...

Terminator Genisys

Autor: Gabi

Actualizat: 29 martie 2024

Terminator Genisys demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Terminator Genisys demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
29 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (1 vote)
Structură
5×3
Linii de plată
25
RTP
95,76%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Mai 2018
casino netbet
Bonus Fără Depunere

200 Rotiri Gratis Fără Depunere și Specială de 40 RON

Fascinantul Terminator Genisys gratis este inspirat după filmul cu același nume. În acest aparat plin de adrenalină, trebuie să salvezi omenirea de mașini. Oferă recompense foarte bune pe liniile de plată și două speciale care te țin în suspans la fiecare rotire. Dar mai întâi, joacă versiunea gratis pe Joc Păcănele! Delectează-te la noi și cu alte aparate Playtech. Avem o colecție bogată care conține cele mai tari produse.

Despre Terminator Genisys gratis

Structural, Terminator Genisys gratis are grila de 5X3, iar pe role găsești simboluri reprezentative pentru acest film. Găsești personajele principale, adică John Connor, Sarah Connor, T-800 sau Kyle Reese. Fundalul jocului este un peisaj post-apocaliptic, unde în depărtare se zărește un oraș distrus. Designul este excelent, dar nu se putea altfel, având în vedere franciza după care este creat aparatul.

Și modul de joc este foarte simplu și, desigur, optimizat pentru mobil. Ca să stabilești pariul la jocul de păcănele Terminator Genisys gratis, apasă pe săgeata din stânga. Modifică valoarea mizei per linie cu butoanele – și +. Tot în această bară, ai opțiunea de activare a rotirii turbo. 

Pentru a intra în acțiune, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de spin sau să glisezi cu degetul/cursorul pe ecranul de joc. Dacă dorești să începi jocul automat, ține apăsat mai mult timp pe butonul de spin. Rolele vor începe să se învârtă independent și tu te poți relaxa. Este o modalitate minunată de a te bucura fără niciun efort!

La momentul scrierii articolului, Terminator Genisys online nu se găsea disponibil și la cazinouri. Așadar, acum nu-l poți juca pe bani reali, dar jocurile Playtech se găsesc pe mai multe platforme. Câteva exemple de cazinouri de 5 stele cu păcănele de la furnizor sunt Netbet, SlotV și Mr Bit. Între timp, încearcă și alte aparate ale acestui producător, cum ar fi Panther Moon demo! Garantăm că te vei distra.

Plățile la Terminator Genisys gratis

Coeficientul RTP de la Terminator Genisys gratis este de 95,75%, unul foarte bun. Plătește pe 25 de linii de plată, la 3, 4 și 5 simboluri identice. Terminatorul (Arnold) este simbolul care plătește cel mai mult dintre simbolurile standard: 1.200x miza. Și Sarah aduce plăți consistente, de 750x. 

Alte simboluri cu plată foarte bună în Terminator Genisys slot sunt John Connor și Kyle Reese, cu 500x și respectiv 250x miza. Simbolurile cu puști și chipuri oferă plăți mai scăzute, dar solide, ajungând până la 50x miza. Fiecare simbol are rolul său în crearea combinațiilor câștigătoare, iar împreună contribuie la atmosfera fantastică a jocului.

Specialele la păcănele Terminator Genisys

Terminator Genisys gratis are runde bonus cu care participi la povestea filmului. Funcțiile speciale și simbolurile reușesc să recreeze scene dramatice și să ofere câștiguri excelente. Cu siguranță te vor ține lipit de ecran. Iată care sunt simbolurile și secvențele speciale care îți vor intensifica experiența de joc:

  • Simbolul Wild: acesta substituie alte simboluri standard pe linii și oferă și el plăți în combinații. Chiar oferă cele mai mari câștiguri, până la 5.000x miza. De asemenea, are un multiplicator de câștig de 2x, 3x sau 5x.
  • Simbolul Scatter: este simbolul Genisys și aterizează doar pe rolele 1, 3 și 5. La 3 apariții, declanșează secvențele bonus. Ai de ales între acțiunea din 1984 și cea din 2017.
  • Speciala 1984: acțiunea se petrece în Los Angeles, în timpul primului film Terminator, unde trebuie să o salvezi pe Sarah. Primești 10 rotiri gratuite unde apar simboluri Wild T-1000. Acestea rămân pe role până când are loc un câștig. Are și multiplicatori de câștig de 2x, 3x sau 5x. Funcția nu se poate redeclanșa, dar are o volatilitate medie.
  • Speciala 2017: acțiunea este în San Francisco, iar scopul este să oprești Skynet și să salvezi lumea de Ziua Judecății. Primești tot 10 rotiri gratuite, dar speciala are o volatilitate mai mare. Toate simbolurile Wild devin stivuite pe role și se blochează până când are loc un câștig. Doar o stivă de simboluri Wild se poate forma la fiecare învârtire.
  • Jocul bonus aleatoriu: se declanșează oricând și la întâmplare. Alege unul dintre cele 5 simboluri T-1000. Secvența acordă premii instant sau o reînvârtire.

Concluzii

Terminator Genisys gratis este un joc unde acțiunea din acest film prinde viață. Războiul dintre oameni și mașini atinge punctul culminant odată cu secvențele speciale. RTP-ul este bun, 95,76%, iar cele 25 de linii de plată sunt mai mult decât suficiente pentru a-ți acorda recompensele dorite.

Deși Terminator Genisys free nu e disponibil la cazinourile din România, poți încerca slotul pe site-ul nostru. Păcănelele sunt în varianta gratis, deci nu vei pierde niciun leu. În plus, te familiarizezi cu jocul și, atunci când va fi disponibil pe bani reali, vei fi pregătit să obții câștiguri fabuloase. Până atunci, însă, poți da niște spin-uri la The Knight King gratis! Aparatul are o tematică fantasy și rotiri gratuite. Mult succes!

Alte păcănele recomandate

NetEnt
Secrets of Christmas
3.6/5 – (7 votes)
Novomatic
Apex Wizard
3.8/5 – (42 votes)
EGT
The Big Journey
3.9/5 – (9 votes)
Relax Gaming
Desert Shark
3.6/5 – (8 votes)
Autor