Esports Fortuna

Esports Fortuna

14 nov. 2022

Dacă îți plac jocurile video, la Esports Fortuna poți face bani din asta. Pariezi pe meciurile organizate oficial, cu jucători profesioniști, le urmărești și poate câștigi și biletul. Acest segment a devenit din ce în ce mai popular, motiv pentru care acum manageriază fonduri de milioane de dolari la turnee și competiții oficiale.

Competițiile cu jocuri video sunt deja listate la majoritatea agențiilor de pariuri cu portofolii diversificate. Le găsești de obicei la pariuri online eFortuna, dar și în secțiunea LIVE.

Esports Fortuna – cum plasezi un bilet și alte informații

Jocurile Esports Fortuna aparțin mai multor genuri, dar toate se desfășoară online, la nivel competițional. Printre ele găsești MOBA, shootere, fotbal sau strategie în timp real. Acestea sunt cele mai populare opțiuni pentru că oferă cel mai mare spectacol, dar și varietate.

După ce selectezi tipul de joc din lista Esports Fortuna, vezi ce tipuri de pariuri ai la dispoziție. Cum dai click pe un anumit eveniment, în dreapta apare biletul pe care scrie pariul ales și unde completezi tu cu miza. Dacă ai mai pus bilete în trecut, procesul nu este diferit, așa că stai fără griji! Iar dacă vrei să te distrezi la pariuri fulger, încearcă și câteva jocuri virtuale Fortuna!

Jocuri Fortuna eSports

În continuare, hai să vedem care sunt cele mai populare jocuri video pe care poți să pariezi la Esports Fortuna! După cum am zis, le vei găsi pe toate, inclusiv evenimentele de la fiecare în parte, pe platforma operatorului.

CS: GO Fortuna

Nelipsit din topurile cu cele mai competitive jocuri, deci cu o poziție fruntașă în lista de Esports Fortuna, este CS:GO. Counter Strike este un joc al copilăriei pentru mulți iubitori de shootere.

Jocul este un first person unde două echipe adversare se luptă. Unii vor fi teroriști și vor trebui să planteze o bombă, iar ceilalți sunt contra-teroriști, iar sarcina lor este să oprească bomba din a exploda. Există un circuit profesionist CS GO Fortuna care folosește șapte hărți oficiale. Pe rezultatele acestor hărți și pe rezultatul final pariezi tu când pui un bilet. Mai poți paria pe scor final, handicap hărți, total hărți sau câștigător hărți.

League of Legends Fortuna

Când vorbim despre jocuri competitive Esports Fortuna trebuie să menționăm neapărat League of Legends. LOL este de tip MOBA și s-a lansat în 2009, ajungând unul din cele mai importante jocuri online.

Campionatul Mondial, pe care pariezi la eFortuna esports, are milioane de spectatori din întreaga lume și sute de pariori gata să-și încerce norocul. Competiția se desfășoară online sau în arenă, spre deliciul publicului. Pariurile la LoL Fortuna diferă de la un eveniment la altul, fiind extrem de simplu să pui un bilet. De regulă, pariezi pe meci, harta 1, total hărți sau prima echipă care câștigă o hartă.

Dota 2 Fortuna

Dota 2 este un alt joc în plină dezvoltare, pe care îl găsești la Esports Fortuna, aducând tot mai mulți sponsori și premii mari pentru câștigători. Este, în esență, primul joc MOBA, cu o mulțime de eroi dintre care să alegi.

Pentru că au loc sute de competiții și turnee în fiecare an, sigur găsești aproape oricând o variantă de pariat pe Esports Fortuna. Tipurile de pariuri disponibile sunt aceleași ca la CS GO și LoL, dar pot fi și altele, raportat la importanța evenimentului.

FIFA Fortuna

Un joc important în lista Esports Fortuna îl are FIFA. Jocul cu tradiție dispune de numeroase evenimente cu premii generoase pentru jucătorii profesioniști sau cei care se luptă să intre în circuitul pro.

Este, de asemenea, foarte popular, mai ales pentru că în ultimii ani meciurile de fotbal FIFA Fortuna sunt din ce în ce mai realiste. Poți paria pe rezultat final, total game-uri, handicap, șansă dublă sau scor corect.

Alte jocuri participante la Esports Fortuna

Pe Esports Fortuna găsești mult mai multe decât ți-am prezentat mai sus. Noi ți le-am spus pe cele mai populare și la care găsești evenimente mai mereu. Uite și alte jocuri pe care le-ai putea recunoaște și pe care poți paria la acest operator! 

  • Hearthstone
  • NBA2K
  • King of Glory
  • Starcraft
  • Artefact
  • Warcraft
  • Smash
  • Call of Duty

Nu uita să fii cu ochii pe promoții Fortuna pentru că s-ar putea să găsești câteva și dedicate special pariurilor esports! Atunci când ai găsit exact tipul de joc și meciul la care vrei să pariezi, ai varianta de a plasa bilete înainte de începutul evenimentului. Unele turnee pot fi accesate și din secțiunea de jocuri live, pentru a pune bilete în timp ce jocul deja se desfășoară. Astfel vei trăi mai intens clipele fiecărui meci.

Concluzie

Secțiunea Esports Fortuna este foarte bogată, deci e numai bine să o accesezi când vrei puțin divertisment. Ai de ales între CS: GO, FIFA, DOTA, LOL și multe altele, deci nicio șansă să te plictisești. Pe unele le poți urmări chiar în live stream, deci ia-ți și ceva de băut și mult noroc!