Crystal Cavern online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
47 de oameni joacă acum
Categorie
Speciale, Noi
Producător
Relax Gaming
Simboluri Speciale
Wild, Bonus
Linii de plată
4096
RTP
95,85%
Funcții
Rotiri gratuite
eldorado logi
Bonus Fără Depunere

111 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Crystal Cavern

Puterea cristalelor ascunde câștiguri nebănuite la Crystal Cavern gratis, o păcănea colorată și misterioasă de la Relax Gaming. Joacă-te gratis pentru a vedea cât de darnice sunt rolele cu tine și apoi câștigă la pariurile cu mize reale! Printre numeroasele super păcănele cu cristale pe care le ai la îndemână pe Joc Păcănele se află și Crystal Mania gratis. Dacă-ți plac genul ăsta de jocuri, dă-i o șansă!

Crystal Cavern gratis – cum e jocul?

Jocul celor de la Relax Gaming are moduri de câștig pentru toată lumea. Crystal Cavern gratis dispune de 4096 variante de victorie – te ajută în acest sens cele patru rânduri cu șase role fiecare. Câștigurile plătesc exclusiv de la stânga spre dreapta, pentru ca lucrurile să fie mai simple.

La jocul de păcănele cu cristale Crystal Cavern free rata de returnare la jucător este de 95,85%. Poate crește până la 97,72% dacă activezi nivelurile de pariu Hyperbet, o funcție specială ce apare la rotirile gratuite. Așadar, per ansamblu, jocul se poate dovedi extrem de profitabil.

Riscul la păcănea este unul undeva la mijloc, datorită volatilității medii, cu câștiguri care apar destul de frecvent. Creșterea hyperbetului duce la schimbarea volatilității jocului online, adică vei observa că apar câștiguri mai rare, dar mai bogate. Descoperă cât de prietenos este și Epic Joker demo! Vine de la același provider, deci poți face o comparație între cele două privind modul de plată.

Pași de joc Crystal Cavern demo

Etapele de joc la Crystal Cavern gratis îți garantează rezultate optime:

 1. Pentru a seta pariul, te duci la simbolul cu monedă din stânga celui de Start. Selectezi una din valorile situate între 2,40 și 48 pentru miza la Crystal Cavern demo. Reține că valoarea pariului este blocată pentru următoarele 10 rotiri!
 2. Ajustezi nivelul Hyperbet folosindu-te de săgețile albastre de pe partea stângă a ecranului. Cu el alegi cât de mare este volatilitatea și RTP-ul, crescând și nivelul de adrenalină la rotirile cu bani reali.
 3. Apeși butonul Spin sau tasta Spațiu pentru a declanșa rotirea. Dacă preferi autotoririle, alegi un număr de runde, plus limite de pierdere sau câștig la Crystal Cavern gratis.

Despre tematica Crystal Cavern gratis

Păcănelele cu cristale sunt populare, iar Crystal Cavern gratis oferă o experiență interesantă doritorilor în principal grație tematicii. Jocul infuzează obiecte și lucruri cu strălucirea misterioasă a cristalelor magice. Cavernele întunecate pot fi iluminate de aceste bucăți de rocă magică, așa cum vezi și pe fundal.

Sunetele sunt perfecte pentru atmosfera misterioasă, dar și caldă în același timp. Cu cât obții mai multe simboluri identice pe o linie de plată, cu atât mai mari îți vor fi câștigurile. Hai să vedem și cum plătesc 3-6 simboluri la păcănele cu cristale Crystal Cavern free când pariezi cu suma maximă!

 • Ciupercile și fungii mov, albastru, bleu și verde – 4 – 40
 • Ciuperca roșie și sporul portocaliu – 6 – 48
 • Cristalul mov – 4 – 80
 • Cristalul albastru – 4 – 80
 • Cristalul verde – 6 – 100
 • Cristalul portocaliu – 6 – 100
 • Cristalul roșu – 12 – 120.

Prinde specialele la Crystal Cavern gratis!

Fiecare joc casino ca la aparate are propriile simboluri și funcții care te ajută să câștigi, iar Crystal Cavern gratis nu este o excepție. Te vei întâlni aici cu aceste opțiuni speciale:

 • Wild – înlocuiește orice alt simbol, mai puțin bonusul, și contribuie la formarea de linii de plată la Crystal Cavern gratis de la Relax Gaming.
 • Hyperbet – selecția nivelului 1, 2 sau 3 determină valoarea multiplilor de sumă și crește volatilitatea jocului, precum și RTP-ul rundelor următoare.
 • Free spins – în timpul a 10 rotiri normale se acumulează simboluri Cash Orb cu multiplicatori. Dacă aduni mai mult de 8, declanșezi 10 rotiri gratis. Fiecare Cash Orb din rundele bonus adaugă o rotire gratis. Multiplicatorul rezultat este aplicat tuturor câștigurilor. Valoarea de multiplicare depinde de nivelul Hyperbet-ului, adică urcă vertiginos când alegi un nivel mai mare al acestei funcții speciale.

Unde joci Crystal Cavern online pe bani reali?

Joacă cu mize adevărate în cazinouri online, dacă tot îl cunoști suficient de bine în formatul Crystal Cavern gratis. La noi ai posibilitatea aceasta de a te distra complet gratuit, fără să ai un cont. În cazinourile românești te vei înscrie pentru a obține un cont și a te bucura pe deplin de beneficii.

La NetBet, de exemplu, obții și un bonus de bun venit cu ajutorul căruia poți câștiga mai mulți bani la jocul ca la aparate Crystal Cavern și la alte titluri din portofoliu. Mai ai acces și la jocuri de masă sau pariuri sportive, deci poți încerca mai multe opțiuni de distracție. Fă-ți cont și joacă pe bune!

Concluzie

Citește în cristalele magice la Crystal Cavern gratis pentru a vedea ce-ți rezervă destinul și câștigă! Joacă-te de pe telefon sau de pe calculator, căci păcăneaua a fost concepută pentru a se mula pe dimensiunea ecranului de pe care o accesezi. Rămâi cu noi pentru a descoperi mai multe oferte interesante de păcănele! Succes!

Alte păcănele recomandate

EGT
Blue Heart
4.2/5 – (17 votes)
EGT
20 Burning Hot
4.2/5 – (523 votes)
Nolimit City
Monkey’s Gold xPays
4/5 – (8 votes)
EGT
Grace of Cleopatra
3.8/5 – (13 votes)