FavBet Rulaj

FavBet Rulaj – cerințe ale bonusului de bun venit

  mai 23, 2022

Condițiile din secțiunea FavBet rulaj sunt cele mai importante, mai ales după ce ai luat bonusul sau te-ai înscris la ofertă. De aceea, ne-am gândit să scriem acest ghid. Citește în continuare și vei afla de ce este atât de important rulajul, ce înseamnă, cum îndeplinești condițiile și câteva sfaturi!

favbet casino
Bonus cu Depunere

Până La 5000 RON + 725 Rotiri Gratuite

Înainte să începem, trebuie să știi că cerințele ca FavBet rulaj sunt normale. Le vei întâlni la toate cazinourile și la toate tipurile de promoții. Fie că e un pariu gratuit, un bonus în bani sau unul cu rotiri gratuite FavBet, toate au condiții de rulare.

FavBet rulaj – informații generale

După cum spuneam, cerințele FavBet rulaj sunt o parte din mai toate promoțiile. În esență, pentru a împlini condițiile trebuie să joci de x ori (va fi specificat de câte ori în T&C) fondurile bonus înainte să faci o retragere. Bine, se poate să apară și oferte fără rulaj, acestea sunt mult mai rare. Dar, ca să revenim înapoi la rulare, trebuie să știi că aceste condiții sunt și o măsură de siguranță.

Fiecare cazino cu licență are și astfel de condiții atașate la oferte. Totuși, dintre toate, cele pe care le găsești la FavBet rulaj sunt mai simple și mai ușor de îndeplinit.

Astfel de cerințe sunt o măsură de siguranță deoarece previn abuzul de bonusuri și, astfel, de jocuri de noroc. Fără ele, un jucător ar putea să-și facă un cont la cazino, să ia un bonus și să plece. Evident, operatorul dorește să evite acest caz pentru a putea oferi în continuare utilizatorilor jocuri cu care să se distreze. Deci, de aceea, fiecare va trebui să respecte regulile și să ruleze bonusurile înainte de a face o retragere FavBet.

Rulare FavBet – un scurt exemplu

Pentru a ilustra cât mai clar conceptul FavBet rulaj vom folosi un exemplu. Este un exemplu fictiv, adică nu se aplică exact unei promoții valabile acum. Totuși, te va ajuta să înțelegi ce ai de făcut odată ce iei un bonus.

Să presupunem că profiți de o ofertă care îți dublează depunerea. Deci, bagi 300 RON în cont și, cu ajutorul ofertei, mai primești încă 300 RON. Ei bine, în exemplul nostru, oferta spune că există condiții FavBet rulaj de 5x și se aplică fondurilor bonus.

Deci, condiția de 5x se aplică banilor pe care i-ai primit, adică 300 RON. Asta înseamnă că, pentru a îndeplini condițiile, trebuie să joci acei 300 RON de 5 ori, după care poți să faci o retragere. Simplu, așa-i? Păi, atunci, hai să vedem care sunt condițiile pentru cele mai importante promoții din prezent!

FavBet rulaj – bonusul de bun venit

Prima ta întâlnire cu condițiile FavBet rulaj va fi la pachetul bonus de bun venit. Este vorba de oferta pe care o poți revendica o singură dată, după ce îți faci cont și depui. Acest bonus depunere FavBet îți va aduce bani bonus și, dacă alegi, rotiri gratuite și un pariu fără risc. Iată ce trebuie să știi despre rulare!

 • Banii bonus au condiții de rulaj de 30x. Banii depuși au rulaj de 30x.
 • Rundele gratis au rulaj variabil, în funcție de suma pe care o depui. De exemplu, dacă depui între 51 și 100 lei, vei avea de făcut un rulaj de 75 lei.
 • La rulaj prima dată vor contribui banii reali, apoi cei bonus.
 • La rulajul banilor bonus contribuie doar sumele de cel puțin 50 lei.
 • Poți câștiga din acest bonus 2x suma pe care ai depus-o.
 • Pariul gratuit are rulaj de 1x.

FavBet rulaj – 30 Rotiri Gratuite

Cea de-a doua promoție importantă cu condiții FavBet rulaj este cea cu rotiri gratuite la validarea contului. În acest caz primești 30 free spins la o depunere de cel puțin 20 lei. Fiecare rotire are o valoare de 0,30 RON. Iată setul de FavBet condiții rulaj bonus care se aplică la această ofertă!

 • Câștigurile rezultate din rotiri sunt considerate fonduri bonus și, astfel, trebuie rulate.
 • Condițile FavBet rulaj sunt de 1x pentru câștiguri.
 • Ai obligația de a accepta bonusul în primele 7 zile de la acordare, altfel acesta expiră.
 • După acceptare, mai ai 7 zile să îndeplinești rularea.
 • Poți face rulajul la aceleași jocuri de păcănele FavBet la care sunt valabile și rotirile.

Rulare bonus Fav Bet – ce mai trebuie să știi?

Condițiile FavBet rulaj sunt simple și foarte ușor de înțeles. Mai mult de atât, sunt importante și o parte din mai toate promoțiile, deci e important să le cunoști și să știi cum e mai bine să le îndeplinești. De aceea, în cele ce urmează. Îți vom da câteva sfaturi.

 • Pentru îndeplinirea condițiilor sunt luate în considerare atât rundele câștigătoare, cât și cele pierzătoare. Deci, trebuie să joci și atât.
 • Pariurile anulate, întrerupte sau care ajung la cota 1.00 din alte motive nu se calculează la rulaj. La fel ca și cele care folosesc Cash Out sau Pariul fără risc.
 • Nu încerca să faci o retragere înainte de îndeplinirea condițiilor FavBet rulaj. Dacă faci asta, câștigurile obținute din bonus și oferta vor fi anulate automat.
 • Orice pariu contează. Atât timp cât de încadrezi între suma minimă și maximă, poți juca cum dorești.
 • Cu cât încerci mai multe jocuri, cu atât vei îndeplini condițiile mai repede. Timpul zboară când te distrezi!

Concluzie

În concluzie, orice ofertă ai alege la cazino, amintește-ți să îndeplinești și condițiile FavBet rulaj! Astfel, vei putea retrage câștigurile fără probleme. Și stai fără griji, deoarece, deși pare că va dura mai mult, vei îndeplini cerințele într-o clipită. Mai ales dacă descoperi un nou joc preferat. De aceea, noi îți mai spunem doar atât: distracție plăcută!