Cutii Misterioase Superbet

Cutii Misterioase Superbet – promoție cu jocuri Wazdan

  noiembrie 27, 2023

Autor: Gabi

Actualizat: 27 noiembrie 2023

Ești gata de distracție? Dă câteva spinuri la păcănele Wazdan și deschide cât mai multe Cutii Misterioase Superbet! Este o promoție specială la care poți participa, dar numai pentru o perioadă limitată de timp.

Disponibilă  în perioada 27 Noiembrie – 26 Decembrie 2023

Superbet Romania
Bonus Cu Depunere

Până La 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Ca să participi la această promoție nu te costă nimic. Trebuie doar să fii înregistrat la acest cazino și să ai chef de păcănele în stil Vegas. Citește articolul nostru și vezi care sunt condițiile generale, ce premii te așteaptă, dar și cum revendici oferta!

Cum deschizi cutii misterioase Superbet?

Participarea la oferta Cutii Misterioase Superbet se face extrem de simplu. În primul rând, îți spuneam încă de la început, că ai nevoie de un cont. Noi te sfătuim să îl și verifici dacă te înregistrezi acum, astfel încât să nu ai surprize neplăcute mai târziu. Nu e mare lucru, deci nu-ți va lua mai mult de 10 minute tot procesul. Dacă vrei să termini mai repede, uită-te pe ghidul nostru de înregistrare Superbet! Iar acum, hai să ne înscriem împreună la promoție!

1
Profită acum

La începutul articolului vei găsi un buton pe care scrie „Profită acum”. Apasă-l și vei fi trimis la promoția Superbet Cutii Misterioase.

2
Loghează-te

Ajuns acolo, fă-ți cont sau loghează-te. Apoi, dă click pe butonul cu „Joacă Acum” și vei vedea o listă cu jocuri sub titlul Premii Misterioase Wazdan.

3
Distrează-te

Ți-a mai rămas numai să te distrezi. Ai găsit jocurile eligibile, așa că începe să dai spin! Un premiu misterios se poate arăta oricând.

Premii Misterioase Superbet – cum funcționează?

Mecanica promoției Cutii Misterioase Superbet este simplă și, după cum spuneam mai devreme, nu te costă nimic. Pur și simplu trebuie să ai cont, un sold de bani reali și să te joci păcănele eligibile de la producătorul Wazdan. Știi unde găsești aceste sloturi, așa că totul e stabilit.

Fiecare spin pe care îl dai îți poate aduce o cutie misterioasă în care, atunci când o deschizi, se pot afla următoarele sume de bani:

 • 25 de lei;
 • 50 de lei;
 • 75 de lei;
 • 250 de lei;
 • 500 de lei;
 • 2500 de lei.

Numărul premiilor poate varia, dar fondul total este de 7.500.0000 de lei. Pe lângă asta, un jucător poate obține mai multe premii. Așadar, nu trebuie să faci nimic suplimentar, ci doar să te distrezi. 

Ce jocuri să încerci la promoția Cutii Misterioase Superbet?

Până să ajungi la deschiderea de Cutii Misterioase Superbet, trebuie să-ți alegi sloturile la care să te joci. Lista cu păcănelele eligibile este lungă, dar ne-am gândit să-ți recomandăm și noi câteva de top. E puțin probabil să nu fi auzit de Wazdan. Producătorul este pe piață din 2010, iar în ultima vreme am tot văzut oferte și turnee asemănătoare, la mai multe cazinouri. Iată jocurile noastre preferate!

 • 9 Lions: RTP de 96.59%
 • Unicorn Reels: RTP de 96,14%
 • Hot Slot 777 Crown: RTP de 96,42%
 • Lucky Reels: RTP de 96,60%
 • Burning Sun: RTP de 96,12%

Concluzii

Am ajuns rapid la finalul acestui ghid pentru oferta Cutii Misterioase Superbet. Asta pentru că nu are prea multe condiții, iar înscrierea este foarte lejeră. Nici premiile pe care le poți obține nu au nevoie de rulaj, deci banii pot fi retrași imediat. Credem că e o ocazie bună să te distrezi și poate să și câștigi o surpriză! Dacă ești interesat și de alte oferte, avem o listă grozavă cu bonusuri fără depunere la cazinouri. Aruncă o privire și vezi ce-ți place!

Autor