Superbet Drops & Wins

Ofertă Superbet Drops & Wins

7 aug. 2021

La turneul Superbet Drops & Wins ai toate șansele să câștigi premii cash! Interesantul eveniment atrage privirile tuturor pasionaților de păcănele, deoarece operatorul de pariuri și jocuri de cazino are un fond de premii zilnice și unul săptămânal. Practic, nu trebuie decât să ai cont și să joci la păcănele Superbet!

Ofertă specială

Turnee Drops & Wins la Superbet

Joacă păcănele acum și câștigă super premii în turnee!

Profită acum
jocpacanele noroc
TipOfertă specială
Valoare2,500,000 RON lunar
Dep. Min.
Valabilitate28/07 – 25/08
Rulaj
ExclusivToți jucătorii

Superbet Drops & Wins – ce trebuie să știi

Superbet Drops & Wins

Turneul Superbet Drops & Wins se desfășoară în perioada 28 iulie – 25 august 2021. Are o structură simplă, bazată pe turnee care se desfășoară săptămânal și evenimente zilnice adiționale. Asta înseamnă că ai în fiecare zi șanse la premii de sute de lei!

Tot ce trebuie să faci la aceste turnee săptămânale Superbet este să joci anumite jocuri din portofoliul operatorului. Nu există alte costuri la participare.

Turneele săptămânale Drops & Wins au loc conform unui program bine stabilit. Această ofertă este disponibilă potrivit orarului următor:

 • 28 iulie 20:01 – 4 august 19:59
 • 4 august 20:01 – 11 august 19:59
 • 11 august 20:01 – 18 august 19:59
 • 18 august 20:01 – 25 august 19:59.

Drops & Wins Superbet – pași de revendicare

La Superbet Drops & Wins pariezi în jocurile favorite și urci în clasament. Pentru a intra în joc trebuie să faci următoarele:

Click pe „Profită acum”

Începe prin a apăsa butonul din caseta de mai sus. Acesta te va trimite pe site-ul cazinoului. Intri în contul Superbet. Dacă nu ai unul, îl poți face urmând pașii simpli de înregistrare.

Alege jocul

Deschizi oricare din jocurile care participă la promoția Superbet Drops & Wins și apeși OK pentru a-ți da acordul ca participant.

Începe distracția

Plasezi un pariu din bani reali, de minimum 2.5 RON. În funcție de câștigurile la rotiri individuale, primești puncte. Cu cât crește scorul, cu atât mai aproape ești de marele premiu al săptămânii.

Poți verifica oricând clasamentul săptămânal Drops & Wins și poziția ta în jocurile participante. Din tabelul de premii vezi mereu ce premii zilnice au rămas, de exemplu.

Doar tu îți poți vedea progresul, ceilalți vor vedea doar un nume de identificare din turneu. Nu există pericole privitoare la contul tău sau informațiile personale folosite când parcurgi procesul de înregistrare Superbet.

Superbet Drops & Wins – ce poți câștiga

Care sunt premiile Superbet Drops & Wins? Operatorul se arată generos cu clienții săi. Există două tipuri de premii, unele zilnice și unele săptămânale. Iată ce trebuie să știi despre ele.

Premii zilnice Drops & Wins

Aceste premii Superbet Drops & Wins se acordă în fiecare zi de turneu. Există un fond zilnic de premiere, de 45.000 RON. Iată care sunt categoriile și care e valoarea premiilor acordate:

 1. Locul 1 – 5000 RON
 2. Două premii de 2500 RON
 3. Cinci premii de 500 RON
 4. 12 premii de 250 RON fiecare
 5. 60 premii de câte 100 RON
 6. 20 premii de 50 RON fiecare

Orice rotire pe bani reali care contează la turneul Drops & Wins poate declanșa unul din aceste premii.

Premii săptămânale Drops & Wins

Fondul de premii pentru turneele săptămânale Superbet Drops & Wins este de nu mai puțin de 315.000 RON. Se atribuie potrivit unui top al punctelor obținute. Premiile se acordă pe baza următorului clasament:

 • Locul 1 – 50.000 RON
 • Locul 2 – 25.000 RON
 • Locul 3 – 10.000 RON
 • Locurile 4 – 10 – 5.000 RON fiecare
 • Locurile 21 – 50 – 1.000 RON fiecare
 • Locurile 51-100 – câte 500 RON
 • Locurile 101-300 – 250 RON
 • Locurile 301-600 – 100 RON fiecare
 • Locurile 601-1200 – 50 RON fiecare

După cum poți vedea, operatorul de turnee sloturi Superbet își arată generozitatea către un număr ridicat de clienți activi, care joacă, de obicei, la păcănele.

Turnee Drops & Wins – alte informații

Ce alte date te pot convinge să participi la Superbet Drops & Wins? Iată câteva informații utile:

 • Banii câștigați nu au condiții de rulare. Adică pot fi retrași imediat după primirea în cont.
 • Premiile Drops & Wins Superbet apar în cont în maximum 72 de ore de la acordare.
 • Dacă doi sau chiar mai mulți concurenți obțin aceeași poziție, adică același scor, cel care l-a obținut primul va primi premiul mai mare, dacă este cazul.
 • Contul trebuie să fi trecut prin procesul KYC (Know Your Client) pentru a nu avea probleme la primirea premiilor. Asta înseamnă că vei încărca anumite documente cerute pentru verificarea identității tale. Nimic care să te alerteze, este un proces obișnuit pentru operatorii de pariuri și cazino.

Concluzie

În încheiere, îți urăm succes la Superbet Drops & Wins! Informațiile de mai sus cu siguranță te vor ajuta să iei o decizie în ce privește participarea la aceste turnee cu premii săptămânale și zilnice. Cu un mod clar și sigur de participare, prin simpla rulare a fondurilor proprii, reale, în jocuri de păcănele pe care oricum le-ai încerca. Iar dacă nu ai timp să stai prea mult pe desktop, descarcă și instalează Superbet Apk. Aplicația mobilă îți aduce aproape toate jocurile și pariurile dorite!