Fortuna bonus fără depunere

Fortuna bonus fără depunere

4 sept. 2022

Ești gata de un nou Fortuna bonus fără depunere? Noi sigur suntem! Și mai mult de atât, suntem bucuroși să-ți spunem că acum oferta vine cu premii pentru jocuri de păcănele, adică preferatele noastre. Nu o să primești 10, 20 sau 50 de rotiri, o să primești 100 rotiri gratuite Fortuna fără depunere la validarea contului. Ele vin la pachet cu încă 200, dar despre asta o să-ți spunem mai multe în cele ce urmează.

Bonus fără depunere

100 rotiri gratuite la validare + 200 la prima depunere

Ți-ai făcut cont la Fortuna? Nu? Atunci, acum e momentul perfect! Cu doar câteva clickuri, dintre care primul pe butonul de mai jos, te vei bucura de un bonus excelent, special pentru păcănele. Dă click și începe distracția!

Profită acum
jocpacanele noroc

Aaa, încă ceva! Acest Fortuna bonus fără depunere are tot ce îi trebuie ca să fie unul bun. Se revendică foarte ușor, rotirile sunt valabile la un joc extraordinar, iar premiul este destul de mare. Totuși, dacă vrei ceva puțin mai consistent, îți recomandăm să citești și despre bonus de bun venit Fortuna. Până atunci, hai să vedem care-i treaba cu oferta fără depunere!

Fortuna bonus fără depunere: 100 rotiri gratuite + 200 rotiri

Oferta Fortuna bonus fără depunere are 100 de rotiri gratuite. Asta înseamnă 100 de șanse să câștigi premiul cel mare. De fapt, premiul poate fi chiar uriaș, pentru că bonusul de aplică la jocul Shining Crown. Acesta e produs de EGT, iar toate jocurile sale au o funcție specială, numită Jackpot Cards. E vorba de 4 jackpoturi progresive, pe care le poți câștiga cu numai o rotire și ceva noroc. Deci, cum îți sună bonusul Fortuna 100 rotiri gratuite fără depunere acum?

Și avantajele nu se opresc aici! Pe lângă jocul extraordinar, acest Fortuna bonus fără depunere se revendică într-o clipită. Adică poți să-l iei și să-l joci foarte repede, fără bătăi de cap. Vei vedea că între înregistrare Fortuna și primul spin sunt doar câteva clickuri. Îți vom spune exact ce trebuie să faci într-o secțiune viitoare. Dar, acum trebuie să vorbim și de acele 200 de free spins din pachet.

100 + 200 rotiri gratuite Fortuna: despre bonusul la depunere

Oferta pe care ți-o prezentăm astăzi este, de fapt, un pachet, format din 100 rotiri Fortuna bonus fără depunere și încă 200 de rotiri, care se activează la depunere. Dar, nu te speria! Depunerea de care este vorba e una mică, de doar 20 RON. De asemenea, ca să te convingi că merită, poți să iei întâi acele 100 rotiri Fortuna fără depunere. Mai exact, poți să iei rotirile cum vrei, întâi pe cele fără depunere sau pe cele cu depunere. Nu contează în ce ordine faci pașii, atât timp cât îi faci corect.

Și, că tot am menționat pașii, acum vom merge către pașii de revendicare ale ofertei Fortuna bonus fără depunere. Înainte, totuși, dacă vrei să afli cum se face prima depunere la eFortuna, avem un ghid special pentru asta. De asemenea, ar trebui să știi că toate rotirile din pachetul de 200 + 100 sunt disponibile la același joc, Shining Crown.

Cum iei la Fortuna bonus fără depunere?

Procedeul e unul foarte simplu, iar tu vei putea lua la Fortuna bonus fără depunere în doar câteva minute. De obicei, când spui „fără depunere”, jucătorii se așteaptă la o grămadă de pași complicați, care mai mult o să îi încurce. Ei bine, în cazul nostru, e fix invers! Sunt doar 3 pași și te vom lăsa pe tine să te convingi de cât de ușori sunt.

Dai click pe „Profită acum”

Pentru început, dă scroll puțin mai sus și apasă butonul portocaliu din casetă. Acesta te va trimite direct la oferta eFortuna bonus fără depunere, în cel mai scurt timp.

