...

Gold Cash Free Spins

Autor: Gabriel

Actualizat: 10 iulie 2024

Gold Cash Free Spins slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Gold Cash Free Spins slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
23 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (3 votes)
Structură
5×4
Linii de plată
40
RTP
95%
Volatilitate
Medie-Mare
Data lansării
Iunie 2020
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 6000 RON + 600 Rotiri Gratuite

Dacă îți plac aparatele cu simboluri ce reflectă bogăția, n-ai voie să ratezi Gold Cash Free Spins gratis. Jocul de păcănele de azi provine de la Inspired Gaming, un furnizor cunoscut pentru sloturile sale retro, dar cu speciale inedite. Distracția aici de față se încadrează perfect în acest registru, așa cum vei afla cât de curând. Citește ghidul nostru complet și vezi cum joci și ce câștiguri îți poate oferi! Îți recomandăm să descoperi tot azi și Fruits & Gold gratis, dacă nu ai făcut-o deja. Acesta este un alt joc clasic plin de surprize, de la EGT de data asta. 

Gold Cash Free Spins gratis – cum se joacă?

Cum am zis, dacă îți plac aparatele clasice, atunci cel de pe această pagină e numai bun. Gold Cash Free Spins gratis are 5 role, iar fiecare rolă are câte 4 simboluri. Mecanica este cea pe care o cunoști de la multe alte jocuri online de păcănele. Plătește de la stânga la dreapta, pe linii și cu simboluri identice.

Butoanele de joc la Gold Cash Free Spins free sunt cele obișnuite pentru aparate:

 • Setezi pariul dorit cu butonul ilustrat prin mai multe fise așezate unele peste altele.
 • Pornești Gold Cash Free Spins demo cu butonul mare de spin sau, dacă ești pe computer, și cu tasta SPACE.
 • Poți seta jocul Gamble în trei feluri: dezactivat, activat pentru orice câștig sau activat pentru câștiguri de minim 5x miza. Revenim cu detalii despre funcție în alt capitol.
 • Deschizi meniul din rotița zimțată. De aici poți consulta fereastra cu informații. Mai are și funcțiile de activare/dezactivare mod turbo, mod pentru stângaci și sunet.

Așa cum nu e vreo surpriză, Gold Cash Free Spins gratis online nu este un joc deloc complicat. Are și un design elegant, care face cinste temei despre lux. E chiar la același nivel superior cu jocul de la Pragmatic Super X demo.

Gold Cash Free Spins slot – plăți și simboluri

Gold Cash Free Spins gratis are o rată de câștig de 95% și 40 de linii de plată. Simbolurile sunt ilustrate prin lingouri de aur și bancnote. Mai există și numere de cărți de joc, iar acestea au cele mai mici valori. Ca să-ți faci o idee despre câștigurile care te așteaptă, hai să vezi ce valori au simbolurile la 5 identice!

 • Piramida de lingouri: 25x miza;
 • Simbolul cu 7 lingouri: 7,5x miza;
 • Simbolul cu 3 lingouri: 6x miza;
 • Simbolul cu 4 teancuri de bancnote: 5x miza;
 • Simbolul cu 2 teancuri de bancnote: 5x miza;
 • K, Q și J: 2,5x miza.

Gold Cash Free Spins demo – speciale

Acum vom discuta pe larg despre specialele Gold Cash Free Spins gratis. Hai să vezi ce îți oferă! 

 • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile pe linii, mai puțin simbolul Free Spins. Aterizează numai pe rolele din centru.
 • Simbolul Free Spins: aterizează pe rolele 1, 3, 5 și, la trei apariții, acordă secvența de rotiri gratuite.
 • Rotiri gratuite: primești 8 runde bonus care se joacă numai cu 4 simboluri. Acestea sunt cele 3 simboluri cu lingouri și simbolul Wild. Așadar, dintre simbolurile standard, apar cele cu valorile foarte mari.
 • Gamble: poți paria un câștig la una dintre cele 2 roți. Reține că într-o secvență din Gold Cash Free Spins gratis poți juca numai la o roată. La prima din stânga, îți dublezi avantajul dacă săgeata va indica zona verde. Această roată este întotdeauna jumătate verde și jumătate roșie. La a doua rolă poți câștiga rotiri gratuite. Cu cât câștigul din rundă este mai mare, cu atât zona verde este mai largă. De asemenea, poți crește numărul de rotiri. Cu cât sunt mai multe runde bonus la jocul de risc, cu atât felia verde devine mai îngustă. În ambele situații, dacă săgeată indică zona roșie, vei pierde suma pe care ai pariat-o la joc.

Te atrag caracteristicile speciale din Gold Cash Free Spins gratis? Ei bine, suntem siguri că, odată ce declanșezi bonusul, vei obține câștiguri uriașe! Și, dacă-ți putem face o recomandare, cu acele câștiguri te poți distra la Sweet Sugar slot, un joc Evoplay plin de distracție, femei frumoase și bani.

Concluzii

Jocul ca la aparate Gold Cash Free Spins gratis este unul perfect pentru cei care vor adrenalină. Aparatul transmite lux și opulență, iar, dacă ești inspirat, îți poate oferi bogății demne de invidiat.

Joacă Gold Cash Free Spins demo ca să te familiarizezi cu funcțiile sale unice! Nu ezita să încerci și experiența pe bani reali la aceste păcănele. Pentru asta ai multe opțiuni, cum ar fi Winboss sau Netbet. Ca să te joci cu mize adevărate, efectuează o înregistrare Winboss, apoi depune fonduri. Ia și pachetul pentru jucătorii noi, ca să ai și mai mulți bani în cont!

Alte păcănele recomandate

GAMING1
Amazon Fierce
4/5 – (9 votes)
iSoftBet
Morgana Megaways
4.7/5 – (3 votes)
Pragmatic Play
The Ultimate 5
5/5 – (2 votes)
GAMING1
Dragon Fury
3.8/5 – (18 votes)
Autor