...
Jackpot Superbet

Jackpot Superbet – ce șanse ai la marele premiu?

  aprilie 23, 2024

Autor: Gabriel

Actualizat: 7 iunie 2024

Secțiunea Jackpot Superbet este pentru utilizatorii care doresc un joc plin de adrenalină. În păcănelele de aici poți obține câștiguri colosale, care vor face o rundă să plătească ca o mie de runde! Dar înainte de toate, hai să-ți prezentăm ce presupun toate jackpoturile și la ce jocuri sunt disponibile! Așa cum vei vedea, colecția de păcănele Superbet are o sumedenie de aparate cu o astfel de funcție.

Superbet Romania
Bonus Cu Depunere

Până La 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Jackpot Superbet – ce este acesta?

Înainte să vorbim efectiv despre secțiunea Jackpot Superbet, trebuie să lămurim câteva lucruri. În general, jackpoturile sunt premii foarte mari, în bani cash, ce pot fi oferite fie de casino, fie de producătorul jocului. Acestea pot fi fixe sau progresive. În colecția pe care ți-o prezentăm, vei găsi numai jackpoturi progresive.

Faptul că sunt numai jackpoturi progresive este o veste chiar bună. De ce? Păi, aceste premii sunt mereu în creștere, adunând toate pariurile necâștigătoare puse de jucători. Când se câștigă Jackpot Superbet, valoarea premiului este resetată. Cum se câștigă? Trebuie doar să joci, jackpotul se activează singur, dacă ai noroc!

Așa că, nu există un jackpot Superbet câștigat cel mai des. Totul ține de șansă! Oricare dintre aceste jackpoturi sunt disponibile pentru tine și din aplicația Superbet. În ziua de astăzi, toate aparatele sunt compatibile și pe mobil, deci nu vei avea probleme la joc!

Superbet jocuri jackpot – care sunt tipurile?

Secțiunea Jackpot Superbet are 7 astfel de funcții. Este o categorie separată pe site unde le vezi pe toate, alături de jocurile de la fiecare. Totuși, dacă explorezi pagina în alte moduri, le vei găsi marcate de obicei pe icoana jocului. Totodată, pot face parte din numele aparatului. Mai departe, îți arătăm câte ceva despre fiecare jackpot în parte.

Jackpot Cards Superbet

Cea mai populară categoria din Jackpot Superbet este funcția păcănelelor de la furnizorul Amusnet. Toate cele peste 150 de aparate au Jackpot Cards. Funcția oferă 4 premii, cu un fond total ce poate depăși 7.000.000 de lei

În mini-jocul Jackpot Cards Superbet, care se declanșează aleatoriu, alegi cărți până când 3 sunt de același tip. Vei primi jackpotul aferent acelui tip de carte: trefla, caro, cupa, pica. Câteva păcănele tari la care poți juca sunt:

  • 100 Super Hot
  • 20 Dazzling Hot
  • 20 Burning Hot

Și, dacă vrei să te familiarizezi cu modul de joc încă dinainte să-ți faci cont, poți juca la noi! Avem toate aceste sloturi disponibile în varianta demo, inclusiv versiunile clasice, cum ar fi Burning Hot slot.

Jackpot Play Superbet

Jackpot Superbet are și premiile disponibile la jocurile Pragmatic. Sunt aproximativ 20 de aparate eligibile, printre care Shining Hot 20 Jackpot Play și Fire Hot 40 Jackpot Play. 

Fondul de premiere din acest jackpot Pragmatic Play poate depăși 1.500.000 de lei. Și aici sunt 4 tipuri de premii:

  • GRAND
  • MEGA
  • MAJOR
  • MINOR

Secvența de determinare a tipului de jackpot pe care îl primești este cam la fel ca la Jackpot Cards. Alegi elemente de pe un ecran până când 3 sunt de același fel.

Clover Chance Superbet

Și EGT Digital participă la secțiunea Jackpot Superbet. Acest furnizor este operat de aceeași companie ca Amusnet. Oferă tot 4 jackpoturi progresive: MINI, MINOR, MAJOR și MEGA. Nivelul jackpotului este ales tot printr-un joc unde trebuie să descoperi 3 simboluri de același fel. Fondul de premiere depășește 1.000.000 de lei. Sunt eligibile 60 de jocuri, printre care 10 Crown Hot, 20 Burning Clover și 10 Action Diamond. Încearcă-le! Cine știe, poate vei fi tu următorul câștigător Jackpot Superbet!

EGT Digital are și aproximativ 15 jocuri cu funcția Bell Link, adică un alt tip de jackpot din secțiunea Jackpot Superbet. Totuși, aici primele două premii sunt fixe, iar următoarele 2 sunt progresive. Suma totală depășește 60.000 de lei. Colectează clopoțeii la câteva aparate de top, precum 5 Dazzling Hot Bell Link și 20 Super Fruits Bell Link!

Atenție! Acest premiu este diferit de Jackpot Cards Superbet sau alte tipuri de jackpoturi EGT. Deci, dacă vrei să-l vânezi pe acesta, trebuie să cauți păcănelele cu „Bell Link” în nume.

Jackpot Superbet Online – alte tipuri

  • Superbet Jackpot Regal online – Acest jackpot Superbet este disponibil la 20 de jocuri PatePlay. Și aici sunt 4 niveluri, reprezentate de doamne în 4 culori: roșu, albastru, verde și violet. Fondul total poate sări de 650.000 de lei. Furnizorul are jocuri de păcănele clasice excelente. Câteva aparate eligibile pentru jackpot sunt Lady Chance 10, Regal Spins 20 și Sevens Play.
  • Egypt Quest Superbet – Este o funcție la Jackpot Superbet pe care o găsești la câteva aparate Amusnet. Fondul total de premiere poate depăși 30.000 de lei, deci este un jackpot mai mic. Dar, are tot 4 niveluri: Bronz, Argint, Aur, Platină. Se câștigă din funcția specială cu rotiri gratuite de la jocurile eligibile. Câteva aparate sunt Rise of Ra EQ și Burning Hot EQ.
  • Jackpot Instant Superbet – La Jackpot Superbet, te poți delecta și cu păcănele de la Skywind. Sunt peste 45 de jocuri eligibile, printre care Miami Bici, Ruby Pearl și Wicked Flamingo. Premiile totale pot sări lejer de 100.000 de lei. Sunt 3 tipuri de jackpoturi: orare, zilnice și mega. Ultimul poate fi câștigat în orice moment. 

Concluzii

În concluzie, secțiunea Jackpot Superbet este un loc foarte bun dacă te simți extra norocos azi. În cazul în care te întrebi dacă a câștigat cineva jackpot la Superbet, răspunsul este clar afirmativ. Toate cele 7 tipuri de jackpot dau premii în permanență. Ba chiar jackpotul Instant de la Skywind dă câte un jackpot în fiecare oră. Delectează-te cu aceste jocuri tari și folosește serviciul de contact Superbet ori de câte ori ai nelămuriri!

Autor