Winner avantaj

Ce înseamnă Winner Avantaj?

  aprilie 10, 2023

Autor: Andra

Actualizat: 26 aprilie 2023

Winner avantaj poate spune multe lucruri despre acest cazino. Poate fi vorba despre o funcție la pariuri, sau putem afirma că este unul dintre cele mai populare cazinouri din România, care te întâmpină cu multe beneficii. Ei bine, Winner le are pe ambele și chiar mai mult. Nu este de mirare având în vedere oferta foarte bogată de pariere. Pe lângă asta, nu trebuie să uităm de păcănele. La urma urmei, tot acestea vor rămâne punctul principal de atracție al acestui site. Chiar și așa, putem afirma că pariurile sportive sunt o sursă de distracție foarte sigură.

De asemenea, ai și posibilitatea de a obține câștiguri foarte frumoase. La Winner, ai numeroase cote avantajoase, ce îți pot oferi sume considerabile. Că tot veni vorba de pariuri sportive și de cote, în acest articol îți vom prezenta Winner avantaj. Este o funcție disponibilă la pariurile pe fotbal.

Important

Aceasta este disponibilă doar la meciurile din cele mai tari campionate din Europa. Așadar, fii pe fază! O să afli multe informații extrem de importante.

Winner avantaj – ce este?

După cum ți-ai dat seama, elementul central al acestui articol este reprezentat de pariurile sportive. Mai exact, ne vom axa pe pariurile pe fotbal, fiind singurele unde Winner avantaj este disponibil. Este una dintre cele mai atractive promoții Winner, iar asta nu o spunem doar noi. O să vezi de unul singur capacitatea de a-ți îmbunătăți experiența de joc. Pe parcursul acestui articol, o să descoperi informații foarte prețioase. La final, această promoție nu va mai reprezenta nicio necunoscută pentru tine.

Atunci când plasezi pariuri avantaj Winner, vei beneficia de cote mărite la un anumit număr de evenimente. De regulă, acestea fac parte din cele mai tari campionate de fotbal ale lumii, precum Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga sau Ligue 1. Vei beneficia de cote mărite la partidele din aceste competiții.

Atenție

Foarte important de menționat este că acestea vor fi mărite doar la pariuri de tip final și șansă dublă.

Pariurile de tip final, sunt sub forma 1×2. 1 este pentru victoria gazdelor, x este pentru rezultat de egalitate, iar 2 este pentru victoria echipei oaspete. Când vorbim despre pariurile cu șansă dublă, avem variantele 1x și x2. 1x înseamnă că echipa gazdă nu va pierde partida, iar x2 presupune ca echipa oaspete să scape neînvinsă.

Cum beneficiezi de avantaj Winner?

Ceva mai sus, ai putut vedea ce facilități îți oferă Winner avantaj. La prima vedere nu poate părea mare lucru. Cu toate acestea, cotele respective, fiind mărite, au posibilitatea să îți crească valoarea câștigului. De asemenea, există anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea plasa bilete cu această promoție.

În primul rând, este absolut necesar să fii parcurs deja procesul de înregistrare Winner. Poți plasa pariuri Winner avantaj atât din browser, cât și din aplicație. Vei vedea că totul va fi la îndemâna ta. Acestea fiind spuse, hai să vedem cum ajungi să profiți de cele mai avantajoase cote.

  1. În primul rând, este nevoie să ai un cont activ la Winner. Asta înseamnă că trebuie să ai contul verificat prin verificarea identității (KYC). 
  2. Odată intrat pe site sau în aplicație, vei observa pe mijlocul ecranului, în partea de sus, mai multe secțiuni, precum Promovate, Live, Calendar, etc. Tot în acea linie, vei observa și secțiunea Avantaj. 
  3. Dând click pe „Avantaj”, vei observa mai multe meciuri care sunt eligibile pentru această promoție. Poți alege partidele pe care le dorești. După cum am spus, de cote mărite vei beneficia doar la pariurile de tip final și șansă dublă. 
  4. Spre deosebire de Winner Plus, mai multe evenimente de același tip pot fi adăugate pe același bilet. De asemenea, aceste evenimente nu pot fi combinate cu cele din oferta de bază.

Winner avantaj ce înseamnă?

Până în acest punct al articolului, putem spune că ți-am oferit informațiile esențiale legate de Winner avantaj. Vrem să ne asigurăm că ai înțeles ce înseamnă de fapt acest bonus și când îl poți revendica. Numește-o o scurtă recapitulare a întregului articol!

  • Ca să găsești pariuri care au cotele mărite, mergi în secțiunea de pariuri sportive Winner;
  • Evenimentele selectate de cazino sunt disponibile și fără cota mărită, dar acest bonus la cotă va însemna un câștig mai mare pentru tine;
  • Zilnic găsești evenimente din mai multe sporturi, în special fotbal. Alte evenimente cu cote mărite am observat din direcția meciurilor de handbal, tenis și baschet;
  • Cu acest bonus poți beneficia de cote mărite doar la pariurile simple sau cele cu șansă dublă (1, X, 2, 1X, X2, 12).

Concluzii

În încheiere, tot ce mai putem spune este că îți dorim mult noroc! De asmenea, sperăm ca Winner avantaj să joace un rol important atunci când vorbim despre câștigurile tale. Cotele mărite sunt întotdeauna bine venite, așa că verifică și acest bonus atunci când faci un bilet. Spor!

Autor
Andra

Editor