Pariuri live Betfair

Pariuri live Betfair

  octombrie 17, 2022

Astăzi o să-ți povestim despre secțiunea de pariuri live Betfair. Aici poți paria pe echipa sau jucătorul preferat chiar dacă partida a început deja. Alegi cota, setezi miza și plasezi biletul! Este la fel de simplu ca la un pariu pre-meci, doar că o poți face de oriunde, chiar și dacă evenimentul este în desfășurare.

Totul este ușor, iar articolul de azi o să te ajute să treci prin toți pașii fără bătăi de cap. Pentru început, dacă vrei să ai confortul oferit de Betfair pariuri sportive live, va trebuie să te înregistrezi. Odată ce ți-ai făcut cont Betfair vei debloca o mulțime de opțiune pe care le găsești la acest operator.

Pariuri live Betfair – informații generale

Așa cum îți spuneam mai devreme, secțiunea de pariuri live Betfair este rezolvarea multor probleme. Imaginează-ți că nu ai avut timp toată ziua să urmărești oferta cu meciurile de azi, dar tocmai ai ajuns acasă și vezi la TV un meci pe care ți-ai fi dorit să pariezi. Deschizi Betfair mobile și mizezi pe echipa câștigătoare fie că meciul a început de 5 minute, că e în pauza dintre reprize sau chiar în minutul 90.

Această plasare a biletului de pariuri live Betfair nu este singurul avantaj. Spre exemplu, un alt punct tare al acestei opțiuni este că poți să urmărești primele minute ale unui meci și să-ți dai seama care echipă e mai în formă. Astfel, te vei decide mai ușor care alegere ar putea oferi șanse mai mari de câștig.

Live Betfair pariuri – streaming

Dacă meciul nu este televizat, dar totuși ai vrea să urmărești jocul, la pariuri live Betfair găsești soluția. Selectezi evenimentul de care ești interesat și vei fi redirecționat pe o pagină unde meciul va fi redat în direct.

Chiar dacă nu toate evenimentele au parte de transmisiune live, vei avea totuși o reprezentare grafică a situației de pe teren. Statusurile se schimbă în timp real și, de exemplu, într-un meci de fotbal poți vedea următoarele:

 • Posesie
 • Atac
 • Atac periculos 
 • Fault
 • Gol

Deci, când joci la pariuri live Betfair ești pus la curent cu tot ce se întâmplă pe teren pe întreaga durată a meciului!

Pariuri live Betfair – cum faci un bilet?

Este la fel de ușor să creezi bilete la pariuri live Betfair ca și cum ai pune unul normal, clasic. Tot ce trebuie să faci este să intri pe secțiunea de meciuri live de pe platforma operatorului de jocuri de noroc. Acolo va trebui să selectezi evenimentele pe care vrei să le joci, apăsând pe cotele lor.

Alegi câte meciuri dorești, dar inițial vei vedea doar tipurile de pariuri simple. Adică 1, X sau 2. Dacă vrei mai multe variante de pariuri sportive live Betfair, apeși pe meciul respectiv și vei vedea și alte opțiuni, precum: ambele echipe marchează, scor la pauza sau șansă dublă.

Acum că ai selectat evenimentele, doar scrii miza și plasezi biletul. Desigur, va trebui să ai un sold, așa că asigură-te că ai făcut deja prima depunere Betfair. Odată cu prima depunere, vei primi și un bonus de bun venit, așa că ai de unde să tot pariezi!

Sporturi live Betfair – joacă de pe mobil!

Când ajungi în pagina pariuri live Betfair vei vedea mai multe categorii de sporturi care se întâmplă chiar acum, deci ai de unde să alegi. Cele mai populare în România sunt cele de fotbal și tenis. Cu toate astea, dacă vrei să ai diversitate pe biletul tău, te poți uita și peste darts, crichet, baseball, sporturi electronice și multe altele!

După ce selectezi un sport, pagina îți va arăta toate meciurile care sunt în desfășurare, iar ele vor fi împărțite pe categorii, în funcție de ligă și țară. Astfel, îți va fi mai ușor să navighezi prin ele și să-ți găsești evenimentele dorite.

Poți plasa pariuri live Betfair indiferent de dispozitivul pe care te distrezi. Fie că ești în drum spre casă, în pat sau afară cu prietenii, aplicația de care ți-am spus și mai devreme îți oferă toate posibilitățile. Te așteaptă o interfață prietenoasă, ușor de parcurs, și vei fi ținut la curent cu tot ce se întâmplă pe biletul tău. Urmărești statusul pariului și vezi cât de aproape ești de câștig.

Concluzii

Acum că știi tot ce presupune categoria de pariuri live Betfair și cunoști cât de ușor e să urmărești un eveniment pe care vrei să pariezi, hai să recapitulăm pașii!

 1. Creezi un cont
 2. Faci prima depunere
 3. Te bucuri de bonusul de bun venit
 4. Mergi pe secțiunea Live
 5. Urmărești statisticile
 6. Alegi cotele evenimentelor
 7. Stabilești miza
 8. Plasezi biletul 
 9. Urmărești meciul live
 10. Vezi dacă ai câștigat în timp real

Foarte simplu! Așa că profită de această opțiune și bucură-te de fiecare meci indiferent unde te afli. Mult noroc!