turnee Winbet

Turnee Winbet

3 oct. 2022

Dacă îți plac păcănelele, astăzi îți împărtășim câte ceva despre promoțiile cu turnee Winbet. Te distrezi la acest casino cu sloturi și câștigi premii incredibile! Când participi la un turneu ești practic într-un concurs. Deci, dacă ai un spirit competitiv, Winbet a pregătit ceva special pentru tine.

Pachet de bun venit dublu

Până la 1000 RON + 100 Free Spins fără rulaj

Pune mâna pe un bonus dublu de bun venit și ia până la 1000 RON extra! La a doua depunere mai ai parte și de 100 rotiri gratuite Winbet fără condiții de rulaj.

Profită acum
jocpacanele noroc

Dacă nu ai încă un cont Winbet, dar vrei să te bucuri de premii turneu Winbet, atunci e vremea să te înregistrezi. În plus, odată înregistrat, te bucuri de bonusul de bun venit pentru și mai multă distracție la păcănele. Dă click pe Profită acum din caseta de mai sus pentru a vedea oferta de bun venit!

Turnee Winbet – ce sunt?

Cum îți spuneam mai devreme, termenul de turnee Winbet înseamnă, în primul rând, competiție. Dar competiția nu constă în cine câștigă mai mult, ci în cine se joacă mai mult. Practic, va trebui să joci păcănelele eligibile într-un turneu, pe o miză minimă pe care o stabilește operatorul.

În funcție de asta vei primi puncte cu care vei concura și vei urca în topul de jucători. Totuși, să ai în vedere că doar câteva păcănele Winbet vor fi participante, în funcție de promoție. Așa că urmărește cu atenție pagina ofertei pe care o vrei ca să te asiguri că strângi puncte la slotul corect!

Winbet turnee – tipuri de turnee

Spre exemplu, cazinoul organizează și turnee la sport unde câștigi puncte atunci când plasezi un bilet cu o miză și cotă care sunt impuse de operator. Detaliile specifice le vei găsi în pagina cu turnee sport Winbet.

Ți-am prezentat prima dată ce înseamnă promoțiile cu turnee Winbet și ne-am referit strict la păcănele. Totuși, operatorul organizează și alte tipuri de turnee, unde vei fi premiat tot dacă strângi suficiente puncte.

O altă variantă de turnee Winbet este cea din categoria de Cazino Live. Totul funcționează cam la fel – trebuie doar să plasezi pariuri și să strângi puncte pentru a concura la primele locuri din top. Bineînțeles, și aici te așteaptă premii grozave. Deci joci ruletă live sau blackjack, acumulezi puncte și urci în clasament, către un premiu cât mai mare!

Turnee Winbet – cum participi?

Să joci la turnee Winbet cu păcănele e foarte simplu. Ai de parcurs 3 pași foarte lejeri și ești deja gata să concurezi împotriva celorlalți jucători.

Ofertă specială

Turneu Winbet cu mii de premii

Înscrie-te la cel mai tare turneu Winbet și joacă la păcănelele participante! Fiecare rotire îți aduce puncte care te ajută să ajungi în topul clasamentului pentru super premii.

Profită acum
jocpacanele noroc

Apasă pe „Profită acum”

Apasă butonul portocaliu pentru a ajunge cât mai rapid la ofertă. Vei fi redirecționat direct pe pagina cu turneu Winbet.

Înscrie-te la concurs

Alege tipul de turneu la care vrei să participi (păcănele, cazino live sau pariuri sportive) și apasă pe „Joacă Acum”.

Distrează-te

Joacă-te ce-ți place mai mult și adună cât mai multe puncte. Odată ce te-ai înscris, rămâne doar să lupți pentru locul tău în clasament!

Cum ți-am promis, pașii sunt extrem de ușori. Acum că te-am făcut curios, hai în secțiunea următoare ca să vezi ce de premii se acordă de obicei la turnee Winbet! Cu siguranță o să vrei să participi.

Premii turnee Winbet

Când participi la turnee Winbet scopul principal este să te distrezi. Cu toate astea, nu e singurul obiectiv. Și premiile reprezintă o motivație bună pentru care te poți înscrie la un turneu, de orice tip ar fi acesta.

Știi deja ce presupune acest fel de promoție, dar cum se stabilește câștigătorul? Ei bine, jucătorii care participă ajung în clasamentul din pagina ofertei. Acolo, lista arată numele participantului și ce scor are acesta. Nu-ți face griji! Numele va fi întotdeauna cenzurat. Dacă oferta pune la bătaie 25 de premii, lista va avea 25 de locuri pentru care jucătorii vor concura.

De obicei, fie că vorbim de turnee Winbet la păcănele, cazino live sau pariuri sportive, premiile vor consta în bani bonus, cash sau rotiri gratuite. Ca să înțelegi mai bine cum funcționează premiile, îți vom prezenta o ofertă de turneu Winbet.

Regulament turnee Winbet – exemplu de promoție

Promoția tip turnee Winbet Cazino pe care dorim să ți-o prezentăm se numește EGT MANIA. Aici operatorul pune la bătaie 100 de premii care valorează în total 25.000 RON și 4.500 de rotiri gratuite. Este disponibilă în prima săptămână a fiecărei luni și va fi disponibilă până în August.

Ca să câștigi trebuie să joci sloturile participante la acest turneu Winbet și să strângi cât mai multe puncte. Punctele se vor calcula în funcție de valoarea unei rotiri. Cu cât este mai mare, cu atât îți va fi mai ușor să aduni punctele. Iată câte puncte poți să primești în funcție de miza ta!

  • 4 RON – primești 1 punct
  • 8 RON – primești 2 puncte
  • 20 RON – primești 5 puncte
  • 50 RON – primești 10 puncte
  • Peste 50 RON – primești 20 de puncte

Dacă ești de mai mult timp pe Joc Păcănele, poți observa că cele mai multe jocuri ca la aparate participante la acest turneu Winbet se găsesc și la noi, unde le poți juca pe gratis. De exemplu, joci 20 Burning Hot demo, care are un RTP de 95,88%.

Concluzii

Așadar, dacă tot ești un iubitor adevărat de păcănele, de ce să nu participi și la turnee Winbet? Te distrezi cum știi tu mai bine și aduni puncte pentru premii incredibile în bani sau rotiri. Odată ce ai ajuns pe lista câștigătorilor, menține-ți poziția în clasament și curând premiul va ajunge în contul tău. Mult succes!