rotiri gratuite winmasters

Cum iei rotiri gratuite Winmasters Casino?

  martie 21, 2022

Promoțiile cu rotiri gratuite Winmasters preferatele iubitorilor de păcănele. Cu aceste oferte poți să joci păcănele gratis la cazino și să câștigi pe bune. Sună bine? Atunci, citește în continuare! Vom prezenta toate ofertele de acest tip valabile acum, avantajele lor și cum profiți de ele.

winmasters

Promoții cu Rotiri Gratuite Winmasters

Este interesant să urmărești și să te bucuri de oferte cu rotiri gratuite Winmasters. În fond, au fost concepute pentru a-i convinge pe cei ce joacă super păcănele să fie mai activi. În majoritatea cazurilor, rundele gratuite se adresează anumitor jocuri, pentru a le descoperi. Vei vedea exact despre ce păcănele Winmasters în pagina ofertei, când profiți de ea. 

Rotiri gratuite Winmasters: informații generale

Promoțiile cu rotiri gratuite Winmasters sunt acele oferte care îți permit să joci gratuit la cazino. Adică joci păcănele pe banii cazinoului, iar orice câștigi sunt banii tăi. Ai putea spune că e chiar un scenariu ideal. Ei bine, chiar este, și chiar de asta sunt atât de populare. 

Ofertele cu free spins Winmasters sunt peste tot. Poți profita de ele revendicând pachetul de bun venit, dar și când te distrezi cu ofertele speciale. Și la acest cazino ai oferte speciale în fiecare zi a săptămânii!

Vom vorbi și despre ce promoții cu rotiri gratuite Winmasters sunt disponibile, într-o altă parte a articolului. Dar, până să ajungem acolo, vrem să-ți prezentăm motivele pentru care să profiți de ele. Hai să vedem! 

Rotiri gratuite Winmasters: avantaje

Să profiți de rotiri gratuite Winmasters e foarte avantajos, dar probabil intuiai asta deja. Ei bine, noi o să-ți prezentăm, în continuare, mai multe motive pentru care să te bucuri de aceste oferte. Să începem!

  • Cu o mică depunere poți face o mare retragere. Câteodată chiar fără depunere! Folosind rotiri Winmasters ai șanse chiar la un jackpot, dacă joci slotul potrivit. 
  • Promoțiile cu rotiri gratuite Winmasters îți aduc în vizor noi jocuri. Promoțiile de acest tip sunt, de regulă, disponibile doar pentru jocuri de păcănele distincte. Astfel, poți descoperi adevărate comori.
  • Dacă ai nevoie de ajutor în revendicarea lor, atunci echipa de contact Winmasters îți stă la dispoziție mereu.
  • Poți să testezi șansele tale de câștig la cazino fără să scoți vreun ban din buzunar. 

Rotiri gratuite Winmasters: cu sau fără depunere?

Felul în care activezi promoțiile cu rotiri gratuite Winmasters poate să difere. De cele mai multe ori, jucătorii le clasifică după nevoia de depunere. Dacă trebuie dai bani ca să iei rotirile, atunci ele sunt cu depunere. Dacă nu, atunci sunt fără. Ei bine, la cazinoul de care vorbim astăzi le găsești pe amândouă. Hai să le descoperim! 

Winmasters rotiri gratuite cu depunere – bonusul de bun venit

Una din cele mai căutate promoții cu rotiri gratuite Winmasters este bonusul de bun venit. E valabil doar jucătorilor noi, ce își fac acum cont și depun prima dată. Ei vor primi 100% până la 1000 RON și 150 de rotiri gratis. Pentru a activa pachetul, e necesar să introduci codul „bonuscazino” la depunere.

Odată ce ai luat bonusul și ai folosit free spin-urile, ești liber să te bucuri de ofertele speciale. Hai să vedem care sunt acestea!

Oferte rotiri gratuite Winmasters – câteva exemple

  • Breakfast Spins – dacă depui minim 100 RON de luni până vineri (în intervalul 9 – 11) folosind codul BREAKFAST, atunci primești 100% bonus și 20 rotiri gratuite Winmasters la Spicy Fruits.
  • Ladies Night – primești 20 de rotiri ca să te joci 8 Flowers păcănele gratis. Tot ce trebuie să faci este să joci minim 250 RON la jocurile cu tematica Ladies Special (le găsești în pagina ofertei).
  • Brunch Spins – ai posibilitatea de a primi un bonus de 100% și 20 rotiri gratuite Winmasters la Fire Joker Freeze. Ce trebuie să faci este o depunere de minim 100 RON sâmbătă și duminică, folosind codul BRUNCH (între orele 11 -13).
  • Magic Tuesdays – te așteaptă 15 free spins la Enchanted Crystals, dacă joci 250 RON la păcănelele cu tematică magică în ziua de marți.
  • Happy Hours – pentru această ofertă trebuie să depui minim 250 RON cu codul HAPPY-50, în fiecare Luni, Miercuri și Vineri (între 21:00 – 23:59). Te vei alege cu 100 rotiri gratis la Super 7s.

Acestea au fost doar câteva exemple de oferte cu rotiri gratuite Winmasters pentru care trebuie să depui. Operatorul are mai multe promoții, dar am fi lungit mult prea mult articolul dacă le prezentam pe toate. Hai să trecem la ce te interesează cu adevărat, ofertele fără depunere!

Winmasters rotiri gratuite fără depunere

Pe lângă ofertele de mai sus, mai sunt și câteva oferte cu rotiri gratuite Winmasters fără depunere. Sunt mai puține exemple, sunt cu adevărat atractive. În cele ce urmează îți spune exact care sunt acestea, ce premii îți aduc și ce trebuie să faci pentru a profita de ele. Hai să vedem!

Free Spins Weekend

Primul nostru exemplu de ofertă cu rotiri gratuite Winmasters fără depunere se numește Free Spins Weekend. Totuși, partea cea mai interesantă la ofertă nu este că se desfășoară în weekend. Cel mai interesant este că tot ce trebuie să faci tu este că deschizi jocul de păcănele Rise of Merlin în timpul zilelor de sâmbătă și duminică.

Apoi, vei primi automat 5 rotiri fără depunere Winmasters la slotul pe care numai ce l-ai deschis. Atât de simplu!

Log’n Spin!

Următoarea ofertă cu rotiri gratuite Winmasters fără depunere se numește Log’n Spin. Pare un nume destul de ciudat, așa-i? Ei bine, el definește foarte bine mecanismul promoției! Ce trebuie să faci este să te loghezi în cont, în zilele de marți și joi, apoi să deschizi jocul Fruits and 777’s. 

Apoi, vei primi automat 10 Winmasters rotiri gratuite fără depunere la acest joc. Deci, doar intri în cont și apoi dai o rotire la păcănele. De aici vine și numele de Log’n Spin.

Concluzie

Promoțiile cu rotiri gratuite Winmasters actuale sunt variate, pentru toate gusturile. Ai la dispoziție o mulțime de feluri prin care să joci păcănele gratis la cazino, de la bonusul pentru creare cont Winmasters la oferte speciale zilnice. Ce promoții revendici rămâne alegerea ta. Noi îți urăm mult noroc și distracție plăcută!