...

Cluster Tumble

Autor: Gabriel

Actualizat: 30 ianuarie 2024

Cluster Tumble demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Cluster Tumble demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
24 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3/5 – (1 vote)
Structură
8×8
Linii de plată
Cluster
RTP
96,4%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Noiembrie 2021
logo magic jackpot
Bonus Cu Depunere

Până La 2400 RON + 600 Rotiri Gratuite

Ajută exploratoarea să găsească bogățiile templului în Cluster Tumble gratis! Acest joc, marca Relax Gaming, are o mecanică neobișnuită. Are și speciale care vor face ca experiența ta să fie pe muchie de cuțit. Încearcă slotul pe site-ul nostru, Joc Păcănele, ca să te familiarizezi cu altitudinea ridicată a templului. Și, dacă tot te-ai acomodat cu aerul rarefiat, nu ezita să încerci și Tower Tumble gratis, un alt aparat de excepție pe care ți-l recomandăm.

Despre Cluster Tumble gratis

Cluster Tumble gratis are o grilă de 8X8, dar nu toate pozițiile sunt ocupate de simboluri. Jocul plătește în grupuri/clustere de minim 4 simboluri identice, adiacente pe orizontală și verticală. Un simbol câștigător distruge blocurile adiacente. De asemenea, simbolurile câștigătoare sunt distruse și înlocuite cu altele. Astfel, noua configurație poate genera plăți la rândul ei.

Modul de joc spectaculos al Cluster Tumble free vine la pachet cu o interfață intuitivă. Setează pariul dorit cu butonul ilustrat prin monede. Apoi, apasă pe butonul cu săgeată circulară ca să pornești o rundă. La fel de ușor este să joci atât pe computer, cât și pe mobil.

Astfel de mecanică este destul de rară în general, dar frecventă la Relax Gaming. Datorită plăților în cascadă, experiența de joc este la cote înalte. Convinge-te de asta, încercând un joc asemănător, anume Kluster Krystals MegaCluster.

Cluster Tumble slot – plăți

Plățile Cluster Tumble gratis cresc odată cu numărul de simboluri de-un fel din grup. Cele mai mari câștiguri sunt la minim 40 de simboluri de-un fel:

  • Capul de dragon: 2.000x miza;
  • Scarabeul și Totemul: 100x miza;
  • Cristalul roșu, Cristalul verde, Cristalul albastru: 50x miza.

Jocul are un RTP de 96,4% și plătește până la 20.000x miza plasată. Are și un simbol Wild, notat cu litera W. Acesta substituie simbolurile de sus în clustere. Totuși, ca să vezi exact care sunt plățile din slot, dă câteva spin-uri pe site-ul nostru. Apoi, după ce te-ai familiarizat cu păcăneaua, îți poți încerca norocul pe bani reali. 

Cluster Tumble gratis – speciale

Mai departe, vorbim despre specialele de la Cluster Tumble gratis. Aici are loc acțiunea interesantă. Aparatul are blocuri speciale, dar și o secvență cu runde gratuite. Hai să vedem care sunt acestea și ce caracteristici dețin! 

Blocuri speciale la Cluster Tumble demo

Toate blocurile speciale de la Cluster Tumble gratis sunt activate dacă lângă ele are loc un câștig. Sunt de trei tipuri:

  • Fulger: e înlocuit de un simbol standard ales aleatoriu. Apoi, toate simbolurile de acest fel de pe grilă generează un câștig, chiar dacă nu sunt adiacente.
  • Foc: și acesta este înlocuit de un simbol standard aleatoriu. La următoarea cascadă, 1 sau 2 tipuri de simboluri sunt transformate în tipul celui ales.
  • Wild: primești un simbol Wild. Acesta poate avea până la 5 vieți și scade o viață la fiecare contribuție la plată.

Runde gratuite la păcănele Cluster Tumble 

Cluster Tumble gratis oferă runde gratuite care se declanșează cu minim 3 simboluri Scatter. Mai poți declanșa secvența în cazul în care elimini toate blocurile în jocul de bază. Primești 5 rotiri gratis. Dacă reușești să cureți de blocuri toată grilă, mai primești 3 runde. De asemenea, la fiecare rundă unde reușești să cureți toată grila, multiplicatorul de câștig crește. Pragurile sunt x3, x6, x9, x12 și x15. De asemenea, fiecare Scatter acordă un spin suplimentar.

Trebuie să mai știi și că în rundele bonus, blocurile speciale sunt mai frecvente. Ai posibilitatea să cumperi speciala. Aceasta costă 100x miza. Funcția îți oferă și un mod îmbunătățit, la prețul de 200x miza. În acest caz, multiplicatorii sunt x6, x12, x18, x24, x30.

Unde joci Cluster Tumble online pe bani?

Ca să înțelegi mai bine jocul Cluster Tumble gratis, te invităm să dai câteva spin-uri pe site-ul nostru. Variezi mizele, prinzi specialele și vezi ce câștigur obții. Apoi, dacă vrei să joci pe bani reali, poți arunca o privire peste promoțiile și ofertele de la cazinourile de top, disponibile pe pagina noastră. Alegi un bonus care te avantajează mai mult  și dai drumul la distracție. 

Cluster Tumble online este prezent la multe cazinouri. Relax Gaming este un furnizor popular, deci un slot precum acesta este ușor de găsit. Joacă-l pe bani reali la SlotV, Unibet, Magic Jackpot, Netbet și Maxbet. Citește recenziile noastre pe Joc Păcănele, ca să vezi cum joci la aceste cazinouri. Ca să ai parte de cea mai bună distracție, vezi și ce promoții poți să revendici.

Concluzii

Cluster Tumble gratis este recunoscut pentru plățile sale în cascadă. Are un RTP peste medie și o specială care îți pune pe tavă cele mai mari comori ale templului. La noi îl joci gratis, dar sunt multe cazinouri care îl au pe bani. E imposibil să nu te prindă acest mod de joc și de aceea îți mai recomandăm un aparat asemănător. Încearcă Templar Tumble demo, un produs semnat tot de Relax Gaming! Noi îți urăm mult noroc și un joc cât mai responsabil!

Alte păcănele recomandate

NYX
Foxin Wins Football Fever
3.8/5 – (13 votes)
Pragmatic Play
Big Bass Christmas Bash
5/5 – (1 vote)
Blueprint
Napoleon Rise of An Empire
4.1/5 – (8 votes)
GAMING1
Fakir Slot
4.4/5 – (11 votes)
Autor