Vlad Cazino Hexapro

Vlad Cazino HexaPro – Intră în joc!

  octombrie 8, 2021

Vlad cel încolțat îți aduce noi experiențe de joc cu Vlad Cazino Hexapro! Dacă ai vrut vreodată să participi la un joc de poker intens cu șanse de a câștiga premii considerabile, atunci a venit momentul tău! În următorul articol vei afla tot ce ai nevoie pentru a intra cât mai repede în joc. Pe lângă asta, pe site-ul nostru poți afla despre ce pachetul bonus de bun venit Vlad Cazino. Ca și jucătorii noi să se distreze din prima.

vlad cazino logo
Bonus Cu Depunere

Până La 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite CASH

Vlad Cazino HexaPro – Ce e mai exact?

Probabil că te întrebi „Ce mai e și Vlad Cazino HexaPro? N-am auzit.” Ei bine, să știi că îți aducem vești foarte interesante. HexaPro este un nou serviciu de jackpot poker, unde vei concura împotriva altor doi jucători pentru a câștiga întregul fond de premiere. 

Aspectul cel mai interesant al jocului este că poți avea șansa să câștigi sume mari fără a ține cont de valoarea mizei depuse. Banii pe care îi mizezi sunt înmulțiți atunci când câștigi. Vei ști de câte ori se vor înmulți (chiar și de 1000x) doar la final.

Diferența dintre Vlad Cazino jackpot poker și alte tipuri de joc este viteza și intensitatea fiecărei runde. Unde un meci standard de poker poate dura chiar și jumătate de oră, o rundă de HexaPro nu durează mai mult de 5 minute. Pe lângă asta, viteza jocului e determinată de suma mizelor. Deci, dacă abia ai început, iar mizele sunt mici, nu va dura mult până ce mizele vor crește și distracția odată cu ele. 

Iar tu poți intra în joc Vlad Cazino HexaPro cu orice miză dorești, premiul continuând să crească pe parcursul jocului. Deci, poți să fii așezat la o masă cu premii de 100.000 € fără să fi știut, chiar dacă tu ai depus o sumă de 10 €.

Cum intru într-un joc Jackpot Poker Vlad Cazino?

Ei bine, să începi o rundă de Vlad Cazino HexaPro e la fel de simplu ca un joc cu prietenii, poate chiar și mai și. Totul a fost optimizat pentru a oferi o experiență cât mai ușoară și mai rapidă de joc. Chiar și procesul de intrare. Trebuie doar să urmezi acești pași:

 1. Mai întâi, intri pe Vlad Cazino online, la secțiunea Jackpot Poker;
 2. Lansezi jocul;
 3. Îți scrii numele de utilizator și selectezi un buy-in Vlad Cazino;
 4. Apeși pe jeton;
 5. Te distrezi!

Vlad Cazino Poker HexaPro – cum se joacă?

După cum am amintit și în secțiunea anterioară, Vlad Cazino HexaPro este un joc pe structură standard Texas Hold`Em. Deci, un joc de HexaPro Vlad Cazino va decurge cam așa:

 • Fiecare jucător primește câte două cărți și 500 de jetoane. 
 • Apoi, fiecare poate să parieze sau să renunțe la mână (în funcție de cărțile primite).
 • După care, sunt puse pe masă trei cărți și urmează încă o rundă de pariuri. 
 • Este adăugată încă o carte și urmează iar o rundă de pariere.
 • La final este adăugată ultima carte și jucătorii au o ultimă șansă de a mări miza.
 • Câștigătorul este stabilit de cea mai bună mână posibilă formată din cinci cărți.

Ce mai e de știut pentru Vlad Cazino HexaPro?

Înainte să pleci la distracție cu Vlad Cazino HexaPro și să îți strângi câștigurile, ar mai fi câteva lucruri de spus. Noi dorim ca tu să ai o experiență cât mai completă, așa că aici îți vom prezenta niște detalii care credem că te vor ajuta:

 • Aceste premii HexaPro Vlad Cazino sunt decise printr-o loterie la începutul fiecărui joc și poți ajunge să joci pentru o sumă egală cu până la 1.000 de ori valoarea buy-inului.
 • Multiplicatorii cresc cu fiecare miză depusă într-o rundă de Vlad Cazino HexaPro, iar dacă acesta este de cel mult 10x, câștigătorul primește tot premiul. De exemplu, dacă ai selectat un buy-in de 10 €, iar multiplicatorul este de 10x, vei câștiga 100 €.
 • Dar dacă multiplicatorul este de cel puțin 25x, 80% din premiu ajunge la jucătorul de pe primul loc, 12% la locul doi și 8% la locul trei. Să zicem că buy-inul tău a fost de 15€. Suma pe care ai câștigat-o s-a înmulțit de 25x, deci 80% va ajunge la tine. Dacă premiul rundei a fost de 375€, atunci 300€ vor ajunge direct la tine.

Concluzii

Acum că ești gata de o rundă de Vlad Cazino HexaPro, nu mai avem decât să-ți urmăm jocuri multe și plăcute! Înainte să pleci, nu uita că pe lângă noi anunțuri și jocuri de păcănele, îți punem la dispoziție și alte oferte speciale de cazino online. Toate pot să îți aducă surse noi de distracții și oportunități de câștig.