...

Duck of Luck Returns

Autor: Gabi

Actualizat: 30 mai 2024

Duck of Luck Returns gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Duck of Luck Returns gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
14 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (1 vote)
Structură
5×4
Linii de plată
40
RTP
96,75%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Noiembrie 2020
vlad cazino logo
Bonus Cu Depunere

Până La 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite CASH

Din nume nu ai cum să vezi că Duck of Luck Returns gratis este un joc asiatic. În schimb, îți poți da seama că norocul va fi de partea ta de îndată ce apeși pe butonul de Spin. La noi poți să învârți rolele în versiunea gratuită oricând dorești. Dar, înainte, citește ghidul nostru în care te îndrumăm într-o expediție exotică! Nu e o surpriză că pe Joc Păcănele găsești o sumedenie de păcănele asiatice. Este una dintre cele mai renumite teme din industrie, iar aparatul semnat de CT Gaming face cinste categoriei sale.

Care sunt plățile la Duck of Luck Returns gratis?

Duck of Luck Returns gratis are o rată de plată foarte generoasă, de 96,75%. Pe grila sa, de 5 role și 4 rânduri, găsești 40 de linii de plată. Simbolurile tematice plătesc și la 2 de-un fel pe o linie. Cele clasice încep să acorde câștiguri dacă așezi minim 3 identice pe o linie de plată. 

Direcția câștigurilor este cea obișnuită, de la stânga spre dreapta. Iată ce valori mari au toate simbolurile, atunci când așezi 5 de-un fel:

 • Regina: 250x miza;
 • Lingoul de aur: 312,5x miza;
 • Medalioanele de aur: 187,5x miza;
 • Vaza: 187,5x miza;
 • A și K: 100x miza;
 • Q, J și 10: 62,5x miza.

Văzând și aceste plăți, ne dăm deja seama că Duck of Luck Returns demo plătește excelent. De fapt, RTP-ul său este puțin mai mare chiar și decât Lady of the Moon slot, un alt aparat asiatic popular. Și acesta are plăți extraordinare!

Specialele Duck of Luck Returns free

Jocul de păcănele online Duck of Luck Returns gratis are și o secvență specială dată de cel mai important simbol. Bineînțeles, acesta este ilustrat printr-o rață. Este un Wild, adică substituie celelalte simboluri pe liniile de plată. Și el formează combinații câștigătoare, cu plata maximă per linie de 100x miza.

Celălalt rol al său este de simbol Scatter. La 3, 4 și 5 apariții oriunde pe grilă, îți acordă 10 rotiri gratuite. În timpul acestor runde, rața nu va plăti și nu va acorda rotiri gratuite suplimentare. În schimb, fiecare simbol rață din Duck of Luck Returns gratis lasă pe poziția sa un ou de aur. La sfârșitul celor 10 rotiri vei aduna toate ouăle. În funcție de numărul ouălor, primești următoarele:

 • Între 6 și 15 ouă: primești un câștig de 3x miza;
 • Între 16 și 18 ouă: primești încă 10 rotiri gratuite, iar contorul de ouă reîncepe de la zero;
 • 19 sau 20 de ouă: primești un câștig de 200x miza.

Cum joci Duck of Luck Returns gratis?

Modul de joc la păcănele Duck of Luck Returns gratis este extrem de simplu și intuitiv. Bineînțeles, este compatibil pe mobil și tabletă. Jocul are exact aceleași butoane dispuse la fel, indiferent de dispozitiv:

 • Modifică pariul total din partea de jos a rolelor. Poți schimba și valoarea fiselor din butonul din dreapta sus.
 • Pornește jocul Duck of Luck Returns slot cu butonul de rotire din dreapta jos sau cu tasta SPACE.
 • Apasă pe rotița cu zimți pentru setări precum joc automat.
 • Apasă butonul „i” din stânga sus ca să deschizi pagina cu informații generale despre joc. 

Unde joci Duck of Luck Returns online pe bani reali?

Duck of Luck Returns gratis poate fi jucat de oricine pe Joc Păcănele, fără bani și fără cont. Totuși, câștigurile din versiunea demonstrativă sunt fictive. Norocul e că întâlnești foarte des păcăneaua în cazinourile online de la noi. Putem numi o sumedenie de platforme, precum: Winner, Netbet, Mr Bit, Winboss și Vlad Cazino. Toate sunt alegeri excepționale! Citește recenziile noastre să vezi care este mai potrivită platformă pentru tine!

Indiferent ce alegi, ca să te joci Duck of Luck Returns slot pe bani adevărați trebuie mai întâi să ai un cont. Apoi, alimentează-l și revendică un bonus de bun venit! Acest ultim pas nu e obligatoriu, dar este recomandabil. Poți lua, dacă nu vrei să investești, o ofertă casino fără depunere – mai multe cazinouri din online au astfel de promoții, deci ai de unde să alegi. 

Concluzii

Interesantă păcănea, așa-i? Duck of Luck Returns gratis este unul dintre cele mai captivante jocuri asiatice. Are o secvență de rotiri gratuite care nu încetează să-ți ofere cele mai mari premii. Și simbolurile plătesc foarte bine pe linii, în jocul de bază. Ca să te familiarizezi cu aparatul, joacă gratis la noi pe site! Continuă apoi expediția exotică cu Hot Chilli gratis, un joc slot după care oricine se topește!

Alte păcănele recomandate

Hacksaw Gaming
Harvest Wilds
5/5 – (3 votes)
Fazi
Twinkling Hot 5
4/5 – (3 votes)
BF Games
Stunning Hot
5/5 – (2 votes)
Novomatic
Welcome Fortune
5/5 – (1 vote)
Autor