...
loto Seven Bet

Loto Seven Bet – ce loterii sunt?

  ianuarie 5, 2024

Autor: Andra

Actualizat: 11 aprilie 2024

Loto Seven Bet este un loc excelent pentru jocurile de loterie. Aici găsești o mulțime de jocuri keno, dar și loterii tradiționale. Dacă vrei să pui pariuri pe numere și să trăiești ritmul alert al extragerilor dese, aici este locul ideal. Citește ghidul nostru în care îți arătăm toate detaliile acestei secțiuni! Îți mai prezentăm, pe scurt, și bonusul de bun venit dedicat categoriei. Există multe motive să joci aici, așa cum există și la jocurile de păcănele din cazino online Seven Bet.

logo seven
Bonus cu Depunere

Până La 4000 RON + 800 Rotiri Gratuite

Loto Seven Bet – aspecte generale

La loto Seven Bet ai parte de peste 80 de tipuri de loterie. Majoritatea sunt jocuri de tip keno, dar sunt și jocuri loto tradiționale. Acestea sunt din întreaga lume, din Statele Unite, Canada, Turcia, Italia, Singapore, Australia sau Hong Kong. 

Jocurile keno se diferențiază de cele tradiționale prin intervalul scurt al extragerilor. Cele mai populare au o extragere la un interval de câteva minute. De asemenea, la acestea plasezi pronosticuri pe mai multe numere. Câștigurile sunt mai dese, dar acestea sunt mai mici decât sumele exorbitante de la loteriile tradiționale. 

Câteva loterii tradiționale foarte îndrăgite sunt:

 • Australia OZ Loto 7/47;
 • Belgia 6/45;
 • Florida Loto 6/53.

Dar jocurile loto online Seven Bet recomandate și, de departe, cele mai populare sunt cele keno. Iată câteva exemple dintre acestea:

 • Polonia Keno 20/70;
 • Grecia Kino 20/80;
 • Italia Keno 20/90.

Acestea sunt jucate cel mai mult dintre toate. Ca să profiți din plin de ele, nu uita să revendici bonusuri Seven Bet!

Top loterii Seven Bet – 3 opțiuni numai bune de încercat!

Mai departe îți prezentăm cele mai bune jocuri loto Seven Bet. Le-am enumerat deja mai sus, iar acum urmează să-ți oferim mai multe detalii.

Polonia Keno 20/70

În acest joc loto Seven Bet sunt extrase în total 20 de bile din totalul de 70. O extragere Polonia Keno are loc la un interval de 4 minute. Nu există pauze. Jocul rulează non-stop, asigurat de grafica excelentă. Vezi în timp real care sunt numerele extrase și află ce ai câștigat! Câștigul maxim per bilet este de 50.000 de lei. Pariurile încep de la 1 leu.

Grecia Kino 20/80

În jocul Grecia Kino Seven Bet sunt extrase tot 20 de numere, dar dintr-un total de 80. O extragere are loc o dată la 5 minute, deci ai puțin mai mult timp la dispoziție. Și aici vezi extragerile live. Pentru că are mai multe numere, premiile sunt mai mari, de până la 150.000 de lei.

Italia Keno 20/90

La acest keno loto Seven Bet sunt extrase 20 de bile dintr-un total și mai mare, de 90. O extragere are loc o dată la 5 minute, la fel ca la Grecia Kino. Câștigul maxim la Italia Keno este limitat la 150.000 de lei, iar miza minimă este de 1 leu.

Cum plasezi un bilet loto Seven Bet?

E foarte ușor să înveți să plasezi un bilet la loto Seven Bet. Interfața site-ului are multe funcții care te ajută să selectezi numerele dorite și tipul de bilet. Mai jos îți arătăm care sunt pașii. Aceștia sunt valabili pentru orice joc loto, de orice tip.

 • Deschide jocul dorit, dar nu înainte să te loghezi. Asigură-te că ai și fonduri în cont. Apoi alege loteria la care vrei să-ți încerci norocul.
 • Apasă pe numere, iar biletul este generat automat în dreapta ecranului, în versiunea de computer. În cea de mobil, biletul este generat jos. Poți să alegi până la 15 numere.
 • Alege sistemul dorit pentru bilet. Maxim se poate 8/15, adică doar 8 numere pot ieși câștigătoare din totalul de 15. Dacă alegi un număr mai mic îți mărești șansele de câștig. Totuși, premiul potențial va scădea.
 • Alege și orele extragerilor loto Sevenbet. Poți să pui aceleași numere pe mai multe extrageri.
 • Scrie miza biletului/biletelor și apasă pe PLASEAZĂ BILET ONLINE.

Dacă nu te simți inspirat, folosește funcția „La noroc” să selectezi între 1 și 15 numere la întâmplare.

Există un bonus de bun venit Seven Bet loto? Profită din plin de loto Seven Bet cu bonusul de până la 200 de lei. Îl primești în două tranșe, la primele două depuneri de minim 20 de lei. De fiecare dată agenția acordă 100% din depozitul tău. Altfel spus, dacă depui de fiecare dată 100 de lei, primești în total 100 + 100 = 200 lei.

Concluzii

La loto Seven Bet este foarte simplu să câștigi cu cele mai populare jocuri keno. Pariază pe numere și ridică nivelul adrenalinei la extragerile frecvente. În afară de cele menționate, sunt multe loterii excelente, precum Slovacia Keno 20/80 și Cehia Keno 12/60. La fel de palpitantă este și selecția de jocuri Seven Cazino. Cu același cont, te delectezi cu cele mai îndrăgite păcănele din România. Succes!

Autor
Andra

Editor