Arena Casa Pariurilor

Află despre Playmaker și Arena Casa Pariurilor!

  octombrie 10, 2023

Autor: Andra

Actualizat: 4 octombrie 2023

Fie că-i iarnă, fie că-i vară, când vrei să pui la pariuri ai nevoie de tot ajutorul din lume. Sigur, în primul rând trebuie să ai la dispoziție evenimente tari, în care să joace echipele tale favorite. Apoi, ai nevoie de cote bune la casa de pariuri la care alegi să te distrezi. Ei bine, azi am ales să vorbim despre Playmaker și Arena Casa Pariurilor tocmai pentru că-s niște condimente de nelipsit din rețeta ta – aia de succes, clar!

Dacă nu ai cont, să știi că procesul de înregistrare Casa Pariurilor este simplu și durează doar câteva minute. Poți lua și un bonus de bun venit, dacă dorești să descoperi mai multe din jocurile operatorului. Există oferte atât la pariuri, cât și la jocuri de casino, cum sunt păcănelele și jocurile live.

Ce este Playmaker Casa Pariurilor?

Începem cu Playmaker Casa Pariurilor, care este o funcție destul de nouă și interesantă. Inițial, aceasta era disponibilă doar pentru evenimentele din categoria fotbal. Dar acum poți să o folosești și pe cele din categoriile baschet și hochei. Această opțiune îți permite să faci bilete mai ușor, adăugând totodată mai multe șanse la victorii. 

Casa Pariurilor Playmaker este o funcție unică, ce îți permite să combini pe un singur bilet până la 10 pariuri din același eveniment. Meciurile eligibile de pe platforma Casa Pariurilor Online au în dreptul lor opțiunea Playmaker. Doar dai click și apoi alegi tipurile de pariuri pe care vrei să le combini pentru extra șanse.

Ce este Arena Casa Pariurilor?

Arena Casa Pariurilor este tot o opțiune pentru jucătorii la pariuri, dacă e să-i zicem așa. Practic, este o pagină specială pe site-ul casei online de pariuri, de unde te poți oricând inspira pentru biletele tale.

În Arena Casa cei mai buni jucători postează des biletele lor. Sunt și din alea norocoase, dar și bilete pierdute la un meci. Poți și tu să arăți pronosticurile tale altora – te bucuri mai mult așa de pasiunea ta. Ești inspirat și îi inspiri pe alții… cam așa s-ar traduce această super opțiune de la Casa Pariurilor. 

Pagina Arena Casa Pariurilor îți permite să ajungi exact la tipurile tale preferate de bilete. Poți folosi filtrul: după atractivitate, miză, cote, inspirații sau tip pariori. Sau poți filtra în funcție de tipul biletului (simplu, sistem, domino) sau valabilitate (se termină azi, mâine, în 1h etc.). Ai și opțiunea de a copia un bilet, dacă ai găsit un preferat. Fiecare bilet are afișate date precum: miza, cote, perioada ș.a.m.d.

Cum te bucuri de funcțiile Casa Pariurilor din app?

Atât Playmaker, cât și Arena Casa Pariurilor sunt disponibile pe site, dar și în app. Aplicația Casa Pariurilor îți poate aduce mult mai multe beneficii decât versiunea de mobile a platformei, pe lângă opțiunile anterior menționate. Citește articolul din link pentru a descoperi mai multe!

Folosești Playmaker Casa Pariurilor din aplicație extrem de ușor. Iar Arena Casa îți va dezvălui cele mai tari bilete la orice oră dorești. Ține minte!

  • App-ul este disponibil pentru Android, pe Google Play;
  • App-ul este disponibil și pentru iOS, în App Store;
  • Există o singură aplicație, valabilă și pentru pariuri, dar și pentru sloturi;
  • Poți consulta mai multe statistici în app, nu doar secțiunea Arena Casa;
  • Poți folosi și funcția match tracker, pentru o experiență și mai tare;
  • Poți folosi în app diverse opțiuni și poți plasa o gamă variată de pariuri.

Și în app găsești Playmaker Casa Pariurilor la fel ca pe site! Deschizi lumea competițiilor tale preferate cu un simplu click pe evenimentele marcate cu bulină. 

Concluzii

Playmaker Casa Pariurilor este ideal dacă ești genul ăla de jucător dornic să testeze cât mai mult. Poate să-ți mărească semnificativ șansele la câștig și, super tare, poate fi folosit și din aplicație, nu doar pe site-ul cazinoului. Arena Casa Pariurilor, pe de altă parte, este locul unde poți să iei mai ușor decizii. Arunci un ochi la ce fac alții și apoi îți faci un bilet cu mai mult potențial. Îți recomandăm să postezi și tu, pentru a fi la rândul tău o sursă de inspirație!

Autor
Andra

Editor