...
bonus Winboss 500 RON

Bonus Winboss 500 RON + 100 rotiri gratuite – ofertă exclusivă

  ianuarie 25, 2024

Autor: Gabi

Actualizat: 16 mai 2024

Astăzi îți prezentăm una dintre cele mai noi oferte de cazino. Poți să iei pachetul Bonus Winboss 500 RON + 100 rotiri gratuite doar făcând o depunere de minim 100 RON. Este o promoție exclusivă, deci o poți lua numai de la noi, apăsând butonul „Profită acum”.

winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 6000 RON + 600 Rotiri Gratuite

În cele ce urmează, îți vom spune tot ce are de oferit acest bonus, dar și care sunt pașii de revendicare. Nu te-am convins încă? Cele 100 rotiri gratuite Winboss vor fi disponibile la Money Train 4 de la Relax Gaming. Face parte dintr-o serie de jocuri foarte captivantă și e foarte posibil să fi jucat deja Money Train 2, de exemplu. Rundele au valoare de 0,80 RON, deci miza este foarte generoasă. Hai să vedem cum iei oferta!

Bonus Winboss 500 RON la depunere de 100 lei

Dacă ai deja cont la Winboss și ai luat oferta de bun venit, acum ai ocazia să iei încă o ofertă care îți va prelungi sesiunea la aparate. Asta înseamnă mai multă distracție, dar și oportunitatea de a câștiga bani reali. Ce presupune mai exact? Pachetul promoțional îți promite 50% din depunere. Mai exact, ai bonus Winboss 500 RON, dar și 100 de rotiri gratuite la un joc minunat. Uite pașii de revendicare mai jos!

1
Revendică oferta

Apasă pe butonul „Profită acum” și vei fi trimis la pagina ofertei. E cea mai rapidă cale de a ajunge, dar și unica. Bonusul este exclusiv, deci nu-l vei mai găsi în altă parte.

2
Introdu datele de utilizator

Loghează-te cu adresa de email și parola. Dacă nu ești încă înregistrat, fă-ți cont Winboss. Durează puțin, iar dacă ai nevoie de ajutor, poți arunca o privire pe ghidul nostru de deschidere cont.

3
Fă o depunere

Alimentează-ți contul cu cel puțin 100 de lei și vei primi până la 500 de lei bonus (50% din depunerea ta). Nu uita de codul bonus TRAIN4! Pe lângă bani, ai și 100 rotiri gratuite Winboss la o păcănea marca Relax Gaming.

Este o ofertă la depunere Winboss, destul de avantajoasă dacă ai chef să joci cu niște bani în plus. În caz că vrei să iei maximul de 500 RON, asta înseamnă că trebuie să faci o alimentare de 1000 de lei. Pe lângă asta, ai și 100 de rotiri gratis la un joc despre care vorbim în secțiunea următoare.

100 de rotiri gratuite Winboss: Money Train 4

Noi avem deja cont, așa că am alimentat cu 200 de lei și ne-am bucurat de încă 100 RON bonus. Am primit și cele 100 rotiri gratuite Winboss la Money Train 4, toate astea dând 2-3 clickuri (aveam cardul salvat deja). Urmează și tu pașii de mai sus ca să iei bonusul în mai puțin de 5 minute!

Despre cele 100 rotiri gratuite Winboss și alte condiții

Oferta de azi nu-ți oferă doar bonus Winboss 500 RON, ci și rotiri gratuite. Sunt acordate la Money Train 4, un joc cu RTP de 96.10%. Structura lui este de 6 role a câte 6 simboluri, iar acestea plătesc în grupuri de câte 8 sau mai multe simboluri identice, oriunde pe ecran.

Este capabil de plăți foarte bune, mai ales că orice spin poate declanșa diferite speciale. Ba chiar ai o funcție de re-spin cu multiplicatori. Big Win-ul este doar la o rotire distanță, iar tu ai la dispoziție 100! Că tot veni vorba, câștigul maxim este de 150.000x miza ta. Mai are rost să-ți spunem ceva? Ia banii bonus și cele 100 rotiri gratuite Winboss acum!

Pe noi ne-a convins această ofertă! Primești o grămadă de bani bonus, multe rotiri gratuite, iar condițiile de rulaj Winboss sunt minime. Pe scurt, trebuie să rulezi bonusul și câștigurile din free spins de numai 20 de ori. Te sfătuim să joci tot la secțiunea de cazino, deoarece spin-urile vor contribui 100% la rulaj.  În plus, la rulaj se calculează inclusiv rundele care nu-ți aduc câștig.

Concluzii

Nu ai motive să pierzi vremea, așa că ia acest bonus Winboss 500 RON! Este exclusiv, deci îl poți lua doar de pe Joc Păcănele. Depunerea minimă este una accesibilă, dar îți reamintim că trebuie să introduci și codul promoțional TRAIN4. Pe lângă bani, mai ai de revendicat și cele 100 rotiri gratuite Winboss. Te vei distra pe cinste!

Autor