...

Money Standard Dice

Autor: Gabi

Actualizat: 11 decembrie 2023

Money Standard Dice slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Money Standard Dice slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
34 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (3 votes)
Simboluri
Zaruri
Structură
5×4
Linii de plată
20
RTP
96.0%
Volatilitate
Mică
Data lansării
Aprilie 2023
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 6000 RON + 600 Rotiri Gratuite

5/5 – (3 votes)

Dacă îți place simplitatea, atunci Money Standard Dice gratis te va încânta cu siguranță. Jocul de păcănele nu are vreo funcție specială, dar aduce plăți excelente pe liniile sale de plată. De asemenea, toate simbolurile jocului sunt zaruri. Simplu, așa-i? 

Hai să vedem, în această recenzie, tot ce trebuie să știi despre slot Money Standard Dice demo! Îl poți încerca și tu pe Joc Păcănele, desigur, în versiunea gratuită, fără să fie necesar să te înregistrezi sau să descarci vreun fișier. Aruncă un ochi și pe top păcănele cu dolari pentru unele dintre cele mai bune sloturi din industrie, dacă vrei să schimbi puțin ritmul distracției!

Despre jocul ca la aparate Money Standard Dice gratis

Money Standard Dice gratis este un joc slot creat de Fazi. Furnizorul este recunoscut pentru astfel de jocuri foarte simple, dar profitabile când vine vorba de jocul pe bani reali. Tocmai prin simplitatea lor jocurile furnizorului sunt captivante! Nu trebuie să mai insistăm cu ideea că păcăneaua de azi este perfectă pentru începători – la asta participă stilul simplu, dar și volatilitatea scăzută. Așa cum vei vedea în secțiunea următoare, tot ce trebuie să faci este să stabilești pariul și să pornești runda.

Jocul de păcănele Money Standard Dice nu trimite către secvențe speciale. Totuși, aduce plăți foarte bune aproape la fiecare rundă. Având atât de puțin simboluri, trebuie să compenseze prin câștigurile generoase date de liniile de plată.

Structura jocului este de 5 role, 4 rânduri și are în total 7 simboluri. 6 simboluri sunt câte o față a zarului. Zarurile apar sub diferite culori: roșu, verde, galben, mov, bleu și albastru. Al șaptele simbol este ilustrat prin două zaruri albe care formează valoarea 7. Este ușor de intuit că acesta din urmă plătește cel mai bine, dar revenim asupra subiectului în alt capitol.

Fazi este un nume foarte cunoscut în industria jocurilor de noroc online. Aduce astfel de păcănele simple, dar și jocuri de masă distractive, cum este ruleta Fazi. Așa cum este de așteptat, jocul de față are o grafică excelentă și funcționează fără probleme de pe orice dispozitiv. Deci poți să dai spin după spin și de pe telefon, când vrei tu!

Cum joci păcănele Money Standard Dice demo?

Ca să joci păcănele cu zaruri Money Standard Dice gratis va trebui să folosești butoanele de pe interfața jocului. Iată care sunt acestea și ce roluri au:

  • Selectează pariul dorit cu butoanele – și + din versiunea de calculator. Pentru versiunea de mobil a jocului, apasă pe butonul $, apoi selectează valoarea pe care o vrei. 
  • Ca să modifici afișarea valorilor, apasă pe credit.
  • Pornește o rundă la Money Standard Dice gratis cu ajutorul butonului de spin reprezentat clasic prin săgeți circulare. Pe calculator poți să dai spin și cu tasta SPACE – este un mod mai simplu de joc. Dacă ții apăsat pe spin/SPACE, jocul se desfășoară cu rapiditate mai mare.
  • De la butonul „Auto” deschizi fereastra de joc automat din care trebuie să selectezi numărul de runde. Poți să oprești oricând seria de jocuri automate dacă apeși pe butonul de STOP. Acesta ia locul butonului de redare rundă.
  • Deschide tabelul de plăți și reguli de joc din butonul ilustrat prin trei linii paralele. Tot în această secțiune poți opta pentru joc rapid dacă apeși pe butonul reprezentat printr-un iepure.

Vezi ce simplu este să te joci la Money Standard Dice gratis online? Poziționarea butoanelor diferă puțin în funcție de ecranul de joc. Pe mobil, în modul landscape, multe butoane se găsesc în partea din dreapta. Această așezare te ajută să te joci mai ușor.

Care sunt plățile la Money Standard Dice slot?

Coeficientul RTP al slotului Money Standard Dice gratis este de 96%, deci jocul plătește foarte bine. Totodată, trebuie să mai știi și că păcăneaua are 20 de linii de plată fixe. Simbolurile plătesc numai de la stânga, cu minim 3 de un fel pe rolele adiacente. Vezi mai departe plățile pentru 5 simboluri de același fel pe o linie de câștig:

  • Două Zaruri Albe: 250 x miza;
  • Zarul Galben și Zarul Albastru: 25 x miza;
  • Zarul Roșu, Zarul Verde, Zarul Mov și Zarul Bleu: 10 x miza.

Deseori se întâmplă ca jocul să aibă mai multe linii de plată câștigătoare într-o rundă. Astfel, plățile pot fi multiple. Money Standard Dice este creat de Fazi în parteneriat cu TipTop și, deși nu este extrem de popular în cazinouri, îți poate oferi o experiență frumoasă. Pe bani reali îl poți juca în destul de puține locuri, dar asta și pentru că este un slot nou, lansat în 2023.

Concluzii

Gata și cu această recenzie! Pe scurt, Money Standard Dice gratis este un joc extrem de simplu, unde ai parte de câștiguri frumoase. Zarurile plătesc excelent, iar slotul online funcționează fără dificultăți, indiferent de pe dispozitivul de pe care intri. Descoperă și alte păcănele online cu zaruri pe Joc Păcănele!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Jewel Rush
4/5 – (1 vote)
WMS
Elvis Lives
5/5 – (1 vote)
Relax Gaming
Aztec Luck
3/5 – (10 votes)
IGT
Apollo Rising
4.5/5 – (4 votes)
Autor