Nolimit City producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Book of Shadows online

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Book of Shadows

Producator

Nolimit City

Rating

5/5 - 4 voturi

După cum știi, Nolimit City este un producător foarte cunoscut. Aceștia s-au făcut remarcați datorită graficilor foarte moderne și îndrăznețe. De asemenea, teamticile sunt foarte variate. Tocmai de aceea, chiar dacă ești un împătimit al păcănelelor clasice, nu ai cum să nu fii atras de ceea ce face acest producător. Așadar, în acest articol îți prezentăm un produs de seamă Nolimit City.

Este vorba despre Book of Shadows gratis, o păcănea cu o tematică întunecată, cu o ușoară notă de ocultism. La o primă vedere, poate părea destul de neprietenos. Totuși, te asigurăm că îndată ce jocul va începe să plătească, întreaga ta percepție se va schimba total. Așa că, te îndemnăm să parcurgi acest articol și să descoperi cele mai interesante aspecte legate de această păcănea.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții speciale
96%5×310Book of ShadowsRotiri gratuite

Book of Shadows gratis – informații generale

Book of Shadows gratis este departe de a fi una dintre păcănelele obișnuite. Pe role vei găsi numeroase elemente stranii, care nu intră în sfera fructelor sau șeptarilor. Printre acestea se numără cranii de animale, globuri oculare, dar și cărți cu simbolul pentagramei. Per total, vei întâlni o atmosferă destul de sobră și întunecată asemănătoare cu cea din Misery Mining free.

Structura este una care nu se abate de la clasic. Pot fi observate 5 role și 3 rânduri. Acestea sunt acompaniate de 10 de linii de plată generoase și gata să îți ofere câștiguri impresionante. Este foarte important de știut că dacă vei apăsa pe săgeata de deasupra rolelor, vei putea pune în funcțiune și alte rânduri.

Structura maximă la care se poate ajunge este de 5×5. În această formulă, vor fi disponibile 20 de linii de plată, unde RTP-ul în valoare de 96% poate aduce și el o contribuție importantă la consistența câștigurilor. Volatilitatea joacă și aceasta un rol important, fiind la un nivel ridicat. Asta înseamnă că vei întâmpina foarte multe fluctuații privind plățile și frecvența lor.

Cum joci Book of Shadows demo?

Ei bine, pentru a juca Book of Shadows gratis este nevoie să urmezi doar câțiva pași foarte simpli. Pentru început, este important de reținut că întreg procesul va fi unul facil. Toți pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt extrem de intuitivi. Așadar, hai să vedem care sunt aceștia!

 1. Dă-i click pe butonul Joacă Gratis și ai puțină răbdare ca păcăneaua să se încarce. 
 2. După aceea, este nevoie să setezi valoarea mizei pe care dorești să joci. Aceasta are valori cuprinse între 0,50 și 500 de credite. 
 3. După ce ai setat miza, mai este nevoie doar să apeși pe butonul de rotire, iar distracția va începe. Nu uita că te poți folosi și de funcțiile de Autoplay și Gamble. Astfel, te vei bucura de o experiență de joc completă.

Book of Shadows free – simboluri și plăți

Dacă ai fost pe fază, ceva mai sus am menționat unele lucruri legate de tematica și de simbolurile Book of Shadows gratis. Acestea păstrează o notă foarte întunecată, potrivită cu atmosfera jocului. Așadar, îți vom prezenta care sunt simbolurile acestei păcănele. Pe lângă acestea, îți vom expune și cum vor plăti acestea, pe o miză de 5 credite.

 • 10 – 3x(2,50), 4x(25,00), 5x(50,00); 
 • J – 3x(2,50), 4x(25,00), 5x(62,50); 
 • Q – 3x(2,50), 4x(25,00), 5x(75,00); 
 • K – 3x(4,00), 4x(30,00), 5x(100,00); 
 • A – 3x(4,00), 4x(30,00), 5x(125,00); 
 • Glob ocular – 2x(1,00), 3x(5,00), 4x(35,00), 5x(250,00); 
 • Fluture – 2x(1,500, 3x(6,00), 4x(37,50), 5x(375,00); 
 • Craniu de berbec – 2x(2,00), 3x(7,00), 4x(40,00), 5x(500,00); 
 • Pisica – 2x(2,50), 3x(8,00), 4x(45,00), 5x(750,00); 
 • Fata, Cartea cu pentagramă – 2x(5,00), 3x(10,00), 4x(50,00), 5x(2500,00);

Book of Shadows gratis – speciale

Specialele sunt un element extrem de căutat de către jucătorii de păcănele. Iar Book of Shadows gratis nu duce lipsă de așa ceva. În această porțiune a articolului îți vom prezenta principalele funcții și caracteristici speciale ale jocului. Așadar, păcăneaua în cauză prezintă o rundă de rotiri gratuite.

Apariția pe role a 3 sau a mai multor simboluri Book of Shadows vor declanșa runda de free spins. Numărul acestora se ridică la 10. În timpul acestei runde va apărea și un Simbol Auriu. Acesta se va extinde și va acoperi o întreagă rolă, atunci când apar câștiguri suplimentare. Foarte important de menționat este că apariția a 3 sau a mai multor simboluri Book of Shadows în timpul free spins, vor redeclanșa caracteristica.

Book of Shadows online – unde poți juca pe bani reali?

Suntem siguri că tot ceea ce ți-am prezentat până acum te-a atras și că vei dori să încerci ceva mai mult decât Book of Shadows gratis. Așadar, dacă dorești să joci pe bani reali, noi îți vom spune și unde poți face asta. O primă variantă este Betano. Deși apărut în prim plan datorită pariurilor sportive Betano, aceștia dispun și de o ofertă de păcănele extrem de bogată. Bineînțeles, din aceasta face parte și jocul ca la aparate prezentat în acest articol.

Pe lângă varianta menționată, mai există și Netbet Casino. După cum deja se știe, aceștia au o plajă extrem de largă de păcănele. Pe lângă acestea, nu trebuie să uităm nici de secțiunile de pariuri, pariuri live, loto sau virtuale. Categoriile respective îți pot oferi foarte multe posibilități de distracție și de a obține câștiguri considerabile.

Concluzii

În încheiere, suntem siguri că unicitatea Book of Shadows gratis te va atrage încă din primul moment. Putem spune că încă de la primul spin vei fi prins în mrejele jocului! Tocmai de aceea este recomandat să joci responsabil. Noi îți dorim mult noroc și spor la câștiguri!

Alte sloturi


Win Blaster
3.6/5 - 32 voturi
Planet Fortune
3.7/5 - 3 voturi
Lucky Wild
3.9/5 - 90 voturi
Magellan
4.4/5 - 12 voturi
Wonder Tree
4.5/5 - 4 voturi
Dracula’s Family
4/5 - 4 voturi