...

Bells on Fire

Autor: Gabi

Actualizat: 6 decembrie 2023

Bells on Fire slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Bells on Fire slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
30 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.5/5 – (213 votes)
Simboluri Speciale
Scatter, Wild
Linii de plată
40
RTP
96%
Funcții
Free spins
ContiCazino Online
Bonus Fără Depunere

300 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Bells on Fire gratis de la Amatic este o altă păcănea care își propune să readucă aparatele clasice în atenția publicului. Vei observa numeroase simboluri clasice, precum șeptari, fructe, BAR sau stele. Deși jocurile de noroc evoluează din punct de vedere vizual și nu numai, este bine să nu uităm de unde am plecat. Așadar, suntem absolut siguri că te vei bucura de una dintre cele mai bune păcănele clasice.

În acest articol vei descoperi toate particularitățile păcănelei Bells on Fire gratis. Astfel, la final nu vei mai avea nicio nelămurire, iar totul îți va fi clar. Înainte de a da Spin este foarte important să cunoști unele detalii de bază. Într-un final, vei fi pregătit să te distrezi și să obții câștiguri impresionante. Te asigurăm că această păcănea are un mare potențial de plată.

Bells on Fire gratis – informații generale

Acest joc clasic de păcănele online de la Amatic aduce înapoi în atenția jucătorilor elementele de stil vechi. De asemenea, mai poți încerca pe site-ul nostru Hot Scatter gratis de la același producător, pentru o atmosferă asemănătoare. În acea perioadă, jocurile erau mai simple și tot ce trebuia să faci era să învârți rolele și să obții cele mai bune combinații câștigătoare. Bells on Fire gratis are un mecanism simplu, dar îți oferă o mulțime de șanse mari de câștig. Există, de asemenea, câteva funcții profitabile care îți pot oferi un impuls important. Mai mult, te vei putea bucura și de o funcție de rotiri gratuite, gata să îți ofere câștiguri importante.

Despre structura Bells on Fire gratis trebuie să știi că nu este una tocmai clasică. Avem 5 role și 4 rânduri, cărora li se adaugă 40 de linii de plată fixe. RTP-ul are valoarea de 96%, ceea ce oferă o perspectivă destul de bună în privința eventualelor câștiguri. Rămânând la capitolul plăți, trebuie să menționăm și volatilitatea. Aceasta este la un nivel mediu, ceea ce înseamnă că vei avea un cadru potrivit pentru un joc de calitate.

Cum joci Bells on Fire gratis?

Până acum probabil ai realizat că Bells on Fire gratis este o păcănea care nu e deloc complicată. Tocmai de aceea, suntem siguri că nu vei avea dificultăți în privința detaliilor pe care ți le vom prezenta. Așadar, în continuare vei vedea care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a ajunge să dai spin.  

  1. Dă scroll mai sus până ajungi la o imagine reprezentativă slotului. Tot acolo vei găsi un buton portocaliu. Este nevoie să apeși pe butonul Joacă Gratis pentru a începe aventura la Bells on Fire gratis.
  2. După ce interfața jocului se încarcă este nevoie să setezi miza pe care dorești să joci. Aceasta are valori cuprinse între 400 și 16000 de credite. 
  3. Odată setată și miza, mai este nevoie doar să apeși pe butonul de Start și distracția va începe.

Bells on Fire slot – simboluri și plăți

Fiind vorba despre o păcănea clasică, ne putem da seama și care sunt principalele simboluri ale Bells on Fire gratis. Printre acestea se numără șeptarii, fructele, BAR sau stelele. În cele ce urmează, îți vom prezenta și ce plăți îți pot aduce simbolurile atunci când formează combinații câștigătoare. Așadar, hai să vedem cum vor plăti acestea, pe o miză de 1000 de credite. 

  • Lămâi, Cireșe, Prune, Portocale – 3x(200,00), 4x(1000,00), 5x(2500,00); 
  • Struguri, Pepene – 3x(500,00), 4x(2000,00), 5x(5000,00); 
  • BAR – 3x(1000,00), 4x(2500,00), 5x(7500,00); 
  • Șeptari – 2x(100,00), 3x(1500,00), 4x(5000,00), 5x(25.000,00).

Bells on Fire gratis – speciale

Despre Bells on Fire gratis putem spune că are un potențial foarte bun de plată. Pe lângă plățile din jocul de bază, trebuie să știi că există și unele simboluri și funcții speciale. Bineînțeles, nu aveau cum să lipsească Wild-ul și Scatter-ul. Hai să vedem ce proprietăți are fiecare!

  • Simbolul Wild – înlocuiește toate simbolurile de pe ecran, cu excepția Scatter-ului, cu scopul de a forma combinații câștigătoare; 
  • Simbolul Scatter (la o miză de 1000 credite) – 3x(2000,00), 4x(20.000,00), 5x(250.000,00). Pe lângă aceste plăți, 3 sau mai multe simboluri Scatter apărute pe role vor declanșa runda de rotiri gratuite. Așadar, vei primi 15 free spins, care te pot face câștigător în orice moment. 

Unde poți juca Bells on Fire online pe bani reali?

Pe Joc Păcănele poți juca Bells on Fire gratis oricât dorești. În toată această perioadă, vei avea suficient timp să te obișnuiești cu toate particularitățile jocului. Pe deasupra, vei avea posibilitatea să dezvolți anumite strategii câștigătoare, care îți vor fi de folos când vei dori o nouă provocare. Această provocare poate fi reprezentată de jocul pe bani reali. 

În România, poți face acest lucru la Netbet Casino, unul dintre cei mai populari operatori de la noi. Așadar, te poți bucura pe deplin de Bells of Fire online. Pe lângă această păcănea, nu uita că mai poți da spin la o mulțime de alte jocuri. Practic, vei avea numeroase posibilități să te distrezi. Cel mai important este să ai suficient timp!

Concluzie

În final, sperăm că o astfel de păcănea clasică precum Bells on Fire gratis să te atragă și să îți ofere atât de multe câștiguri pe cât dorești. Este foarte simplu de jucat, întreg procesul fiind unul foarte facil. Iar pe lângă asta, are și multe beneficii de oferit, deci ar fi păcat să o ratezi. Acestea fiind spuse, îți dorim mult noroc și la cât mai multe câștiguri!

Alte păcănele recomandate

EGT
Coral Island
3.5/5 – (129 votes)
GAMING1
Vertical Roulette VIP
3.4/5 – (11 votes)
Pragmatic Play
Hockey League
5/5 – (1 vote)
Gamevy
Pizza Time
4.2/5 – (9 votes)
Autor