FavBet retragere

FavBet retragere și depunere – metode disponibile

  mai 23, 2022

Autor: Andra

Actualizat: 17 mai 2024

Din moment ce ești aici vrei să știi cum treci prin procesele FavBet retragere și depunere, nu? Te invităm să parcurgi acest articol și să afli totul despre tranzacțiile financiare pe care le faci la acest operator de jocuri de noroc.

favbet casino
Bonus cu Depunere

Până La 5000 RON + 725 Rotiri Gratuite

Este important să cunoști cât mai multe despre cele două procese, pentru a juca fără griji. În plus, dacă vrei să iei pachetul bonus de bun venit FavBet, va trebui să știi cum poți face prima depunere și ce metode ai la dispoziție. Hai să începem experiența!

FavBet retragere și depunere – informații generale

În primul rând, trebuie să știi că poți face atât o FavBet retragere, cât și o depunere, prin mai multe metode de plată. Cazinoul ne pune la dispoziție mai multe mijloace, din care să alegem exact ceea ce ne asigură confortul. Iar asta e minunat!

Dacă vrei să treci prin înregistrare FavBet, îți recomandăm ca imediat să bifezi și verificarea contului. De ce spunem asta? Pentru că, dacă nu ai trecut și prin procesul de validare, ai anumite limitări. De exemplu, ai anumite limite atât la depuneri, cât și la retrageri. Apoi, nu uita! Dacă ai luat oferta de bun venit, asigură-te că ai îndeplinit rulajul și celelalte cerințe înainte de a face o retragere FavBet!

FavBet depunere – tot ce trebuie să știi

Înainte de a vorbi despre FavBet retragere, trebuie să punem la punct depunerea. Asta pentru că nu poți juca pe bani reali și scoate câștiguri dacă nu ai făcut prima dată un depozit.

Variantele la care poți apela pentru a efectua o FavBet depunere sunt diverse, pentru a bucura pe fiecare jucător. Iată ce metode ai la dispoziție!

 • Carduri Visa și Mastercard
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Transfer bancar

O depunere FavBet se face imediat. Banii vor apărea în cont în câteva minute de la încheierea tranzacției. Așa cum reiese din FavBet păreri găsite pe internet, la depozite nu se percep comisioane – deci un alt punct forte!

FavBet depunere minimă și maximă

Un alt aspect atractiv în ce privește modul în care se desfășoară o FavBet depunere e reprezentat de limitele. Pentru o depunere minimă Favbet, prin oricare variantă de plată, poți selecta cel puțin 20 RON.

Suma maximă pe care o poți depune într-o singură tranzacție FavBet este de 12.500 RON, indiferent de metoda de plată aleasă. După cum poți observa, ai o plajă largă de opțiuni, putând jongla foarte bine cu veniturile tale de distracție.

Cum faci o depunere FavBet?

Pașii pentru o depunere sunt extrem de simpli. Iată ce trebuie să faci pentru prima depunere FavBet!

 1. Intri în contul tău, folosind e-mailul și parola stabilite.
 2. Te duci la secțiunea Depunere.
 3. Selectezi metoda de plată FavBet pe care dorești să o folosești.
 4. Introduci suma pe care dorești să o transferi în contul de jucător.
 5. Finalizezi tranzacția.

La prima depunere FavBet va fi necesar să introduci anumite date referitoare la metoda de plată ce urmează a fi folosită. De pildă, la cardul de credit/debit vei introduce datele specifice cardului. Așa cum ai putut vedea, e destul de simplu să efectuezi o depunere la FavBet. Imediat cum faci prima tranzacție, poți revendica și acel bonus de bun venit, chiar și de pe FavBet aplicație.

FavBet retragere – tot ce trebuie să știi

La FavBet retragere folosești aceleași metode ca la depunere, adică utilizezi cardul Visa ori Mastercard, Neteller, Paysafecard, Skrill ori transferul bancar. Un lucru extrem de important, pe care e bine să îl știi, este că nu poți efectua o retragere pe o metodă de plată pe care nu ai mai folosit-o anterior pentru o depunere.

Adică, dacă ai făcut o depunere prin Skrill, poți face doar o retragere bani FavBet prin Skrill. Mai trebuie să știi că doar dacă ți-ai verificat contul poți face o retragere. Deci e util și practic să treci prin procesul KYC.

Valoarea minimă, pe care ai posibilitatea să o retragi, este de 20 de RON, indiferent de metoda aleasă. Similar cu depunerile, o FavBet retragere maximă va valora 12.500 RON la orice metodă aleasă. Poți retrage un total de 50.000 pe zi, prin folosirea mai multor modalități disponibile.

Ai la FavBet comision retragere standard de 2% – cel impus de autorități. Aceasta e taxa pe care o plătești pentru orice retragere, de la oricare cazino. Dar, dacă nu completezi cerințele de rulaj bonus Favbet, se va anula întreg bonusul și câștigurile, ceea ce este o taxă mult mai mare.

Cum faci o FavBet retragere?

O FavBet retragere se desfășoară în următorul mod:

 • De pe pagina principală a site-ului te loghezi în contul de jucător.
 • Te duci la secțiunea Contul meu, selectezi Balanță și apoi Retrageri.
 • Scrii ce sumă vrei să retragi și metoda de plată valabilă.
 • Apeși butonul Retragere și închei tranzacția.

Răspunsul la întrebarea „Cât durează o retragere la FavBet?” este variabil. În medie, vei aștepta între 3 și 6 zile lucrătoare până vezi fondurile în contul personal. Poate dura puțin până când cererea ta de retragere este procesată. Fondurile din soldul de jucător nu îți intră automat în cont.

Durează foarte puțin să efectuezi o cerere FavBet retragere a banilor din cont. Este posibil ca, după validare, să dureze câteva zile până intră suma pe card. În cazul în care retragi într-un portofel electronic, transferul este instant, deci aștepți mai puțin.

Concluzie

După cum ai putut observa, procesul FavBet retragere și cel de depunere se desfășoară simplu și rapid. Îți sunt puse la dispoziție o varietate de metode de plată, putând-o alege pe cea care îți convine mai mult.

Ai limite generoase, între 20 și 12.500 RON, atât când îți încarci contul, cât și când scoți sume din el. Joacă și tu în cazino! Ai sute de păcănele FavBet, de la cei mai buni provideri, și promoții foarte bune.

Autor
Andra

Editor