină răbdare, vei observa câștiguri colosale, pe lângă cele mai moderate care apar mai des – la fel ca la 20 Burning Hot EGT!

Simboluri în Encharmed Quattro gratis

La nivel de grafică, Encharmed Quattro gratis nu aduce prea multe surprize, simbolurile fiind desenate într-un mod simplu, dar de efect. La trei simboluri identice pe o linie de plată ești declarat câștigător. La cea mai mare miză a jocului, la 4 sloturi deschise, câștigurile se ridică la următoarele valori:

 • 9, 10, J, Q: 50 – 1000;
 • K, A: 100 – 1250;
 • Trifoiul norocos: 150 – 2500;
 • Moneda: 150 – 2500;
 • Potcoava: 200 – 4000;
 • Ghind: 20 – 7500;
 • Cheia: 20 – 7500.

Unele simboluri (9, ghinda și cheia) plătesc de la 2 apariții pe o linie validă de plată la Encharmed Quattro gratuit.

Joacă Encharmed Quattro demo pentru speciale!

Și la Encharmed Quattro gratis, ca la multe alte sloturi, vei avea parte de câteva speciale, fiind o parte integrantă a jocurilor de noroc de acest fel. Nu vei duce lipsă de funcții inedite, care te ajută să câștigi mai mulți bani. Iată care sunt acestea!

 • Wild – înlocuiește orice alt simbol, mai puțin pe cel Scatter, și acordă multiplicator x2. Acordă și câștiguri de maximum 90,000 la o miză maximă de 400 credite.
 • Scatter – trei sau mai multe declanșează un joc cu 15 rotiri gratis și multiplicator 3x. Acordă câștiguri generoase, de maximum 50,000 credite.
 • Free spins multiplier game – e un joc special cu multiplicator care poate fi redeclanșat pentru mai multe câștiguri gratis la Encharmed Quattro Stakelogic.

Unde joci Encharmed Quattro online cu bani reali?

Te interesează să afli unde poți juca Encharmed Quattro online cu mize adevărate, dacă tot te-a cucerit? Deja știi că poți încerca oricând păcăneaua demo la noi pe site. Tot la noi consulți un top al celor mai populare cazinouri din țara noastră. Ce va trebui tu să faci este să alegi unul din ele pentru a te distra la super sloturi pe bani.

Poți alege, de exemplu, Netbet – are multe jocuri de la același producător, dar și de la alții, tot de top. Imediat ce ajungi la cazinoul dorit, te înscrii urmând pașii simpli descriși în formularul însoțitor și apoi ai acces la păcănele, jocuri de masă, pariuri și alte jocuri de noroc. Ține minte! Alege mereu un cazino online cu licență ONJN, pentru a te asigura că joci în siguranță!

Concluzie

Encharmed Quattro gratis este un joc atractiv din mai multe puncte de vedere, dar un loc special îl deține opțiunea de joc cu patru sloturi concomitent. De aceea, considerăm că ar fi o idee genială să-i dai o șansă și să-l testezi pe site-ul nostru. Continuă să testezi la noi cele mai bune păcănele cu magie de pe piață, pentru a-ți găsi preferatele! Distracție plăcută!

Alte sloturi


Barbarians Gold
4.2/5 - 4 voturi
Super Stea
3.6/5 - 10 voturi
White Rabbit
3.4/5 - 5 voturi
Hot Chance
3.8/5 - 15 voturi
Zodiac Wheel
4/5 - 58 voturi
3 Fruits Win
4.1/5 - 180 voturi