promoții de Crăciun Vlad Cazino

Promoții de Crăciun Vlad Cazino 2023

  decembrie 5, 2023

Autor: Diana

Actualizat: 11 decembrie 2023

Vlad Cazino este operatorul tău preferat de jocuri de noroc? Ei bine, și în această iarnă ți-a pregătit super oferte! Poți să participi la oricare dorești, dacă ai cont la acest cazino. În caz că nu ți-ai făcut unul, poți trece chiar acum prin procesul de înregistrare și lua apoi oferta de bun venit. Despre ce bonus Vlad Cazino poți revendica dacă ești jucător nou am scris într-un articol pe blog. Poți da click pe link pentru a descoperi mai multe.

vlad cazino logo

Promoții de Crăciun de la Vampiraș

Pe această pagină vom discuta pe larg despre gama de promoții de Crăciun Vlad Cazino. Vom actualiza frecvent informația, pentru a-ți oferi detalii cât mai clare. Vei ști ce poți primi de la cazino și care sunt condițiile. Te așteptăm ori de câte ori dorești să vezi ce-a mai pregătit super vampirul pentru jucătorii săi!

Promoții de Crăciun Vlad Cazino – ce tipuri de oferte pot exista?

Seria de promoții de Crăciun Vlad Cazino diferă de la un an la altul. Totuși, un lucru rămâne constant: ofertele din această perioadă a anului sunt blanao. Cazinoul concepe campanii super tari, cu premii pe măsura așteptărilor noastre. Aceste premii pot fi în bani bonus, bani gratis, rotiri, tichete sau chiar cadouri fizice. Depinde de zi și depinde de tipul promoției!

Cert este că va exista diversitate. Și că vei putea juca alături de Vlăduț păcănelele preferate la orice oră din zi. Ai multe sloturi faine pe platforma acestui operator. De exemplu, ai jocuri de la Play N Go, Pragmatic și Amusnet. Sunt și alți provideri prezenți pe site, dintre care mai menționăm: Relax Gaming, NetEnt, Novomatic, Gamomat, BF Games, Blueprint etc. Poți găsi promoții Vlad Cazino mai mereu la aparate super tari!

Ține cont

Înainte de a revendica o promoție Vlad Cazino de Crăciun, citește-i cu atenție Termenii și Condițiile. Vei vedea că unele nu au deloc cerințe de rulaj, iar cele ce au, au condiții simplu de îndeplinit.

Turneul Magic de 250.000 RON

Una dintre cele mai tari promoții de Crăciun Vlad Cazino este Turneul Magic. Vampirașul și Moș Crăciun ți-au pregătit 500 de cadouri, sub forma de premii cash. Valoarea totală a acestora este de 250.000 de lei și sunt cash! Adică nu trebuie să faci rulaj.

Ce presupune această promoție de Crăciun Vlad Cazino? Păi, trebuie să joci runde de minim 2 RON la păcănele, începând cu 4 decembrie 2023. Promoția nu ține mult, ci doar până pe 10 decembrie. Primii 500 de jucători cu cele mai mari câștiguri în 20 de runde consecutive vor împărți fondu de care îți spuneam mai devreme. Punctele se calculează așa: (Câștig/Miză) x 100 = Punctele ( pe care le vezi, apropo, in clasamentul de pe pagina promoției). Dă click pe butonul „Profită acum” ca să vezi mai multe detalii!

Turneul Dream Drop cu 2500.000 RON

O altă promoție de Crăciun Vlad Cazino este turneul Dream Drop. Este pe cât se poate de generoasă, oferind premii la 1000 de jucători. Acestea sunt cash, deci fără rulaj, iar asta nu e tot! Se vor mai da și alte 10 premii Hotspot, de 2000 de lei – se acordă aleatoriu.

În intervalul 4 – 10 decembrie 2023, poți participa jucând la păcănele și vei aduna puncte pentru a te clasa cât mai sus în clasament. Primii 1000 de jucători cu cel mai mare raport câștig/pariu în peste 200 de runde vor împărți fondul de 250.000 de lei. Cel de pe locul 1 se va putea bucura de 10.000 RON.

Cum se calculează punctajul

Raportul câștig/pariu este tradus în puncte. Dacă ai câștigat 50 de lei într-o rundă cu miza de 5 lei, atunci vei împărți câștigul la miză și vei avea 10 puncte. 50:5=10

1.000.000 RON la Holiday Spins Splash

Holiday Spin Splash este a treia promoție de Crăciun Vlad Cazino de anul ăsta. Săptămânal se vor acorda premii în valoare de 1 milion de lei, iar valoarea totală a premiile pe întreaga durată a campaniei este de 5.000.000 RON. Ca să participi trebuie să joci la sloturile eligibile. Aceste runde pot declanșa un premiu aleatoriu. Uite mai jos tabelul cu premiile posibile:

Număr de premiiPremiu
300050 de rotiri gratuite
800020 de rotiri gratuite
900010 rotiri gratuite

Prima săptămână din promoție începe pe 5 decembrie și ține până pe 12, dar nu este sfârșitul! Campania durează mult mai mult, deci vei avea timp suficient să câștigi premii atunci când joci păcănele Pragmatic Play.

Premii surpriză Yggdrasil de 700.000 RON

Ultima din seria de promoții de Crăciun Vlad Cazino vine cu premii surpriză de până la 700.000 RON. Banii sunt cash, iar cadourile pot ajunge până la 50.000 RON. În total, vor fi premiați 1.400 de jucători care aleg să se distreze cu Vlăduț în perioada 7 – 27 decembrie 2023.

ȘTIAI CĂ

Fiecare jucător care alege să participe la promoția cu Premii Surpriză Yggdrasil poate primi mai mult de un premiu aleatoriu în timpul campaniei.

Tot ce trebuie să faci ca să iei parte la competiția aceasta de Crăciun este să deschizi unul din sloturile selectate (Vikings go Berzerk, Valley of the Gods, Multifly!) și să optezi pentru participarea la promoție. Premiile vor fi acordate aleatoriu la oricare dintre păcănelele de mai sus pe care le joci. Cu toate acestea, există 3 premii mai mari, dintre care cel puțin unul va fi acordat spre finalul campaniei.

Concluzii

Seria de promoții de Crăciun Vlad Cazino este una atractivă. Dacă îți rezervi puțin timp pentru a cerceta secțiunea noastră de blog, vei descoperi și alte campanii promoționale, tot de la cazinouri de top din România. Alege ce îți place! Și nu uita că la noi găsești o gamă largă de păcănele gratuite, pe care să le joci oricând și de oriunde. Chiar dacă este o perioadă aglomerată, facem tot posibilul să adăugăm pe Joc Păcănele noi jocuri free. Distracție plăcută și sărbători așa cum îți dorești!

Autor