pariuri dota 2

Pariuri jocuri DOTA – ghidul tău de joc

24 aug. 2022

Astăzi îți prezentăm un ghid despre pariuri jocuri DOTA! DOTA 2 este unul dintre cele mai populare și mai spectaculoase jocuri electronice create vreodată. De aceea, mulți pariori aleg să mizeze pe aceste evenimente online, obținând și câștiguri, nu doar distracție.

Vei vedea în cele ce urmează că sunt mai multe locuri unde te poți înscrie pentru a putea paria la meciurile eSports DOTA. Ești super pasionat de astfel de pariuri? Află mai multe și despre pariuri League of Legends, un joc asemănător cu DOTA 2.

Pariuri jocuri DOTA – aspecte generale

Secțiunea de pariuri jocuri DOTA 2 nu diferă cu nimic față de celelalte secțiuni de eSports. Există și multe asemănări cu pariurile la sporturile tradiționale. În esență, pariezi pe rezultatul unui eveniment. Și aici vei avea o secțiune pentru evenimente live.

Multe dintre evenimentele de DOTA sunt cu streaming live, deci le poți urmări în direct. Sunt în permanență mai multe competiții și turnee în desfășurare, deci aici vei avea mereu pe ce să pariezi.

DOTA este un joc multiplayer, de strategie, unde controlezi un erou. Eroul crește prin acumularea experienței, a dezvoltării abilităților și prin cumpărarea de obiecte care îl fac mai puternic. Se poate juca în echipe de maxim 5 jucători, iar obiectivul principal este să distrugi structura de bază a celeilalte echipe. În mare, orice joc DOTA funcționează după aceste principii simple. După cum îți poți da seama, nu există rezultate de egalitate. În continuare vom discuta despre câțiva operatori care au pariuri DOTA 2. Citește și eSports MozzartBet pentru a descoperi încă o platformă de top unde poți juca!

DOTA 2 pariuri – unde joci?

Sunt mai multe locuri excelente pe care ți le recomandăm pentru pariuri jocuri DOTA. Fiecare aduce câte ceva special, deci merită explorate toate posibilitățile prezentate. Apoi, rămâne la latitudinea ta ce alegi. Pentru a lua o decizie cât mai bună, îți sugerăm să te uiți și peste secțiunea de promoții.

DOTA Winmasters

Winmasters este o platformă care de multe ori este subapreciată. Și e greșit. Găsești o sumedenie de competiții faine pe această platformă, mai ales pentru pasionații de pariuri eSports. Dacă vrei să pariezi pe joc DOTA, atunci trebuie să iei în considerarea această opțiune.

Sunt prezente nenumărate competiții din toată lumea la Winmasters. Mai mult decât atât, interfața le aduce împreună pe toate, astfel că experiența este una de top. Selectează categoria din meniul din stânga pentru a intra pe pagina cu pariuri jocuri DOTA. Aici sunt prezente trei secțiuni: toate ligile, în desfășurare și următoarele 7 zile. Așadar, poți paria live sau premeci pe ligile dorite. Poți paria pe Champions League și pe evenimentele din DOTA Pro Circuit.

DOTA eFortuna

Un alt loc excelent pentru pariorii pe eSports este eFortuna. Și aici găsește pariuri jocuri DOTA în același loc, deci poți naviga foarte ușor. Aceleași competiții pe care le găsești la Winmasters le găsești și aici. Evenimentele sunt separate în cele ”e-live” și cele ”în curând”. Aici ”în curând” înseamnă tot următoarele 7 zile.

Pentru o experiență cât mai bună, îți recomandăm să descarci aplicația de mobil eFortuna. În acest mod vei paria oriunde și oricând pe evenimentele DOTA eSports. E simplu, e eficient și e super distractiv!

DOTA Superbet

Superbet este o altă platformă online de renume datorită promoțiilor și portofoliului de pariuri. Găsești, printre multe altele, și pariuri jocuri DOTA. Interfața nu este foarte diferită față de cele două deja menționate. În stânga se găsește lista cu evenimente. După ce vei selecta ”DOTA 2” vei putea vedea oferta de evenimente.

Din bara de sus a site-ului Superbet vei putea selecta evenimentele live sau ora/ziua desfășurării. Datorită acestei funcții, cazinoul este probabil cea mai intuitivă interfață. Totuși, din păcate nu are streaming live la aceste jocuri DOTA.

Cum plasezi un bilet la pariuri jocuri DOTA?

Indiferent de platforma pe care o alegi, pașii pentru plasarea unui bilet la pariuri jocuri DOTA sunt la fel. Trebuie să faci următoarele:

  1. Deschizi evenimentul pe care vrei să plasezi pariul și apeși pe cota dorită. 
  2. Sunt mai multe tipuri de pariu, cele mai comune fiind cele pe rezultat. Alte tipuri importante de pariu sunt pe handicap asiatic hărți și total hărți. Alege ce ți se potrivește.
  3. Biletul tău la pariuri jocuri DOTA va fi generat în partea din dreapta a ecranului. După ce ai pus toate pariurile dorite, selectezi miza pe bilet.
  4. Apasă butonul de pariere pentru a pune biletul. Apoi așteaptă rezultatele și vezi dacă ești sau nu câștigător.

Cu doar acești pași simpli ai pus un bilet la pariuri eSports DOTA. De asemenea, la fel ca la pariurile sportive, biletul poate fi simplu sau sistem. Nu uita! Ai nevoie de un cont și de bani în el pentru a juca. Dacă alegi, de exemplu, primul cazino din lista de mai sus, vezi articolul despre cum faci o depunere Winmasters!

Ce trebuie să mai știi despre DOTA 2 pariuri?

Pentru a câștiga meciul în jocurile DOTA, o echipă trebuie să câștige 2 hărți. Din acest motiv pariurile pe scor corect sunt extrem de populare – ai la dispoziție puține variante.

Să plasezi bilete la pariuri jocuri DOTA este simplu și distractiv. Poți pune și pariuri live, ceea ce e palpitant pentru orice parior. Dar pentru a avea un succes cât mai mare, este bine să cunoști exact regulile turneului. Acestea pot fi diferite, dar multe turnee se desfășoară pe 3 hărți sau 3 jocuri.

Dacă ești începător, este bine să te rezumi la tipurile principale de pariu. Acestea sunt cele pe rezultat și cele pe handicap și hărți. Dacă ești mai avansat poți apăsa pe un eveniment pentru a deschide pagina cu toate tipurile de pariuri DOTA 2. Multe pariuri jocuri DOTA sunt pe kills. Pentru ele trebuie să urmărești jocul și să cunoști cât de cât jucătorii.

Concluzii

La pariuri jocuri DOTA poți plasa bilete foarte simplu și rapid. Sunt mai mulți operatori care oferă o gamă variată de competiții și moduri de pariere. Indiferent de platforma la care alegi să te înregistrezi, ai la discreție multe moduri de pariere.

Pariurile live pe astfel de evenimente eSports sunt extrem de populare, deci îți recomandăm să le folosești. Chiar dacă nu ai prea multă experiență, este ușor să plasezi bilete câștigătoare dacă ești atent la joc. Desigur, norocul joacă și el un rol foarte important!