bonus de bun venit Winboss

Bonus de bun venit Winboss cu până la 1000 rotiri

Autor: Gabi

Actualizat: 16 ianuarie 2024

Cu ajutorul unui bonus de bun venit Winboss ai ocazia să petreci timp de calitate la un cazinou pe cinste! Acest operator este mai nou pe piață, dar cu toate acestea, vine cu cele mai tari beneficii încă de la început. Așa că, ar fi păcat să ratezi sumedenia de bonusuri cash și rotiri gratuite la păcănele Winboss cât mai diverse.

winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 3000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Bonus de bun venit Winboss – ce este acesta?

Un bonus de bun venit Winboss este un cadou pe care îl primești de la operator în momentul înregistrării. Bineînțeles, fiecare cazinou de pe piață oferă un astfel de beneficiu. Totuși, premiile oferite la înscriere vor fi diferite de la site la site. 

Astăzi îți vom vorbi despre un bonus la depunere Winboss, despre atuurile sale, iar mai apoi vei afla și cum să-l revendici. Dar până atunci, trebui să știi că te vei putea bucura de acest bonus doar dacă ești jucător nou și nu ți-ai făcut deja un cont. Procesul de înregistrare Winboss este super simplu și nu va dura mult să-l parcurgi.

Cum am menționat și mai sus, este un bonus cu depunere. Dar suma pe care ai depus-o ți se poate chiar dubla și poți primi pe lângă și rotiri gratuite. Asta pentru că este un bonus tipic pentru partea de Casino. Un alt lucru de care trebuie să ții cont când vine vorba de acest bonus de bun venit Winboss este setul de Termeni & Condiții. Sunt anumite cerințe pe care e musai să le respecți, cum ar fi cerințele de rulaj Winboss. Vei vedea că nerespectarea lor poate duce chiar la anularea bonusului. Dar hai să nu ne concentrăm acum prea mult pe partea negativă și să vedem în continuare ce vei putea primi, mai exact!

Cum iei acest bonus la înregistrare Winboss?

După cum ai văzut, acest bonus de bun venit Winboss este unul super generos și punem pariu că de abia aștepți să-l revendici. Așadar, haide să vedem ce pași vei avea de parcurs pentru a ajunge în posesia recompensei menționate!

1
Deschide-ți cont

Creează-ți cont la cazino. Tot ce va trebui să faci este să dai click pe butonul de creare a contului. După aceea, completezi toate câmpurile necesare cu datele tale reale, iar apoi finalizezi tot acest proces, confirmând înregistrarea.

2
Verifică-ți datele

A venit momentul să îți verifici contul, iar pentru acest pas ai la dispoziție 30 de zile. Doar te duci în contul tău, încarci documentele cerute, făcând poze cât mai clare posibil, iar apoi aștepți validarea.

3
Fă o depunere

Ultimul pas e să faci prima ta depunere pentru acest bonus de bun venit Winboss. Evident, pentru a lua un bonus Winboss trebuie să faci acea depunere minimă de 100 RON, pe care am menționat-o anterior. După asta, te bucuri de toate premiile oferite de operator.

Încă un aspect pe care îl menționăm este că la validare vei mai putea beneficia de un alt bonus. Verificarea contului nu numai că este un pas necesar în procesul tău de înregistrare la cazino, dar îți aduce și anumite beneficii, cum ar fi rotirile gratuite.

Winboss bonus de bun venit – ce poți câștiga?

Acest bonus de bun venit Winboss putem spune că este unul destul de generos, fiind compus din mai multe părți. Hai să vedem ce vei avea de făcut și ce vei lua la fiecare parte din bonus!

  • Bani bonus: primești până la 3000 lei la primele 3 depuneri. Depunerea minimă, pentru a fi eligibil, este de 100 lei. Deci, dacă faci această depunere vei lua din start 200 de lei de la cazino.
  • Runde gratis: pe lângă banii bonus, vei mai primi de la Winboss bonus de bun venit cu 1000 runde gratuite. Acestea sunt valabile la diferite păcănele: Gates of Olympus, The Dog House Megaways, Sweet Bonanza.

Valoarea în cazul seriei de 1000 spinuri bonus Winboss variază. Cel mai bine este să citești termenii și condițiile ofertei, unde vei afla și despre rulaj. Oricum, ți-l spunem și noi acum, dar ai grijă că la rotiri trebuie realizat în 168 de ore de la activare.

  • Banii bonus au condiții de rulaj 30x banii depuși + banii bonus;
  • Rotirile gratuite au condiții de rulaj 30x câștigurile obținute.
Bonus la prima depunere Winboss

Nu se putea să nu luăm și noi acest bonus de bun venit Winboss, așa că am trecut prin procesul de înregistrare și apoi prin cel de verificare a contului și am făcut prima depunere pentru e primi prima parte din bonus. Depunerea minimă este de 100 RON și am realizat-o prin card. Astfel, am primit 100% din suma depusă și 500 de rotiri gratuite la slotul Gates of Olympus.

Concluzii

Așadar, cu asemenea bonus de bun venit Winboss este greu să treci cu vederea noul cazinou. Nu mai că îți oferă șansa să profiți de premii pe cinste, dar te bucuri și de o experiență nouă. Poți chiar încerca păcănele pe care nu le-ai mai jucat până acum. Toate aceste afirmații dovedesc că e momentul să dai o șansă operatorului și să devii parte din familia sa!

Autor