...

Bombs Away

Autor: Andra

Actualizat: 30 ianuarie 2024

Bombs Away gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Bombs Away gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
49 de oameni joacă acum
Producător
Rating
2/5 – (1 vote)
Structură
5×3
Linii de plată
50
RTP
96%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Ianuarie 2016
Yoji Casino
Bonus Cu Rotiri

50 Rotiri Gratuite la Gates of Olympus

Bombs Away gratis este unul dintre puținele păcănele cu tematică de Al Doilea Război Mondial. Jocul semnat de Habanero face cinste temei. Pe grila sa retro, de tip 5X3, găsești simboluri ale armatei americane. Soldații, grenadele, tancurile Sherman, avioanele Warhawk cu față de rechin îți garantează victoria. Victoria este și mai aproape cu bombele aruncate din avioane care fac ca mai multe simboluri să devină Wild. 

Dar despre toate acestea discutăm pe larg în ghidul care urmează. Joacă Bombs Away gratis pe Joc Păcănele ca să te familiarizezi cu atmosfera teatrului de operațiuni. Încearcă-l apoi și pe bani reali și continuă experiența explozivă cu Joker Bombs free!

Cum te joci Bombs Away gratis?

Bombs Away gratis este un joc foarte simplu, cu butoane intuitive. Habanero își optimizează jocurile foarte bine și îl joci fără dificultăți și pe mobil. Cel mai bun mod de joc pe smartphone este în landscape. Rolele devin mai mari, iar butoanele de spin și de setare pariu nu se suprapun cu grila. 

Altfel, ca să joci Bombs Away free nu trebuie decât să setezi nivelul mizei și valoarea monedelor. Nivelurile mizei pe care le poți selecta sunt 1, 2, 5, 7 și 10. Pe ecran poți vedea și pariul total. Apoi, apeși pe butonul de PLAY ca să pornești o rundă. Dacă îți este mai comod, joacă cu tasta SPACE pe calculator.

Secțiunea e informații de la butonul „i” este bine constituită și are toate detaliile despre plăți și reguli. Deschide setările cu rotița zimțată din stânga jos. Aici optezi pentru joc rapid și sunete. Mica fereastră de setări mai conține și un buton de ajutor. Acesta te trimite către o secțiune de informații mai detaliată.

Încearcă și tu câteva spinuri și vei vedea că este un joc cu bombe extrem de palpitant. Putem spune că e la același nivel cu Bomb Bonanza gratis, probabil cel mai cunoscut joc cu această temă.

Plățile la Bombs Away slot

Bombs Away gratis plătește pe 50 de linii fixe și are coeficientul RTP de 96%. Simbolurile plătesc în modul normal, de la 3 de-un fel și de la prima rolă din stânga. Iată plățile maxime pentru o linie cu același simbol:

  • Avion: 4x miza;
  • Tanc: 4x miza;
  • Soldat: 1,5x miza;
  • Mașină: 1,5x miza;
  • Grenadă: 1,5x miza;
  • Rucsac: 1,5x miza;
  • A, K, Q, J și 10: 1x miza.

Bombs Away gratis – speciale

Bombardamentele de la Bombs Away gratis au loc cu simbolurile și secvențele speciale. Acestea sunt foarte simplu de înțeles:

  • Simbolul Bombă: apare oriunde pe rolă. Când aterizează, explodează și împrăștie un număr aleatoriu de simboluri Wild pe pozițiile adiacente. Simbolul Wild substituie toate simbolurile obișnuite ale Bombs Away demo.
  • Simbolul Scatter: apare pe toate rolele și aduce plăți de până la 50x miza. Cel puțin 3 Scatter declanșează secvența de rotiri gratuite.
  • Rotiri gratuite: primești 10 runde bonus. În secvență, vor apărea mai multe simboluri Bombă. Așadar, șansele de plată vor fi mai mari. Jocul bonus nu poate fi declanșat.

La ce cazinouri joci păcănele Bombs Away?

Dacă vrei să testezi Bombs Away gratis, o poți face pe site-ul nostru, Joc Păcănele. Aici ai parte de o grămadă de sloturi gratis. Intri, te joci în varianta demo, apoi încerci aparatele pe bani reali. 

Totuși, dacă vrei să te simți ca un adevărat jucător, merită să dai un spin la Bombs Away online pe bani reali. NetBet, Yoji și Mr Bit sunt 3 dintre cazinourile care îți oferă oportunitatea să distrezi la acest slot. Și, dacă tot îți vei face cont pe unul dintre site-urile operatorilor, aruncă o privire și peste promoțiile și ofertele disponibile! Alege un bonus care te avantajează mai mult, citește cu atenție T&C, apoi dă-i drumul la distracție. 

Concluzii

Bombs Away gratis este un aparat cu temă de Al Doilea Război Mondial. Simbolul Bombă care împrăștie Wild-uri pe grilă este o funcție distractivă. Grafica seamănă mult cu acele postere de propagandă ale Aliaților. Descoperă și tu această filă de istorie în versiunea noastră demo. Oricum, Bombs Away free este un joc (foarte) american, dar nu mai american decât Cowboy Coins demo. Aparatul inspirat din lumea Vestului Sălbatic și semnat de Pragmatic este o altă recomandare de joc pe care o facem. Multă baftă!

Alte păcănele recomandate

Stakelogic
Celtic Spirit Deluxe
3.1/5 – (12 votes)
NetEnt
Reel Rush
4/5 – (3 votes)
Relax Gaming
Epic Joker
3.2/5 – (35 votes)
Wazdan
Highway to Hell
4.1/5 – (8 votes)
Autor
Andra

Editor