BF Games producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Cold as Ice online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Cold as Ice

Producator

BF Games

Rating

4.5/5 - 4 voturi

Pentru a face față cu brio sezonului rece de afară și pentru a te obișnui cu temperaturile scăzute va trebui să joci Cold as Ice gratis! Nu numai că te vei obișnui cu anotimpul friguros, dar vei avea și de câștigat. Fructele înghețate, clopoțeii și șeptarii vor contribui la plăți imense, care îți vor aduce căldură în suflet.

Și dacă vrei să încerci mai multe păcănele cu o tematică asemănătoare, atunci nu ezita să arunci o privire la jocuri precum Santa gratis. Este disponibil tot la noi pe site, deci va fi foarte simplu să-l accesezi. Dar nu poți trece la o altă păcănea până nu afli mai multe despre Cold as Ice free. Hai să vedem!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96%5×35ScatterGamble

Cold as Ice gratis: cum joci?

Vei vedea că nu e mare lucru de făcut pentru a juca Cold as Ice gratis. Chiar dacă ai mai jucat până acum un joc de păcănele sau nu, vei vedea că totul este super intuitiv. Chiar și așa, nu strică niciodată să ai pașii la îndemână pentru a avea o viziune mai clară asupra a ceea ce vei avea de făcut. Iată etapele!

 • Dai scroll mai sus, apeși pe butonul pe care scrie „Joacă acum” și intri în joc;
 • De pe butonul pe care scrie „Pariu” aflat în partea stângă a ecranului vei putea seta miza. Tot acolo va fi și un buton cu care vei putea seta direct miza maximă; 
 • Apoi, eventual, apeși pe butonul „i” pentru a afla mai multe informații despre jocul de păcănele Cold as Ice;
 • Acum este timpul să apeși pe butonul din mijlocul ecranului pe care scrie „BF” și să dai drumul rolelor!

Simplu ca bună ziua, nu-i așa? Momentan ți-am explicat cum vei juca acest joc pe gratis, adică la noi pe site. Dar dacă vrei să afli mai multe despre varianta cu bani reali, atunci va trebui să fii atent la secțiunile următoare.

Cold as Ice slot – informații generale

Și dacă tot e vorba de plăți, trebuie să îți mai spunem că jocul de păcănele Cold as Ice are un RTP de 96%, unde pariul minim este de 0,5 RON și cel maxim de 1.000 RON.

Ce trebuie să știi despre Cold as Ice gratis este că funcționează cu 3 rânduri, 5 role și 5 linii de plată. Este un joc de păcănele clasic de la BF Games, ce conține fructe, clopoței și șeptari. Cu toate acestea, tematica principală a jocului este gheața. Fundalul este unul înghețat, fructele pe role vor fi și ele înghețate, iar în timp ce joci vei vedea cum fulgi cad neîncetat.

Întorcându-ne la rolele din jocul ca la aparate Cold as Ice, atunci când 9 simboluri identice de fructe vor fi situate pe primele 3 roți, câștigurile vor fi multiplicate de 3 ori. La fel se va întâmpla și cu numere mai mari. Așadar, 12 simboluri identice de fructe pe primele 4 role vor multiplica câștigurile de 4 ori, iar 15 simboluri pe toate cele 5 role vor multiplica câștigurile de 5 ori.

Simboluri în Cold as Ice demo

După cum ai observat, ți-am menționat deja simbolurile înghețate din Cold as Ice gratis. Dar nu ți-am spus care sunt mai exact acestea și cât vor plăti. Hai să vedem cât îți vor aduce cu miza de 10 RON!

 • Cireșele: până la 400 RON;
 • Prunele: până la 400 RON;
 • Lâmâile: până la 400 RON;
 • Pepenele: până la 400 RON;
 • Clopoțelul: până la 800 RON;
 • Steaua: până la 1.000 RON;
 • Zarurile: până la 2.000 RON;
 • Șeptarii: până la 10.000 RON.

Cold as Ice gratis – speciale

Deși Cold as Ice gratis nu este un joc care să vină cu multe speciale, acesta clar va veni cu multă adrenalină. Hai să vezi de ce!

 • Simbolul Scatter: este vorba de steaua pe care am menționat-o și mai sus, care plătește până la 1.000 RON pe 5 role cu miza de 10 RON. Aceasta poate apărea pe oricare dintre cele 5 roți. Există și posibilitatea de a realiza câștiguri doar din simboluri Scatter, dacă ai 3 sau mai multe de acest fel. Dar, bineînțeles, vor forma linii câștigătoare și cu alte simboluri.
 • Gamble: opțiunea de gamble îți aduce o mare porție de adrenalină în acest joc, deoarece vei putea risca orice câștig. Doar apeși butonul de risc, selectezi roșu sau negru, iar dacă alegerea este corectă, suma riscată va fi dublată. În cazul nefericit, suma riscată va fi pierdută complet. Numărul maxim de dublări pe care le vei avea este de 4, iar câștigul maxim în runda de risc este 2500000.

Cold as Ice online pe bani reali

Cold as Ice gratis poate fi jucat la noi pe site, bineînțeles. Dar dacă te simți norocos și curajos și vrei să îl joci pe bani reali, atunci trebuie să încerci un cazino online din România. Unul bun pe care ți-l putem recomanda este chiar Netbet.

Nu rata ocazia de a juca aici, astfel, primind o grămadă de bonusuri distractive. Un bonus considerabil este și cel de bun venit pe care îl vei lua atunci când te înregistrezi. Așa că dacă nu ai făcut-o până acum, ar trebui să profiți de ocazie!

Concluzii

Deci, în cele din urmă nu mai rămâne nimic de spus, decât că păcăneaua Cold as Ice gratis este una captivantă. Și dacă vrei să intri și mai tare în spiritul acestui anotimp friguros, atunci ar trebui să te bucuri de Crăciun și de o păcănea precum Santa’s Wonderland gratis. Descoperi ce cadouri are de oferit Moșul și te distrezi de minune. Îți urăm mult noroc!

Alte sloturi


Respin Racer
3.3/5 - 7 voturi
European Roulette
3.6/5 - 7 voturi
Panther Moon
4/5 - 5 voturi
Empty the Bank
3.4/5 - 15 voturi
Book of Gold: Double Chance
4.5/5 - 8 voturi
Mystery Joker
3.2/5 - 5 voturi