Pokerstars VR

Pokerstars VR – ține pasul cu tehnologia!

  octombrie 20, 2022

Ține pasul cu tehnologia și distrează-te cu Pokerstars VR pentru experiențe unice și realiste! În cele ce urmează o să-ți prezentăm aplicația operatorului și tot ce are de oferit aceasta pentru distracție maximă în realitatea virtuală. Spre deosebire de clasicul poker Pokerstars, versiunea VR îți oferă un alt fel de interacțiune. Totul devine mai real și practic pentru că vei fi prins într-o realitate aparte, dedicată jucătorilor de poker.

Pokerstars VR: ce poți face aici?

La Pokerstars VR faci cunoștință cu cel mai distractiv mediu de a juca poker. Poți să joci împotriva jucătorilor din toată lumea, iar pe masă poți aduce o infinitate de jucării, pariuri sau accesorii interactive. Avantajul la jocul de poker VR Pokerstars vine de la realismul pe care îl prezintă mediul virtual. Poți citi cu ușurință adversarii tăi după limbajul corpului, exact ca într-un joc real.

VR Pokerstars promite că pokerul online va fi privit complet diferit după ce încerci această platformă. Îți poți provoca prietenii la jocuri clasice de Texas Hold’em sau poți juca împotriva membrilor Team PokerStars Pro. De asemenea, ai posibilitatea de a juca cu streameri de păcănele de pe Twitch, dacă vrei să duci toată experiența la un alt nivel.

Jocuri Pokerstars Virtual Reality: de ce ai nevoie?

Universul Pokerstars VR te va introduce într-o lume excelentă, în care scopul principal este senzația. Odată ce ai ajuns acolo, toate simțurile îți vor fi puse în mișcare. Dar până să trăiești într-o lume ruptă de realitate și, în același timp, cât se pare de reală, vei avea nevoie de două lucruri.

În primul rând, trebuie neapărat să ai un cont Pokerstars pe care să te loghezi când vrei să intri în lumea virtuală. Dacă nu ai unul încă, atunci treci prin pașii de înregistrare pe care ți i-am pregătit în articolul ghid de mai sus. Și dacă tot ești pe care să-ți deschizi contul, ia și promoția Pokerstars bonus de bun venit!

Și în al doilea rând, vei avea nevoie de un echipament care să te ajute în trecerea din realitate în lumea de jocuri Pokerstars VR. Ai două variante privind accesoriile necesare, așa că ai de unde alege:

  • Oculus Rift
  • HTC Vive

Așadar, alege una dintre aceste două perechi de ochelari. Iar odată ce îi pui pe cap, vei fi transportat la mesele VR Pokerstars. Poți descărca aplicația din Oculus Store, Steam sau Viveport.

Pokerstars VR: ce îți oferă acest mediu?

Dacă ai mai experimentat până acum tehnologia realității virtuale, știi deja că întotdeauna este loc de surprize. Lumea virtuală poate lua diferite forme, așa cum vei vedea și la Pokerstars VR. Iar dacă nu ești familiarizat cu acest mediu, experiența ta va fi și mai uimitoare. Hai să vedem câteva plusuri pe care le promite operatorul atunci când te alături universului fantastic!

  • O experiență socială autentică și gratuită;
  • O platformă simplă, intuitivă și captivantă;
  • Distracție unică, deoarece joci împotriva adversarilor reali în jocuri Cash Hold’em;
  • Realism absolut, pentru că totul se desfășoară așa cum e normal (de la cărți, jetoane și până la baloane, pistoale etc.);
  • Roata virtuală ce permite învârtiri zilnice și prin care poți debloca jetoane gratuite;
  • Streaming media integrat.

Pe lângă aceste beneficii Pokerstars VR, nu uita că poți să-ți mărești bankroll-ul cu achiziții de jetoane în joc! De asemenea, poți cumpăra articole adiționale pentru a-ți contura personalitatea. Explorezi această lume în locuri exotice, cum ar fi: Macau 2050, The Monte Carlo Yacht, ‘Showdown Saloon şi multe altele. Ba chiar ai posibilitatea să evadezi în Galaxy Space Station!

Jocuri poker în realitate virtuală Pokerstars – turnee

Pentru și mai multă diversitate în Pokerstars VR participă la turneele organizate, unde distracția pare că nu se mai sfârșește! Dacă te încadrezi cât mai sus în clasamentele săptămânale, vei câștiga zeci de premii în joc, așa că merită încercarea.

Operatorul a pregătit turnee Sit & Go la care poți participa fără o oră de începere stabilă. În schimb, fiecare dintre acestea au un număr predefinit de participanți. Așadar, când locurile sunt ocupate, turneul începe imediat. Numărul de participanți este cuprins între 2 și 990, iar jocul se desfășoară în ambele formate – satelit și cash.

Concluzii

Pokerstars VR este o oportunitate de a experimenta o nouă tehnologie și de a te distra așa cum îți place. Dacă e prima dată când auzi de VR, dar îți plac jocurile de poker, atunci este neapărat să trăiești această experiență. Iar dacă ai mai folosit tehnologia realității virtuale, cu atât mai bine! Îți rămâne doar să instalezi aplicația și să te lași surprins de magia imersiunii. Iar atunci când vrei să te întorci la realitate, nu uita că ai o secțiune întreagă de jocuri Live Casino Pokerstars!