NYX producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
white rabbit online gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

White Rabbit

Producator

NYX

Rating

3.4/5 - 5 voturi

Big Time Gaming ne surprinde din nou cu un joc de păcănele atractiv din toate punctele de vedere: White Rabbit gratis. Acest slot este cunoscut îndeosebi pentru caracteristica Megaways, specifică multor păcănele video produse de acest provider, dar și prin povestea captivantă. Ești pregătit să afli mai multe detalii? În cazul în care nu mai ai răbdare, joacă White Rabbit demo chiar acum, fără cont!

White Rabbit gratis, câștiguri frumoase și o poveste cu adevărat captivantă

Cei ce joacă de mult timp la păcănele pot spune că White Rabbit gratis este un joc perfect din toate punctele de vedere. Începând cu tematica și până la numeroasele funcții speciale, precum role extinse, runde bonus și multiplicatori, acest joc Big Time are șanse reale să fie pus în topul tău de păcănele gratis preferate. Și, dacă mai adaugi și faptul că are un RTP foarte mare, de 97,24%…

Tematica White Rabbit poate fi descrisă prin trei cuvinte: suprarealistă, fantastică și curajoasă. În joc se continuă practic povestea Alice in Wonderland. Iepurele cel alb, personajul principal al acestui slot, nu este însă la prima lui apariție. El a fost prezent și în slotul de bază, Alice in Wonderlands, dar și în continuarea acestuia, Queen of Hearts. Acum însă are parte de mai multă atenție, fiind un Scatter perfect, ce-ți va aduce multe victorii.

Simbolurile atractive din acest joc se rotesc în multe combinații câștigătoare, pe un fundal ușor transparent, prin care poți vedea dealurile și copacii din magica lume a personajului Alice. Și poți fi sigur de faptul că te vei pierde în acest univers suprarealist, deoarece și sunetele ambientale se potrivesc de minune cu peisajul. În ceea ce privește căile de câștig, în jocul de păcănele White Rabbit ai până la 16.807. Deci, profitabil este puțin spus!

Păcănele White Rabbit demo: simboluri și plăți

În White Rabbit gratis câștigurile se plătesc ca în mai toate păcănelele, de la stânga la dreapta. Simbolurile nu plătesc în monede, ci în multiplicatori, și pot fi considerate avantajoase. Cel mai râvnit simbol simplu din joc este Queen of Hearts, ce îți poate multiplica pariul cu până la 25%.

Apoi, tot extrem de avantajoase sunt și amuletele cu pietre prețioase. Cel cu piatră roșie îți poate aduce până la 5x pariu, cel cu piatră albastră 2x miza, iar cel cu piatră verde, de asemenea, tot 2x miza. Pe lângă aceste simboluri, mai sunt și altele cu personajele din frumoasa poveste, ce plătesc tot bine. Poți vedea mai multe detalii despre ele în meniul jocului, la plăți.

White Rabbit demo: caracteristici speciale

Ei, acum i-acum! Jocul de păcănele White Rabbit are o mulțime de surprize frumoase pentru jucători, pe lângă numărul imens de modalități de câștig.

  • Simbolul Scatter White Rabbit: este reprezentat de iepurele cel alb și apare doar pe rolele 2, 3 și 4. La 3 apariții va declanșa o super rundă cu 15 Free Spins.
  • Simbolul Wild principal: este cel cu WILD scris pe unul dintre personaje și poate apărea pe rolele 2, 3, 4 și 5. Poate înlocui toate simbolurile, cu excepția celui Scatter și a celui special Cupcake.
  • Simbolul special Cupcake: este reprezentat de brioșă și va apărea doar în timpul rotirilor gratuite declanșate de Scatter. De fiecare dată când apare pe ecran va fi înlocuit cu 2 noi simboluri, iar numărul tuturor simbolurilor de pe acea rolă va crește cu 1.
  • Role extinse: simbolul Cupcake poate face ca rolele să se extindă până la 12. Când se atinge numărul maxim de 12 simboluri, se redeclanșează runda de joc și apare rola reginei, ce oferă extra simboluri Wild.
  • Simbolul special Omidă: este cel ce poate apărea aleatoriu în timpul jocului. El va pune pe ecran 4 simboluri Wild Bonus.
  • Simboluri Wild Bonus: sunt două, cel cu Wild scris pe fundal albastru și cel cu x3. Acestea au rolul de multiplicator.

Role extinse, simboluri speciale, runde bonus… practic, White Rabbit demo are atât de multe surprize pentru jucători încât îți e greu să refuzi să-i dai spin. Este, cu siguranță, unul dintre jocurile de păcănele cu speciale care merită să fie jucat de toată lumea.

Cum joci White Rabbit gratis?

Poți juca White Rabbit gratis de oriunde și oricând, pe site-ul nostru. Jocul poate fi accesat de pe orice device, inclusiv de pe telefonul mobil, și nu este necesar să efectuezi depuneri și să îți creezi cont. Joci direct în browser, după ce dai pe Joacă Gratis!

Meniul acestui joc de păcănele este intuitiv. Vei găsi rapid, în partea dreaptă a ecranului, secțiunile cu detalii despre joc și plăți, autoplay și ajutor. Din bara de jos vei putea seta pariului, alegând monede între 0.50 L și 50 L. În rest, rămâne doar să te distrezi!

Concluzii

White Rabbit gratis este aventura ta în Alice in Wonderlands, alături de misteriosul iepure alb. Te provoacă să descoperi un tărâm în care regulile normale nu se aplică și îți oferă o multitudine de șanse de câștig. Totuși, câștigurile de care vorbim acum nu sunt reale, pentru că-l joci în varianta demo. Deci, după ce te-ai obișnuit cu el, joacă-l pe bani într-un casino online real. Ce cazino? Aici tu alegi. Distracție plăcută în această lume fantastică!

Alte sloturi


Super Wild Megaways
3.9/5 - 13 voturi
Barbarians Gold
4.2/5 - 4 voturi
Fishin Frenzy Megaways
4/5 - 3 voturi
Hot Chance
3.8/5 - 15 voturi
Hot Shots
4.4/5 - 5 voturi
Moon Princess
4.5/5 - 2 voturi