Retro 7 Hot

Autor: Diana

Actualizat: 23 mai 2023

Retro 7 Hot online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Retro 7 Hot online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
40 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3/5 – (10 votes)
Simboluri Speciale
NU
Linii de plată
5
RTP
95,5%
Funcții
Jackpot, Gamble
logo gets bet casino
Bonus Fără Depunere

220 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Cei de la Fazi Interactive s-au gândit să ne bucure cu o nouă păcănea clasică pe cinste. Retro 7 Hot gratis vine cu un aer clasic, dar totuși fresh, care cu siguranță va prinde la pasionații de jocuri de noroc. Fructele și șeptarii îți vor oferi un spectacol vizual care mai mult ca sigur te va face să te simți nostalgic. Așadar, rămâi în continuare pe această recenzie și descoperă și alte detalii interesante!

Retro 7 Hot gratis – informații generale

După cum am spus, tematica Retro 7 Hot gratis este inspirată din jocurile clasice de păcănele. Rolele pline de fructe și șeptari vor crea un cadru de joc extraordinar, numai bun pentru câștiguri de calibru înalt. Cei de la Fazi au mai venit cu astfel de elemente în Turbo Hot 40 gratis, un alt slot cu elemente clasice. Păcăneaua despre care vorbim în această recenzie este foarte liniștită, neavând o muzică anume de fundal. Cu toate acestea, pot fi distinse sunete specifice cazinourilor. În acest fel, vei intra într-o stare extrem de potrivită pentru a juca la cel mai înalt nivel.

Designul rolelor este unul simplu, fiind acompaniat de o mulțime de fructe. La capitolul plăți, cireșele, lămâile, portocalele, prunele, strugurii și pepenele nu se vor afla chiar la cel mai înalt nivel. Clopoțeii, stelele și șeptarii sunt simbolurile cu potențial de plată mai ridicat. În mod clar, șeptarii se vor afla în topul tabelului de plăți.

Structura Retro 7 Hot demo este una specifică aparatelor din Las Vegas. Se pot observa 3 role și 3 rânduri. Acestea sunt acompaniate de 5 linii de plată, ce pot oferi câștiguri importante. RTP-ul este de 95,5%, ceea ce reprezintă o valoare destul de bună. Volatilitatea păcănelei este și ea la nivel mediu. Acest aspect îți permite să fii destul de liniștit și să abordezi diferite strategii, deoarece nu vor fi multe fluctuații pe parcursul jocului.

Cum joci Retro 7 Hot gratis?

Dacă te întrebi cât de greu este să poți juca Retro 7 Hot gratis, îți spunem de pe acum că totul va fi extrem de facil. Nu este nevoie decât să urmezi câțiva pași intuitivi și ușor de reținut. Fără să ne mai lungim, hai să vedem care sunt aceștia!

  1. La începutul articolului poți observa butonul Joacă Gratis. Dacă vei da click pe acesta, păcăneaua se va deschide. 
  2. În partea de jos a ecranului vei vedea secțiunea Pariu. De acolo poți selecta valoarea mizei pe care dorești să joci. Este indicat să joci pe o miză care ți se pare potrivită. 
  3. După ce ai setat și miza, nu mai rămâne decât să apeși pe butonul de Spin. Nu uita și de funcțiile de Autoplay și Gamble care îți vor oferi un joc mult mai complet și mai dinamic.

Simboluri și plăți în Retro 7 Hot slot

În secțiunile anterioare ale acestei recenzii am menționat despre simbolurile prezente în Retro 7 Hot gratis. Totuși, n-am aprofundat acest subiect exact așa cum ar fi trebuit. În cele ce urmează, îți vom prezenta cum vor plăti acestea, pe o miză de 10 credite. Hai să vedem!

  • Cireșe, lămâi, portocale, prune – 3x(80,00); 
  • Struguri, pepeni – 3x(160,00); 
  • Clopoței – 3x(200,00); 
  • Stele – 3x(400,00); 
  • Șeptari – 3x(600,00).

Speciale în Retro 7 Hot free

Este bine știut faptul că păcănelele cu speciale sunt foarte populare în rândul jucătorilor. În această categorie putem încadra fie diferite funcții, dar și jackpot-uri sau rotiri gratuite. Retro 7 Hot gratis nu duce lipsă de așa ceva, iar în cele ce urmează îți vom prezenta fiecare funcție specială.

  • Jackpot – Obiectivul principal al acestui joc este de a plăti într-un acumulator de jackpot misterios. Acesta este clasificat în platină, diamant și aur. Suma pe care pariezi indică valoarea în bani cu care fondurile tale de jackpot vor crește. Când jackpot-ul atinge acea sumă, va fi câștigat la următoarea rotire care este inițiată; 
  • Funcția Gamble – prin această funcție îți poți dubla câștigul obținut în urma unui spin. Vei avea de ales între o carte neagră și una roșie. După cum am spus, dacă vei ghici cartea, câștigul tău va fi dublat. Dacă vei alege cartea greșită, atunci vei pierde totul.

Unde poți juca Retro 7 Hot online pe bani reali?

După cum știi, poți juca Retro 7 Hot gratis pe site-ul nostru, de fiecare dată când dorești. În acest fel, te poți obișnui cu toate particularitățile jocului. Asta te poate ajuta atunci când vei ajunge să joci pe o miză reală. Practic, nu vei putea fi luat prin suprindere de nimic.

Că tot veni vorba de jocul pe bani reali, trebuie să știi că poți juca Retro 7 Hot online la Netbet. Este printre cazinourile cele mai căutate din România. Vei avea la dispoziție numeroase posibilități de a te distra. Pe lângă mulțimea de păcănele Netbet, te poți distra și în secțiuni precum pariuri sportive, cazino live, virtuale sau loto. Per total, suntem siguri că o să ai parte de o super experiență.

Concluzii

La finalul acestei recenzii, tot ce mai putem spune este că ne dorim ca Retro 7 Hot gratis să îți ofere doza de distracție de care ai nevoie. Dă-i spin, bucură-te de joc și obține premii fantastice. Mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Blueprint
Fishin Frenzy Megaways
4/5 – (4 votes)
Microgaming
SunTide
4/5 – (19 votes)
Stakelogic
Joker Wild Blaster
4.3/5 – (3 votes)
Betsoft
Fruit Zen
3.7/5 – (3 votes)
Autor