...

Book of Queen

Autor: Gabriel

Actualizat: 6 decembrie 2023

Book of Queen gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Book of Queen gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
25 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.7/5 – (7 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Structură
5×3
Linii de plată
10
RTP
96,95%
Funcții
Rotiri gratuite
Superbet Romania
Bonus Fără Depunere

360 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Amatic este un producător foarte popular pe piața jocurilor de noroc. Este chiar cel ce a dat viață jocului de păcănele de astăzi – Book of Queen gratis. Dacă nu ești pasionat de lumea producătorilor de jocuri, nu este nicio problemă. Dar îți spunem de pe acum că nu are cum să nu te atragă măcar un joc al acestui producător. Aceștia reușesc să incorporeze foarte eficient elemente clasice într-o eră modernă. Poate și acestui fapt i se datorează succesul. Cel mai important este că ne oferă jocuri ca la aparate de mare calitate, pe care nu le putem rata.

Tocmai de aceea, în acest articol vom vorbi despre Book of Queen gratis, o păcănea Amatic inspirată din cultura Egiptului Antic. Nu este singura păcănea de acest gen a producătorului, având alte exemple precum Eye of Ra slot. Știm cu toții că sursa de inspirație respectivă este extrem de populară în rândul jucătorilor. Dar cu toate acestea, Amatic a făcut o treabă minunată în a veni cu un joc nou și unic, chiar și cu o tematică recurentă, cum ar fi cea a Egiptului. Așadar, hai să aflăm mai multe despre această păcănea!

Book of Queen gratis – informații generale

Din punct de vedere tematic, jocul nostru se încadrează în categoria păcănele cu Egipt. Acest spațiu geografic este din nou în centrul atenției, iar ca simboluri putem observa imagini ale Cărții, ale Cleopatrei, precum și mai mulți zei și zeițe foarte bine concepute (Anubis, Bastet și Apis). Pe lângă acestea, avem și cunoscutele simboluri specifice cărților de joc. Pe fundalul Book of Queen gratis putem observa ceea ce pare interiorul unei piramide. Din punct de vedere grafic, totul este foarte bine executat, creând o atmosferă foarte captivantă. 

Structura Book of Queen demo este una foarte des întâlnită. Se pot nota 5 role și 3 rânduri. Aceste elemente sunt însoțite de 10 linii de plată, capabile să ofere plăți consistente. RTP-ul este unul foarte ridicat, având valoarea de 96,95%. Volatilitatea este medie, ceea ce înseamnă că nu vor fi prezente foarte multe fluctuații în ceea ce privește plățile.

Cum joci Book of Queen gratis?

În general, păcănelele de la Amatic sunt foarte prietenoase cu utilizatorii și au funcții foarte ușor de utilizat, indiferent de experiență. Așadar, în continuare îți vom prezenta care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a juca Book of Queen gratis. Totul va fi foarte facil și intuitiv. Hai să vedem care sunt aceștia!

  1. Apasă pe butonul Joacă Gratis, iar interfața păcănelei se va încărca. 
  2. Selectează miza pe care dorești să joci fiecare mână. Aceasta are valori cuprinse între 1 și 500 de credite. 
  3. Din acest punct, mai ai nevoie doar să apeși pe butonul de Start, iar distracția va începe. Cu siguranță totul va fi pe placul tău la Book of Queen gratis!

Book of Queen slot – simboluri și plăți

După cum am menționat ceva mai sus, simbolurile Book of Queen gratis sunt inspirate din întreg universul Egiptului Antic. De asemenea, avem și simbolurile cunoscute de pe cărțile de joc. Acestea fiind spuse, haide să vedem cum vor plăti ele, dacă vei juca pe o miză de 10 credite!

  • 10, J, Q – 3x(5,00), 4x(25,00), 5x(100,00); 
  • A, K – 3x(5,00), 4x(40,00), 5x(150,00); 
  • Anubis, Bastet – 2x(5,00), 3x(30,00), 4x(100,00), 5x(750,00); 
  • Apis – 2x(5,00), 3x(40,00), 4x(400,00), 5x(2000,00); 
  • Cleopatra – 2x(10,00), 3x(100,00), 4x(1000,00), 5x(5000,00).

Book of Queen gratis – speciale

După cum știi, rundele speciale joacă un rol foarte important în ceea ce privește popularitatea unei păcănele. Book of Queen gratis nu duce lipsă de astfel de aspecte, iar noi ți le vom prezenta în cele ce urmează. Ce trebuie să știi de pe acum este că simbolul Carte joacă atât rolul de Wild, cât și rolul de Scatter. Așadar, haide să vedem despre ce este vorba!

  • Simbolul Carte (Wild) – înlocuiește fiecare simbol de pe role, cu scopul de a crea combinații câștigătoare; 
  • Simbolul Carte (Scatter) – 3x(20,00), 4x(200,00), 5x(2000,00). De asemenea, 3 sau mai multe Simboluri Carte plasate oriunde pe role îți vor aduce 10 rotiri gratuite. 

La începutul rundei de rotiri gratuite va fi selectat aleatoriu un simbol Expanding. Poate fi oricare simbol, cu excepția celui Carte. În timpul acestei runde, vei avea posibilitatea să primești un număr suplimente de rotiri gratuite. Totul va lua sfârșit atunci când toate rotirile gratuite se vor termina. Câștigurile acumulate în acest timp vor fi adăugate la balanța contului tău.

Unde poți juca Book of Queen online pe bani reali?

În mod clar, jocul Book of Queen gratis pe Joc Păcănele are un rol foarte important. Cu toate acestea, suntem siguri că vei dori o nouă provocare, adică jucatul pe bani reali. La noi în țară, unul dintre cazinourile care îți oferă această posibilitate este Baumbet. Deși a captat atenția jucătorilor prin secțiunea de pariuri sportive Baumbet, partea de păcănele a luat și ea amploare în timp. La acest cazino, poți da spin la sute de jocuri ca la aparate, care îți vor oferi necesarul de distracție.

De asemenea, te vei putea bucura de Book of Queen online pe bani reali la Netbet Casino. Aceștia nu mai au nevoie de nicio introducere. Dacă ești un jucător cu oarecare experiență, știi deja că aceștia îți pun la dispoziție sute de păcănele foarte atractive. De asemenea, ar trebui să arunci un ochi și la numeroasele promoții Netbet. Este locul potrivit, dacă dorești să ai parte de multă distracție și de câștiguri pe măsură. 

Concluzii

În încheiere, tot ce mai putem spune este că sperăm să te distrezi pe cinste, dând spin la Book of Queen gratis. Așadar, nu mai sta pe gânduri! Joacă și pune mâna pe cele mai tari câștiguri. Noi îți dorim mult noroc și îți reamintim să nu uiți să joci responsabil!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Big Bass Hold & Spinner
5/5 – (4 votes)
Skywind
Joker Multi Win
4/5 – (12 votes)
Relax Gaming
Golden Castle
3.7/5 – (10 votes)
NYX
Hypernova Megaways
4/5 – (4 votes)
Autor