Spins Odyssey Pokerstars

Spins Odyssey Pokerstars

  iulie 15, 2023

Cine poate rata ocazia de a primi noi rotiri gratuite cu Spins Odyssey Pokerstars? Nimeni, pentru că oferta este prea bună și nici nu implică mult efort pentru a te putea distra cu acele runde gratis. Așa că fii pe fază, pentru că suntem pregătiți să îți dăm toate detaliile despre cum să revendici aceste promoții Pokerstars, ce vei primi și altele. Ești gata?

logo pokerstars romania
Bonus Cu Depunere

100% Bonus Până La 2000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Spins Odyssey Pokerstars – oferta cu rotiri gratuite

Spins Odyssey Pokerstars este o promoție ce se desfășoară pe o perioadă limitată de timp, dar care va fi mai multe decât suficientă ca să te bucuri din plin de ceea ce are de oferit. Vorbim despre un an de zile, mai exact, de pe 25 Iunie 2023 până pe 23 Iunie 2024. 

Cu toate acestea, Spins Odyssey are loc numai duminica, deci finalul fiecărei săptămâni este momentul când trebuie să dai totul. Ba chiar vei putea profita de această ofertă Pokerstars rotiri gratuite de maximum 5 ori în fiecare duminică. Și vei vedea la sfârșitul zilei cum s-au adunat câștigurile frumos în contul tău. 

Despre câștiguri îți vom spune mai multe în secțiunea următoare. Până atunci, trebuie să știi că pentru a putea lua parte la această ofertă Spins Odyssey Pokerstars trebuie să ai deja un cont verificat și activ la cazino. Dar dacă nu ai încă unul, nu e problemă! Procesul de înregistrare Pokerstars e super rapid, așa că vei trece repede de el și vei ajunge imediat să revendici și promoția pe care ți-o prezentăm azi.

Spins Odyssey rotiri gratuite

După cum îți poți da seama și din denumirea promoției, Spins Odyssey Pokerstars, vei avea parte de rotiri gratuite drept premii. Și cui nu-i plac rotirile gratuite, să fim serioși?! Mai ales că aceste runde nu vor fi numai la un singur joc de păcănele, ci vei avea de unde alege. Rotirile gratuite pe care le primești vor putea fi folosite la:

 • Tomb of Ra Classic;
 • Sticky Fruits Classic;
 • Stars Wheel;
 • Reelin Hot Hot Hot;
 • Blitz Joker;
 • Big Blue Bounty;
 • Goddessy Gold. 

După cum vezi, jocurile sunt super diverse, deci vor mulțumi gusturile tuturor.

Duminica ai șansa să deblochezi de 5 ori câte un cufăr cu 20 de rotiri gratuite, jucând la păcănele. Așadar, în total vei avea 100 de rotiri gratuite la fiecare final de săptămână. Nu ai cum să închei mai bine decât cu Spins Odyssey Pokerstars!

Cum participi la Pokerstars Spins Odyssey?

Ca să iei parte la Spins Odyssey Pokerstars este foarte ușor și după cum ți-am zis deja, implică deținerea unui cont verificat și activ. Dacă îndeplinești această cerință, atunci poți vedea în continuare care sunt ceilalți pași pe care îi vei avea de urmat. 

1
Mergi la cazino

Cea mai ușoară metodă de a ajunge la cazino este să dai click pe butonul pe care ți l-am pus la dispoziție puțin mai sus. Acesta te direcționează direct către operator.

2
Înscrie-te

Mergi în secțiunea cu sloturi, alege ce vrei să joci și înscrie-te la provocare prin intermediul ferestrei care-ți va apărea.

3
Joacă păcănele

Ce va trebui să faci pentru a finaliza o provocare este să joci păcănele pe bani, mai exact, pariind 200 RON. Astfel, vei declanșa un cufăr cu 20 de rotiri gratuite.

Provocare Spins Odyssey – alte detalii necesare

Acum, deși suntem pe finalul acestui articol dedicat promoției Spins Odyssey Pokerstars, încă mai avem câteva informații de menționat. Și crede-ne că sunt detalii pe care trebuie neapărat să le cunoști. Asta dacă nu vrei să întâmpini probleme în revendicarea bonusului. Așa că, hai să vedem despre ce e vorba!

 • Jucătorii primesc câte 20 de rotiri gratuite pentru fiecare 200 RON pariați la sloturi.
 • Recompensa maximă pe care un jucător o poate primi este de 100 de rotiri gratuite per săptămână.
 • Fiecare rotire gratuită va acorda un pariu de 0,50 lei.
 • Rotirile gratuite expiră în 48 de ore după ce au fost depuse în cont.
 • După expirare, toate rotirile rămase şi câştigurile în aşteptare vor fi pierdute.
 • Rotirile gratuite primite nu pot fi schimbate pentru cash sau rotiri gratuite în alte jocuri.
 • Câştigurile din rotiri gratuite vor fi plătite după ce s-au jucat toate rotirile şi vor fi acordate sub formă de cash fără restricţii de retragere şi fără condiţii de pariere.

Concluzii

Cu Spins Odyssey Pokerstars nu te vei plictisi timp de un an, pentru că vei avea oportunități de joc în fiecare duminică. Și nu numai, pentru că rotirile gratuite pe care le primești pot fi jucate și după. Dar ai grijă totuși să nu treacă prea mult timp! Așa că începi sezonul acesta de vară în mare stil și începi vara viitoare tot în același fel cu Spins Odyssey Pokerstars. Mult succes!