...
Pokerstars $600 bonus

Pokerstars $600 bonus

  ianuarie 11, 2023

Autor: Gabi

Actualizat: 4 mai 2023

Anul 2023 aduce promoții imbatabile, încă de la început. Dacă ești un vânător de oferte, atunci ia de la Pokerstars $600 bonus la prima ta depunere! Acest bonus de bun venit este foarte avantajos, dar și interactiv. Cum adică? Păi, vei intra în posesia lui, numai dacă ești pus pe distracție. Dar nu-ți face griji! Despre asta este articolul, iar noi te vom ajuta să înțelegi totul de la cap la coadă.

Înainte să-ți spunem de cei $600 la prima depunere Pokerstars, trebuie să faci cunoștință cu acest cazino. Pentru asta ți-am pregătit un articol imens cu toate informațiile de care ai avea nevoie, înainte să-ți faci cont. Așadar, te invităm să citești această recenzie Pokerstars!

logo pokerstars romania
Bonus la prima depunere

Bonus 100% până la $600

Cod Bonus: stars600

Pokerstars $600 bonus – perfect pentru noul an

În primul rând, trebuie să știi că Pokerstars $600 bonus este destinat utilizatorilor care nu sunt înregistrați. Poți beneficia de această ofertă la prima ta depunere în limita a 600 de dolari (cam 2700 RON). Bonusul este unul de 100%, deci suma poate fi dublată dacă îndeplinești condițiile despre care îți vom spune imediat.

În al doilea rând, este foarte important să nu uiți de codul stars600. Doar dacă îl introduci vei putea beneficia de marele bonus. Apropo, suma minimă pe care o poți depune este de $10 (aproximativ 50 RON). În cazul în care faci o depunere mai mică, nu vei mai fi eligibil pentru această promoție.

Dacă crezi că ai nevoie de mai mult ajutor la procesul de înregistrare Pokerstars, uite aici un ghid care te va ajuta!

Pașii de revendicare bonus 600 Pokerstars

Deja ți-am cam spus ce trebuie să faci pentru oferta Pokerstars $600 bonus, dar nu putem să te lăsăm fără pașii exacți. Ca de obicei, simplificăm totul sub forma a 3 etape. Urmează-le întocmai și te vei bucura de bonus în mai puțin de 10 minute!

1
Înregistrează-te

Începe cu butonul „Profită acum”. Acesta te va trimite pe pagina ofertei, de unde vei începe procesul de înregistrare.

2
Depune

Completează formularul de deschidere cont și fă prima ta depunere. Nu uita să introduci codul promoțional stars600!

3
Distrează-te

Începe să joci jocurile tale de poker favorite și colectează-ți premiul. Astfel, vei debloca $600, pas cu pas timp de 4 luni.

Cum funcționează oferta $600 Pokerstars prima depunere?

Față de alte promoții de bun venit, Pokerstars $600 bonus funcționează puțin mai diferit. Dacă îți amintești, la început îți spuneam că este un bonus interactiv, care te provoacă. După ce ai efectuat depunerea, cei $600 nu vor fi în contul tău. Ca să primești acel bonus trebuie să participi la jocuri de poker pe bani reali.

Câștigi 5 puncte de eliberare pentru fiecare $1 pe care îl plătești sub formă de rake sau taxe de turneu. De fiecare dată când ai obținut 75 de puncte de eliberare, vei primi $5 în cont. Așa cum am menționat anterior, ai 4 luni la dispoziție să câștigi toate punctele necesare pentru a debloca bonusul. Iar dacă vrei să vezi ce progres ai, poți verifica în secțiunea Recompensele mele”.

Pokerstars $600 bonus – ce trebuie să mai știi?

Nu treubuie să faci o depunere de $600 pentru a lua Pokerstars $600 bonus din prima. Poți lua înreg bonusul aceste promoții prin maxim 3 depuneri. Atenție! Ca a doua sau a treia depunere să fie considerată eligiblă trebuie să nu fi trecut mai mult de 60 de zile de la depunerea anterioară. De asemenea, este foarte important să nu uiți niciodată de codul stars600. 

Dacă, de exemplu, uiți să introduci codul la a doua depunere nu te vei mai putea înscrie la promoție cu o a treia depunere. Totuși, dacă uiți să introduci codul, mai ai o șansă. Ia legătura cu un agent folosind orice metodă de contact Pokerstars și transmite situația ta. Vei fi soluționat cu siguranță!

Concluzie

Pokerstars $600 bonus poate fi un început perfect pentru anul 2023. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi, să efectuezi o depunere și să nu uiți de codul promoțional. Ai 4 luni la dispoziție să câștigi toate punctele necesare, iar modul prin care bonusul este acordat este foarte interactiv pentru că nu-l primești din prima, ci trebuie să îndeplinești condiția de a te distra. Mult noroc!

Autor