SuperLiga Superbet

SuperLiga Superbet

18 nov. 2022

SuperLiga Superbet înseamnă super evenimente, super cote și super bonusuri. În continuare, îți vom prezenta o promoție de care te poți bucura în fiecare etapă din SuperLigă. Premiile constau în bonusuri de bun venit și Free Bet-uri. Dacă vrei să știi mai multe, rămâi cu noi până la capăt și-ți vom da toate detaliile necesare!

SuperLiga

500 RON + 23 RON Free Bet

Înregistrează-te și ia un mare bonus sport de 500 RON, apoi pariază la Campionatul Mondial 2022 și revendică Free Bet-uri de 23 RON!

Profită Acum
jocpacanele noroc

SuperLiga Superbet – cum participi?

Probabil că știi deja că pentru orice bonus, inclusiv pentru SuperLiga Superbet, ai nevoie de un cont de utilizator. Dacă ești începător, nu-ți face griji! Suntem aici pentru tine. Ca să-ți deschizi un cont, urmează pașii de înregistrare Superbet din articolul ghid pe care ți l-am pregătit!

Durează maxim 5 minute, iar după ce ai terminat tot procesul, nu numai că ești gata să iei un bonus SuperLiga, ci vei deschide tărâmul a zeci de promoții Superbet săptămânale sau chiar lunare.

Ok, cam atât cu introducerea, hai să trecem la subiect și să vedem care este promoția și cum o revendici!

SuperLiga – Ce primești și cum revendici?

SuperLiga Superbet îți aduce nu unul, ci două premii. Urmează pașii de mai jos pentru a beneficia un bonus de până la 500 RON și un Free Bet de 23 RON!

Pasul 1

Dă click pe „Profită acum”. Butonul portocaliu te va trimite rapid la pagina ofertei Cupa Mondială Unibet 500000 RON.

Pasul 2

Fă-ți cont nou. Completează formularul de înregistrare cu datele tale reale și efectuează prima ta depunere la casino.

Pasul 3

Plasează un bilet. Pariază 22 RON pe evenimente sportive pre-meci sau live și primești Free Bet SuperLiga Superbet.

Etapele sunt simple, dar dacă ai nevoie de mai mult ajutor, poți oricând să arunci o privire pe ghidul de depunere și retragere Superbet. Ca să înțelegi și mai bine promoția, aceasta este, mai exact, un bonus de bun venit dedicat secțiunii de pariuri sportive. Se adresează utilizatorilor care nu și-au deschis încă un cont, iar aceștia pot lua cei 500 RON SuperLiga Superbet la efectuarea a 3 depuneri.

Dacă vrei mai multe informații despre bonus Superbet Sport ai, de asemenea, un articol care să te ajute.

Superbet Free Bet de 23 RON

Cel de-al doilea premiu al promoției este, așa cum am menționat mai sus, un Free Bet 23 RON Superbet. Ce trebuie să faci ca să-l iei? Păi e la fel de ușor ca până acum. Faci un bilet în secțiunea de sport pre-meci sau live cu unul sau mai multe evenimente și te asiguri că ai o cotă minimă de 1.60. Setezi miza de 22 RON și plasezi biletul, apoi aștepți validarea lui. Vei primi instant un Free Bet de 23 RON pe care trebuie să-l accepți în primele 24 de ore de la creditare.

Poți lua câte un Free Bet SuperLiga Superbet în fiecare etapă, deci, ai în total 30 de pariuri gratuite.

Ce trebuie să mai știi despre SuperLiga Superbet?

Bonusul de bun venit SuperLiga Superbet este perfect fie că ești începător, fie că ești un pasionat de pariurile sportive. Totuși, mai avem câte ceva de menționat legat de această promoție. Sunt lucruri de care trebuie să ții cont acum, iar unele sfaturi îți vor fi de folos și la viitoarele promoții:

  • Pariul Free Bet 23 lei Superbet are condiții de rulaj x1. Dacă biletul este câștigător, rulajul se consideră îndeplinit;
  • Poți paria doar pe meciuri din Superligă (prima ligă de fotbal a României). Evenimente precum Champions League sau Campionatul Mondial nu sunt luate în calcul;
  • Și bonusul de 500 RON are condiții de rulaj x6. Vezi mai multe informații în articolul ghid de mai sus;
  • Folosește aplicația Superbet și asigură-te că este actualizată! Este rapidă, intuitivă și cel mai important, poți paria oriunde ai fi. 
  • Citește întotdeauna termenii și condițiile promoțiilor la care participi!

Concluzii

SuperLiga Superbet dă startul etapelor din prima ligă de fotbal a României și te răsplătește cu 30 de pariuri Free Bet și 500 RON bonus. Dacă ești utilizator nou, te poți bucura de acestea imediat ce te înregistrezi. Noi credem că merită, mai ales pentru că ai condiții minime de rulaj. Nu mai sta pe gânduri și încearcă-ți norocul mizând pe unul dintre cele mai populare sporturi!