depunere Winboss

Cum faci o depunere și o retragere Winboss Casino

  mai 18, 2023

Autor: Andra

Actualizat: 22 decembrie 2023

Pentru că orice jucător, fie el experimentat sau nu, trebuie să cunoască regulile de la cazino, azi îți vom prezenta cerințele de depunere Winboss și retragere Winboss. Astfel, vei reuși să joci fără griji, știind exact ce ai de făcut când vine vorba de metodele de plată. Pe acestea va trebui să le iei în considerare chiar și atunci când iei bonus de bun venit Winboss, fiind unul care necesită o depunere. Așadar, citește următoarele secțiuni și descoperă toate informațiile de care ai nevoie!

winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 3000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Depunere și retragere Winboss – detalii generale

Chiar dacă vorbim despre o depunere Winboss sau o retragere Winboss, trebuie să știi de la bun început că nu va fi nimic care să-ți dea bătăi de cap. Sunt doar niște reguli simple pe care sigur le vei învăța pe parcurs. Asta, deoarece le vei folosi de fiecare dată când apelezi la o ofertă sau un bonus cu depunere. Sau atunci când ai jucat păcănele Winboss și vrei să retragi câștigurile obținute.

Vei vedea că poți asemăna o depunere Winboss cu o plată online. Singura diferență este că, atunci când vorbim despre cazinouri, ai niște condiții de îndeplinit, cum ar fi o depunere minimă Winboss de 30 RON. O altă condiție de care ar trebui să ții cont atunci când vrei să faci o retragere Winboss este să ai contul verificat. Cazinoul trebuie să știe cine ești cu adevărat. Numai așa vei putea să retragi o sumă de bani.

Altă regulă ce trebuie reținută este cu privire la ce metode de plată Winboss alegi. Spunem asta, pentru că nu vei putea să faci o retragere printr-o metodă de plată diferită față de cea prin care ai făcut depunerea. De exemplu, dacă ai ales să depui prin Revolut, atunci retragerea tot prin Revolut va avea loc. Dar stai fără griji, deoarece vei afla în continuare mai multe detalii!

Depuneri Winboss: ce e de știut?

Primul pas pe care trebuie să-l faci când vrei să joci la cazino este să faci o depunere Winboss. Iar când faci acea depunere va trebui să acorzi foarte mare atenție la condițiile pe care operatorul le impune. În cazul în care regulile nu vor fi respectate, nici tranzacția ta nu va fi luată în considerare.

Dar dacă ai grijă să respecți tot ce îți este cerut, vei avea numai beneficii. Multe dintre bonusuri se revendică făcând o depunere Winboss. Așadar, știi deja că te poți aștepta la multă distracție prin intermediul acestor oferte. Dar până atunci hai să vedem care vor fi limitele de depunere la acest cazinou!

 • Depunere minimă Winboss: 20 RON;
 • Depunere maximă Winboss: 10.000 RON.

Depunerea minimă pe care tocmai am menționat-o este valabilă prin Okto.Cash. Restul platformelor precum Visa, Mastercard, Revolut, Skrill sau Neteller vor impune o depunere minimă de 30 RON. În schimb, depunerea maximă este aceeași indiferent de metoda de plată. Transferurile se vor face instant și nu va trebui să plătești niciun fel de comision. Fie că vorbim de depunerile prin card de credit sau debit sau de depunerile direct la casele de pariuri.

O altă mențiune pe care trebuie să o facem este că există un impozit Winboss de 2%. Acesta se ia pentru fiecare mijloc de plată folosit, deoarece este o obligație legală, banii fiind redirecționați către Bugetul de Stat.

Cum faci o depunere Winboss?

Pentru a te asigura că faci o depunere Winboss așa cum trebuie, citește în continuare pașii pe care ți-i vom prezenta. Iată ce ai de făcut pentru a face o depunere online!

 • Mergi la contul tău de utilizator și te loghezi pe site-ul cazinoului;
 • Te duci la secțiunea pentru Depozit;
 • Alegi metoda de plată și cât vrei să depui, ținând cont de suma minimă;
 • Introduci datele cerute, iar apoi apeși pe butonul „Depunere”.

Acum, hai să vedem ce trebuie să faci pentru o depunere Winboss în agenții!

 • Alegi o agenție Winboss din apropiere;
 • Oferi persoanei de la casă, datele de autentificare;
 • Alegi metoda de plată și cât vrei să depui. 

Am testat și noi procesul de depuneri în mediul online, folosind cardul pentru a depune 100 RON. Am ales metoda de plată, suma pe care am dorit-o, iar apoi am mers în continuare. Am observat că undeva în partea de jos a paginii va apărea că suma care va fi creditată este de 98 RON, iar impozitul este de 2 RON pentru suma pe care am depus-o noi. Așadar, dacă dorim să avem fix 100 RON în cont, ar trebui să depunem 102 RON. După această etapă am fost redirecționați către o altă pagină, unde a trebuit să introducem datele cardului pentru a face depunere efectivă.

Despre retrageri Winboss

Bineînțeles, după ce ai făcut o depunere, ai profitat de un anumit bonus sau te-ai jucat la păcănele și ai câștigat, e timpul să faci o retragere Winboss. Și în acest caz, ca mai devreme va trebui să respecți anumite condiții, cum ar fi niște sume minime sau maxime. Hai să vedem care sunt acestea!

 • Retragere minimă Winboss: 100 RON;
 • Retragere maximă Winboss: 10.000 RON.

Trebuie să te avertizăm că, în cazul retragerilor la acest cazinou, timpul de procesare este până la 48 de ore. De asemenea, metodele de plată sunt aceleași ca mai devreme, cu excepția platformei Okto.Cash. Partea bună este că, din nou, nu vei avea deloc comision.

Winboss retragere – cum procedezi?

Ca să te poți bucura cum trebuie de experiența la cazino și să vezi roadele muncii tale va trebui să faci o retragere Winboss. Cu acest scop, în cele ce urmează, îți vom prezenta pașii pe care îi ai de făcut pentru a face retragerea dorită. Să vedem!

 • Mergi la secțiunea de Retrageri din contul tău;
 • Alegi suma pe care dorești să o retragi, ținând cont de limite;
 • Completezi un formular, îl trimiți și asta e tot.

După ce ai completat formularul și l-ai trimis, cererea trebuie aprobată de departamentul de plăți. Iar după această etapă, deja te poți aștepta să primești suma pe care ți-ai dorit să o retragi. Cum am menționat și mai devreme, tot acest proces poate dura până la 48 de ore. Așadar, ține cont de asta și nu intra în panică în cazul în care observi că banii nu au intrat încă în cont.

Am făcut și noi o retragere pentru a testa procesul. Am dorit să scoatem banii pe care i-am obținut în urma rulajului bonusului de bun venit, așa că am folosit tot cardul, aceeași metodă de plată ca la depunere. Nu am întâmpinat probleme, doar că procesul poate fi puțin mai lung decât în cazul unei depuneri.

Concluzii

Având în vedere ce ți-am prezentat despre o depunere Winboss sau o retragere Winboss, putem spune că nu e nimic complicat. În câteva minute treci prin etapele necesare și te bucuri de experiența la cazino cum trebuie. Iar dacă întâmpini vreodată neclarități în ceea ce privesc metodele de depunere și retragere Winboss, nu ezita să apelezi la contact Winboss!

Autor
Andra

Editor