Îți faci cont la cazino

Odată ajuns în pagina ofertei, dă click pe „Înregistrează-te” și completează formularul. Va trebui să introduci câteva date personale, după care bifezi niște căsuțe și gata!

Validezi noul tău cont

Ultimul pas pentru a lua 100 de rotiri bonus fără depunere Fortuna este validarea contului. În esență, doar faci o poză buletinului și o urci pe site, în contul tău. Mai multe detalii îți spunem în secțiunea următoare.

Și atât! Cei 3 pași simpli de mai sus îți vor garanta un Fortuna bonus fără depunere în valoare de 100 rotiri gratuite. Pentru restul de 200, va trebui doar să depui. Nu contează dacă depui înainte de validare sau după. Atât timp cât e prima ta depunere și e de peste 20 RON, bonusul e al tău!

Fortuna 100 rotiri gratuite fără depunere – despre validarea contului

Așadar, ca să iei la Fortuna bonus fără depunere trebuie să-ți validezi contul. Stai fără griji! Și acest procedeu se face foarte ușor. De asemenea, datele tale vor fi în siguranță, pentru că validarea este ceva cerut prin lege, de către ONJN. Deci, iată cum procedezi!

 1. Iei buletinul și îi faci o poză. Ai grijă ca aceasta să fie clară, să includă cele 4 colțuri ale actului și să fie totul vizibil.
 2. Mergi la site-ul cazinoului. Dă click pe contul tău, apoi, la secțiunea de setări dă click pe „Verificarea identității”. Acolo vei vedea un câmp pentru încărcarea pozei.
 3. Încarcă poza pe site și așteaptă. Un specialist al operatorului va verifica informațiile. Când e gata, vei primi automat acel bonus Fortuna Casino fără depunere de 100 rotiri.

Validarea poate dura puțin mai mult în unele cazuri, dar maximul e de 48 de ore. Totuși, partea bună e că după doar o poză și o mică așteptare, vei putea juca păcănele Fortuna pe gratis, iar câștigurile sunt ale tale! Bine, ca să le retragi mai ai de îndeplinit câteva mici condiții, de care îți spunem în următoarea secțiune.

100 rotiri Fortuna bonus fără depunere – ce mai trebuie să știi?

Un Fortuna bonus fără depunere este, într-adevăr, o oportunitate specială. Cu el poți să joci păcănele gratis la cazino și să câștigi bani reali. Deci, e un scenariu de vis, mai ales când iei în calcul că sunt 100 rotiri gratuite Fortuna, adică 100 de șanse la câștig. Ei bine, pentru a se îndeplini visul, trebuie să îndeplinești și tu câteva condiții. Iată care sunt cele mai importante!

 • Odată ce ți-ai deschis contul, ai la dispoziție 30 de zile să îl verifici și să faci prima depunere. Dacă te încadrezi în acest timp, vei primi și bonusul.
 • Bonusul poate fi obținut în orice ordine, fie cu depunerea prima dată sau cu validarea.
 • Toate rotirile din acest Fortuna bonus fără depunere sunt disponibile la jocul Shining Crown de la EGT.
 • Câștigurile din rotiri au condiții de rulaj Fortuna de 5x. Asta înseamnă că trebuie să joci suma câștigată de 5 ori înainte de a o putea retrage.
 • Rulajul se poate face doar la Shining Crown, adică același joc la care ai folosit rotirile gratuite.
 • Ai la dispoziție 10 zile să accepți bonusul și încă 10 zile să faci rulajul. 
 • Poți juca bonusul Fortuna 100 rotiri gratuite de desktop, tabletă sau mobil.
 • Vei vedea bonusul activat imediat ce deschizi jocul Shining Crown.

Concluzii

În final, vrem să-ți spunem încă o dată că merită să profiți de oferta Fortuna bonus fără depunere. Dacă ești un jucător nou, e o cale numai bună de a-ți începe aventura la cazino. Promoția se revendică ușor, premiile sunt consistente, iar condițiile se îndeplinesc foarte ușor. Așadar, cu puțin noroc, poți să vezi cum acele rotiri se transformă într-un câștig frumos. Distracție plăcută!