conditii rulaj winbet

Condiții rulaj Winbet

26 iul. 2019

Dacă îți deschizi un cont de utilizator la Winbet online pornind de pe site-ul nostru, vei primi un bonus bun venit de 200% până la 2000 RON. Practic, poți să joci mult mai mult decât ai fi jucat doar cu suma depusă de tine! Însă, pentru a putea retrage câștigurile, este necesar să respecți niște condiții. Exact despre asta vom vorbi imediat, despre cerințe de rulaj Winbet!

Despre cerințe de rulaj Winbet

Ți se vor impune anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinești înainte de a-ți putea retrage bonusurile câștigate. Acest sistem menține avantajul casei și protejează cazinoul de fraudă și pierderi financiare. Trebuie să știi că este o procedură perfect legală și este absolut normal să fie așa. În caz contrar, oricine și-ar putea crea un cont de utilizator doar pentru a primi niște bani gratis, pe care i-ar putea retrage imediat, fără să parieze la absolut niciun joc de noroc online.

Majoritatea operatorilor de jocuri de noroc online îți vor pune la dispoziție oferte și promoții variate pentru a te atrage și pentru a te fideliza ca utilizator. Trebuie să înțelegi că niciun cazinou nu o să îți facă bani cadou gratis, ci îți vor oferi diverse avantaje pentru ca tu să fii motivat pe deplin să te joci în continuare.

Pentru a-ți explica cum funcționează în general aceste condiții, vom presupune că faci un depozit de 50 RON și primești un bonus de 100%. Adică operatorul de jocuri de noroc online îți oferă încă 50 RON și că ai de îndeplinit cerințe de rulaj de 50x. Acest lucru înseamnă că va trebui să rulezi bonusul primit de 50 de ori. În acest caz, va trebui să rulezi suma de 50 x 50 RON = 2500 RON.

Toate aceste cerințe de rulaj Winbet diferă în funcție de bonus

În cazul Winbet, cerințele de rulaj diferă în funcție de bonus. În momentul de față ai la dispoziție două astfel de bonusuri de bun venit: cel cu depozit, de 200% până la 2000 RON, și cel fără, cu 50 RON cadou. În cazul primului bonus ai, surprinzător, cerințe de rulaj mai mici, de 35x. Cel de-al doilea bonus cere rularea sumei de 50 de ori, însă dacă joci păcănele online la Winbet ai toate șansele să îndeplinești rapid aceste cerințe.

Cerințe rulaj Winbet pentru bonus bun venit 200% până la 2000 RON

bonus winbet cu depunere

Bonusul de bun venit 200% până la 2000 RON are condiții de rulaj de 35x. Adică, trebuie să rulezi valoarea totală formată din suma depusă și bonusul primit de 35 de ori. Aceste condiții rulaj Winbet sunt destul de ușor de atins, dat fiind că la îndeplinirea lor participă atât rundele câștigătoare, cât și cele pe care le pierzi. Vei vedea că există o posibilitate foarte mare ca la finalul îndeplinirii acestor condiții să retragi o sumă chiar mai mare decât ți-ai propus inițial. Însă nu mai mare de 5000 RON!

Trebuie să mai menționăm și faptul că cele mai multe bonusuri oferite de Winbet Casino sunt valabile pentru aproximativ 7 zile de la activare, în cazul în care nu este specificat nicăieri un alt termen de valabilitate. Noi te asigurăm că cele 7 zile sunt mai mult decât suficiente pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj, însă trebuie să știi că dacă nu le îndeplinești, bonusul tău va fi considerat expirat și, astfel, toate câștigurile generate vor fi invalidate și nu te vei putea bucura de ele.

Citește mai multe în ghidul pentru a revendica un bonus Winbet!

Cerințe rulaj Winbet pentru bonusul fără depunere de 50 RON

Pentru bonusul cu 50 RON gratis fără depunere există condiții de rulaj Winbet de 50x. Mai exact, trebuie să rulezi suma de 50×50 RON, adică un total de 2500 RON. Partea bună este că pentru îndeplinirea acestor condiții se iau în calcul atât rundele câștigătoare, cât și cele necâștigătoare.

Poți citi mai multe despre acest bonus aici!

Condiții rulaj Winbet pentru bonusul de 25 RON de ziua ta

Pentru a intra în posesia bonusul special Winbet de ziua ta, va trebui, în primul rând, să îl revendici prin email sau prin aplicația de live chat a platformei online, în termen de cel mult 7 zile de la ziua ta de naștere. Va trebui să rulezi acest bonus de 40 de ori, înainte de a-ți putea retrage câștigurile generate de acesta. Astfel, trebuie să rulezi 25 x 40 = 1000 RON și ai toate șansele să retragi o sumă chiar mai mare decât te aștepți, dacă îți surâde norocul la momentul oportun.

Îți amintim și faptul că este necesar să îți verfici contul de utilizator prin trimiterea dovezilor identității tale către operatorul de jocuri de noroc online: o copie a actului tău de identitate și o factură de utilități pe care să apară numele tău. De asemenea, menționăm și faptul că intervalul de timp în care trebuie îndeplinită seria de cerințe rulaj Winbet pentru bonusul primit cu ocazia zilei tale de naștere este de 48 de ore din momentul activării ofertei.

Este important să ai în vedere și faptul că la toate condițiile de rulaj, se iau în considerare atât rundele pe care le câștigi, cât și cele pe care le pierzi, deci nu contează de fapt cât de mult câștigi, ci cât de mult rulezi. Adică, dacă la prima rundă pierzi 50 RON, dar la următoarea reușești să câștigi 50 RON, deși tu ai aceeași sumă disponibilă în contul tău de utilizator, deja ai rulat 100 RON.

Cum îndeplinești seria de condiții rulaj Winbet

Înainte de toate, trebuie să știi că poți îndeplini condițiile de pariere atât de pe PC, cât și de pe Winbet Android sau iOS. Chiar dacă inițial te-ai putea speria de seria de cerințe rulaj Winbet pentru că pot părea greu de îndeplinit, noi te asigurăm că sunt foarte mulți jucători care reușesc să retragă câștiguri substanțiale în urma bonusurilor oferite de cazino. Mai mult, poți fi surpins chiar să generezi un venit mai mare în timp ce joci pentru atingerea rulajului minim.

Recomandări

Pentru a putea îndeplini seria de cerințe rulaj Winbet în cel mai scurt timp, noi te sfătuim să începi să joci din momentul în care ai activat oricare dintre cele două oferte de bonus pe care le-am menționat în cadrul acestui articol și să alegi sloturile video la care consideri că ai cele mai mari șanse de câștig.

De asemenea, un alt sfat pe care ținem să ți-l menționăm este să îți adaptezi întotdeauna miza de pariere în funcție de balanța financiară a contulu tău.

Este foarte adevărat că cu cât vei paria sume mai mari, cu atât vei reuși să îndelinești mai repede condițiile impuse de operatorul de jocuri de noroc online. Pe de altă parte, dacă nu dispui de îndeajuns de mulți bani în cont, ar fi mai înțelept să joci mize mai mici și mai puțin riscante până reușești să generzi mai multe câștiguri. În acel moment, dispunând de resurse financiare în cont, vei putea paria mize mai mari pentru că vei avea siguranța că ai fonduri suficiente pentru a recupera.

Foarte mulți pariori pasionați de jocuri de noroc online susțin că nu este deloc imposibil să îndeplinești condițiile de rulaj minim și că o strategie bună și un pic de noroc pot genera câștiguri substanțiale, atunci când te aștepți mai puțin. Deschide-ți acum un cont Winbet și încearcă-ți și tu norocul!